レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÞr handlet hos FrÞbutikken og vÊret fuldt ud tilfreds, men i Ã¥r synes jeg frÞenes kvalitet var for ringe. BÃ¥de af agurkefrÞ, grÊskarfrÞ og diverse blomsterfrÞ og blomsterblandinger oplevede j... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbt for 300 kr frÞ  og det blev til 4 nelliker frÞ der spirede, og jeg er altsÃ¥ garvet havedyrker, har haft have i 25Ã¥r, sÃ¥ det er ikke erfaringen der mangler. Jeg vil bestemt ikke anbefale at kÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis jeg kunne havde jeg givet flere stjerner for en uovertruffen god personlig service. Jeg bestilte diverse poser blomsterfrÞ, som lynhurtigt lÃ¥ i postkassen pakket og pyntet pÃ¥ sÞdeste vis. Yderme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte lÞrdag eftermiddag frÞ fra froebutikken.dk og med stor forventning til hurtig levering, da jeg havde betalt for A-post. Alle mine forventninger blev indfriet og mere til! Allerede tirsdag... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

I FrÞbutikken handles der frÞ som i gamle dage. Masser af Þkologiske frÞ fra gamle sorter samt nye trend frÞ. De mange spÊndende frÞ er håndpakkede i rustikke nostalgiske frÞposer, hvor der ikke er fedtet med indholdet.

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Ekstremt positivt overrasket

Jeg havde ikke forventet noget udover det sÊdvanlige da jeg lagde min ordre hos FrÞbutikken. Men i dag da jeg kiggede i postkassen blev jeg fÞrst overrasket over den fine indpakning den kom i, hvorefter jeg blev overrasket ad flere omgange da jeg åbnede pakken og så den fineste indpakning, personlig hilsen på fakturaen og ekstra lille gave.

Det er sjÊldent man oplever at der bliver taget så kÊrligt hånd om ens bestilling som her, ja jeg har faktisk aldrig prÞvet det fÞr. Så jeg vender stensikkert tilbage. FortsÊt det fantastiske arbejde.

2014幎9月2日

Hej Camilla

Med sådan et positivt vÊsen skal du vÊre mere end velkommen.

1000 tak for din anmeldelse. Den ryger på opslagstavlen :)

Diane/FrÞbutikken

Hurtig levering. Der lå endda en lille gave i pakken. Ikke sidste gang jeg handler der!

2014幎5月29日

Hej Jesper

1000 tak for din gode anmeldelse. Du er mere end velkommen igen - og der medfÞlger også en lille x-tra ting nÊste gang.:)

Diane, FrÞbutikken

En sand fornÞjelse at handle hos FrÞbutikken

En handel hos FrÞbutikken er altid en fornÞjelse.

Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, udvalget er stort og priserne er rimelige.

Der er gode og fyldestgÞrende information om alle frÞ.

Varerne bliver sendt hurtigt og den fine indpakning, giver en et indtryk af, at de virkelig går op i hver enkelt kunde.

Jeg handler der gerne igen :)

2014幎4月15日

Hej Ann Kathrine

1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg er virkelig glad for din påskÞnnelse og glÊder mig til dit nÊste besÞg.

God påske.:)

En nitte!

7/4 Da frÞbutikken i deres svar, på min anmeldelse, undre sig over at jeg fÞrst i år har skrevet om min oplevelse med frÞ fra dem, selvom de blev kÞbt sidste år, har jeg valgt at uddybe min anmeldelse, som jeg godt kan se ikke er helt fyldestgÞrende.
Jeg kÞbte frÞ for knap 500 kr i frÞbutikken sidste år i maj. Jeg kom noget sent igang med min urtehave, da jeg skulle bearbejde og indvie, et nyt jordstykke, så jeg havde ingen frÞ til forspirring. Jeg blev dog noget skuffet over spireprocenten, der for nogen frÞ's vedkommende var under 50% og med et gennemsnit på ca 70%for alle frÞ. Da det var et nyt stykke jord, havde jeg dog generelt ikke de helt store forventninger. I år har jeg kÞbt nye frÞ i en anden butik og dem har jeg i forspirring sammen med de resterende frÞ fra frÞbutikken. Spireprocenten for frÞene fra frÞbutikken har generelt samme lave spireprocent som sidste år så jeg kan udelukke, at mit nye jordlod ha haft betydning for udviklingen af frÞene. RÞdlÞg er endda helt nede på omkring 20% De nye frÞ fra en tilsvarende netbutik spire lystigt, så jeg mener ikke jeg har gjort nogen fejl, i min behandling af frÞene fra frÞbutikken. Derforvalgte jeg at skrotte resten af frÞene, selvom nogle af dem har en holdbarhed der strÊkker ud over i år. Jeg ma konstatere, at FrÞbutikkens frÞ har vÊret et dyrt bekendskab, pga. den lave spireprocent!
Jeg skal lige sige, at jeg ikke har haft gang i alle 16 frÞsorter, da jeg har delt frÞpakken med en bekendt. Jeg har haft 10 sorter selv.

2014幎4月4日

Hej Peter

Det var sÞrme også noget af en nitte at få sådan en trist anmeldelse - ikke mindst så lÊnge efter, at du oplevede den.

Vi får friske frÞ hjem rigtig mange gange om året for at undgå dårlige spireprocenter, så det undrer mig, at du ud fra 16 forskellige slags frÞ ( endda nemme frÞ, kan jeg se ) får så ringe resultat.

Havde du henvendt dig tidligere, kunne vi have lavet spireprÞver på frÞene og fundet ud af, hvori fejlen lå. Som oftest skyldes det forkert spiretemperatur, forkert fugtighed eller blot forkert håndtering.

Ud fra dine mange andre anmeldelser på Trustpilot, kan jeg se, at du generelt er en lidt uheldig fyr med dine nethandelsoplevelser. Så det synes jeg, gÞr denne oplevelse oveni endnu mere trist.

Hav en dejlig weekend :)

Super lÊkkert! :-D

Det er fÞrste gang, at jeg har bestilt frÞ på nettet, så jeg var inde og kigge på nogle forskellige sider, inden jeg bestemte mig for FrÞbutikken. FÞrst og fremmest så faldt jeg hurtigt for hjemmesiden, som er både nem at finde rundt på og har et utroligt bredt udvalg, også af Þkologiske frÞ.
Jeg "kom til" at bestille lidt mere end planlagt, men det er jo kun et plus, at der er så mange inspirerende valgmuligheder.
Jeg fik pakken idag og var virkelig overrasket over den nydelige indpakning, den personlige hilsen, gaven og selv frÞposerne ser rigtig fine ud.
Jeg glÊder mig utrolig meget til at få plantet det hele, og eftersom jeg har en stor glas-altan med skydevