レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÞr handlet hos FrÞbutikken og vÊret fuldt ud tilfreds, men i Ã¥r synes jeg frÞenes kvalitet var for ringe. BÃ¥de af agurkefrÞ, grÊskarfrÞ og diverse blomsterfrÞ og blomsterblandinger oplevede j... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbt for 300 kr frÞ  og det blev til 4 nelliker frÞ der spirede, og jeg er altsÃ¥ garvet havedyrker, har haft have i 25Ã¥r, sÃ¥ det er ikke erfaringen der mangler. Jeg vil bestemt ikke anbefale at kÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrÞ, som lynhurtigt lÃ¥ i postkassen pakket og pyntet pÃ¥ sÞdeste vis. Yderme... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I FrÞbutikken handles der frÞ som i gamle dage. Masser af Þkologiske frÞ fra gamle sorter samt nye trend frÞ. De mange spÊndende frÞ er håndpakkede i rustikke nostalgiske frÞposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt, intet mindre

Har fÞr handlet hos frÞbutikken, og det er også det eneste sted jeg fremover vil handle mine frÞ :)

1: Helt fantastisk service!
Bestilte mine fÞrste varer SØNDAG eftermiddag, mandag kl. 9:30 stod jeg med pakken i hÃ¥nden.
Dejligt med en lille "gave" i form af nogle ekstra frÞ, samt en lille hilsen :)

2: Dagen efter besluttede jeg at min mor skulle have en lille gave også, og bestilte derfor varer igen derindefra, og skrev at det var til en indflyttergave til min mor.
Da pakken ankommer har de skrevet et sÞdt lille kort om at det er en gave fra mig, samt vedlagt en lille ekstra ting

Det eneste minus er at fragten er lidt dyr..
Men det bliver mere end opvejet af den smukke pakke man modtager, der er pakket ind som en lille gave, den hurtige ekspeditionstid og det personlige man fÞler ligger bag ordren!

Mere end 5 stjerner vÊrd!

2016幎3月5日

Hej Michelle

1000 tak for din tid herinde. Den betyder rigtig meget. Det er dejligt at hÞre, at det hele forlÞb som planlagt, og jeg ville også Þnske, at vi kunne skrue ved forsendelsespriserne, men når der skal vÊre til arbejdslÞn, porto og emballage, så kan det desvÊrre ikke lade sig gÞre pt.

Hav e dejlig weekend.

Fantastisk!

Jeg har lige handlet med jer for fÞrste gang - og det bliver bestemt ikke sidste gang!

Hurtig betjening, en sÞd og personlig faktura, og super fin indpakning med ekstra gave! Så bliver man glad! Regner siler ned, men min mand og jeg syntes, at solen skinnede, da vi pakkede jeres forsendelse ud. Og hvor skriver Sheila smukt, det ser man sjÊldent i disse it-tider!

2016幎3月2日

Hej Birgit

Af hjertet tak for de fine stjerner, som jeg glÊder mig til at give videre til vores kunstneriske sjÊl Sheila. Jeg Þnsker dig alt mulig lykke med frÞene :)

Super fin pakke!

Det er fÞrste gang at jeg modtager en bestilling fra en webshop pakket ind i gavepapir med silkebånd omkring! Det er en super fin gestus - isÊr den gratis vareprÞve på chilifrÞ var en glÊdelig overraskelse !
Nu glÊder jeg mig bare til at få plantet mine frÞ så jeg nyde de dejlige planter der gerne skulle komme ud af det :)

2016幎2月4日

Hej Natasja

1000 tak for de fine stjerner. De er vÊrdsatte!! Det er dejligt, når nogen bemÊrker forsendelsens karakter- så ved vi, at vi er på rette vej. Jeg Þnsker dig en forrygende god havesÊson.

Diane, FrÞbutikken

Fantastisk hurtig levering - fin pakke!

Rigtig hurtig levering, og hvor er det bare en fin pakke man får ind af dÞren! Helt igennem tilfredsstillende, kan slet ikke vente med at få sået min vindueskarm-kÞkkenhave :)

2015幎10月23日

Hej Freja

Hvor er det bare sÞdt af dig at slå et slag indenom her- og så dele så rundhåndet ud med flotte stjerner!! De er meget vÊrdsatte :)

Jeg Þnsker dig alt muligt held og lykke med minihaven.

Diane, FrÞbutikken

Den bedste frÞbutik på nettet.

Jeg havde et problem med det danske postvÊsen, og mine frÞ kom ikke. Men de sÞde mennesker sende mig et nyt brev, da jeg havde ventet et lille stykke tid. Pakken kom i den fineste kuvert, med små sÞde gaver og smagfuldt pakket ind. Det er så en ting, men frÞene jeg havde bestilt har den mest utrolige spirringsprocent, jeg vil sige nÊrmest 100, og de er livskraftige og vi glÊder os vildt til vores lÞvemundsbed...
Med stort tak fra en ny stamkunde
Tine Bruun

2015幎5月4日

Hej Tine

Stamkunder er altid skattede - så tak for det. Og også 1000 tak for den fine anmeldelse :)

Hyggelig netbutik

Jeg bestilte lÞrdag eftermiddag frÞ fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag ligger et fint lille pakkebrev i min postkasse. I brevet ligger mine frÞ pakket fint ind og med en ekstra lille gave :-) Service og lidt umage gÞr virkelig en positiv forskel. Jeg skal helt sikkert kÞbe hos froebutikken igen :-)

2015幎4月28日

Hej Maiken

Du skal vÊre så hjertelig velkommen - og vi skal nok gÞre os umage igen. Det lover jeg. 1000 tak for din dejlige anmeldelse.

Super netbutik

Jeg bestilte nogle varer fra frÞbutikken. Leveringen var hurtig og alt var pakket så fint ind og fik en ekstra lille ting. Rigtig god handle oplevelse som skal have de bedste anbefalinger.

2015幎4月22日

Hej Susanne

Dem tager vi imod med kyshånd og håber, at andre også får glÊde af dem. :)

Som at få gaver

Vi handler helt sikkert kun hos frÞbutikken i fremtiden. Udvalget er stort og leveringen upåklagelig. Og sikke en overraskelse da vi åbnede pakken, alt er pakket så fint ind og den ekstra gave var et hit

2015幎4月12日

Hej Henriette

Det var nu også en hel gaveregn at kigge på Trustpilot i dag - 1000 tak for de fine ord. :)

Diane Nielsen

SuverÊnt

God og overskuelig hjemmeside med detaljerede informationer om frÞene.
Meget hurtig levering, dagen efter bestilling. FrÞene kom i en fin harlekin kuvert og var pakket i en flot pose med bånd og klemmer på, selve frÞposerne er så flotte og hyggelige og vÊrd at gemme. Det er en meget fin service og dejligt med sådan et overskud til at gÞre kunden sjå glad, det er dejligt at modtage sådan en pakke og man får lyst til at plante med det samme. Jeg handler meget gerne igen. Desuden fik man en ekstra frÞpose med som en sÞd overraskelse, det er bare i orden. Varmeste anbefalinger herfra

2015幎4月10日

Hej Hanne
Hvor er det dejligt at hÞre, at du påskÞnner det :) God fornÞjelse med såningen.

Super sted at handle

Meget tilfreds med hele forlÞbet, de smukke frÞposer, den flotte indpakning og så en lille gave med hilsen. Det er jo fantastisk. Liver helt op efter en lang arbejdsdag.
Vender helt sikkert tilbage.

2015幎3月18日

Hej Tizian

Hvor er det dejligt at hÞre. Det var da også lige en skÞn oplivning efter min arbejdsdag her. 1000 tak :)

SÃ¥ smukt!

Jeg giver med stor fornÞjelse masser af stjerner til FrÞbutikken; for det fÞrste var her et skÞnt udvalg hvor prioritering desvÊrre var nÞdvendigt men svÊrt, for det andet var der en super hurtig ekspedition og sidst men ikke mindst den smukkeste indpakning og lille fin gave med hilsen.
Jeg glÊder mig meget til at se alle de skÞnne varianter af isÊr Lathyrus (hvor der i Þvrigt var en del flere frÞ i posen end lovet😊) og vender tilbage igen nÊste Ã¥r.
De bedste have hilsner
Charlotte

2015幎3月11日

Hej Charlotte

1000 tak for din tid ved tastaturet. Det er SÅ sÞdt af dig!! Jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r de lifligste blomstertoner i nÊsen til sommer :)

Bedårende bestilling

Modtog min bestilling hurtigt, og blev helt i forårshumÞr over den meget fine indpakning, de smukke frÞposer og den ekstra frÞgave <3 Meget fin service, den bedste levering jeg har fået lÊnge!

2015幎3月9日

Hej Monica

1000 tak for din flotte anmeldelse. Jeg håber, at haven bliver ligeså :)

Perfekt

Nu har jeg ikke tjekket om alt er som det skal vÊre, men som jeg skrev på instagram er det de små ting der gÞr en glad og at få sine frÞ så sÞdt indpakket er helt i gennem en dejlighed :). Nu glÊder jeg mig til at få det hele i jorden.

2015幎3月5日

Hej Mette

Af hjertet tak for de flotte stjerner. Hvis noget ikke er, som du forventer, giver du endelig besked.

Utrolig god service.

Havde bestilt frÞ den ene dag. De ankom til postkassen den nÊste dag. Fint pakket ind med en lille pose frÞ ekstra. Dog manglede der en pose. Skrev en mail ca 2 timer efter svar med undskyldning og den manglende pose afsendt.
Kan kun anbefales.

2015幎2月21日

Hej Thomas
1000 tak for dine fine stjerner. Dem vil vi glÊde os over og samtidig Þnske dig en god hÞst.
Diane/FrÞbutikken

Kan varmt anbefales.

Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrÞ, som lynhurtigt lå i postkassen pakket og pyntet på sÞdeste vis. Ydermere var vedlagt en ekstra gavepose med Gilia Tricolor. Jeg havde desvÊrre fået tilsendt mine Cosmos i en forkert farve hvilket der straks blev rådet bod på ved at jeg kvit og frit modtog en ny korrekt frÞpose dagen efter.
Fantastisk sted at handle.

2015幎2月18日

Hej Ann

1000 tak for din fine anmeldelse - så kan den vist ikke laves bedre. Det var godt, at vi fik rettet fejlen, og jeg Þnsker dig en forrygende så-sÊson.

Hjertelig hilsen Diane, FrÞbutikken

Fed oplevelse

Et helt fantastisk udvalg og billigere end mange lignende sider. Hurtig levering og i en indpakning, der får andre internetfirmaer til at blegne. En dejlig tomat-gave, var der vedlagt. Intet andet end anbefalinger herfra.

2015幎1月29日

Hej Michael

1000 tak for din super flotte anmeldelse. Den er vi nogle, som er stolte af :)

Diane/FrÞbutikken

Perfekt.

Bestilte varene lÞrdag, de er kommet tirsdag. Jeg skrev at den ene vare er en julegave, de er begge pakket flot ind. Der var en pose anemonefrÞ med, så dem må jeg have sat. :-) helt igennem perfekt handel og service i top. OvenikÞbet 100 kr. billigere end andre steder. Handler der helt sikkert igen.

2014幎11月25日

Hej Anja

Af hjertet tak for din imponerende anmeldelse. Jeg svÊver af sted på stjernerne, indtil du kommer igen ;)

Diane, FrÞbutikken

Hvorfor kan man ikke give 10 stjerner?

Jeg har handlet 2 gange hos FrÞbutikken, og har begge gange fået den mest fantastiske service, man kan forestille sig.

Webshoppen er perfekt opbygget, med mange informationer og flotte billeder af produkterne, priserne er gode (ikke for lave, så det lugter af discount, ikke for hÞje, men perfekt prissatte produkter), leveringen er meget hurtig, og produkterne leveres i flotte indpakninger (med en lille gave), og på hver frÞpose er alle informationerne angivet, så man aldrig bliver i tvivt.

Selv om det er efterår, prÞvede vi at så en portion Þkologisk Koriander i en potte i vindueskarmen, og allerede nu, efter 1 uge, har vi rigtig flotte skud. Det lover rigtig godt.

Kan nÊsten ikke vente til resten bliver taget i brug.

Tak for et par rigtig gode handler, og perfekt service. Bare fortsÊt på den måde, så kommer I rigtig langt.

2014幎9月26日

Hej Dan

1000 tak for din flotte anmeldelse. Jeg får helt lyst til selv at handle sådan et sted ;)

Hav en dejlig weekend med masser af grÞnne spirer. Her fortsÊtter vi bare...

Alt for god service

Jeg bestilte bare en enkelt pose med frÞ. Det kom helt vildt flot indpakket med bånd, pynt osv. og endda med andre frÞ også i ekstra pakke! Skal da lige love for, at man får noget for pengene her haha...

2014幎9月5日

Hej Casper.

Ja så rare er vi :D

1000 tak for din fine anmeldelse. Den er SÅ vÊrdsat.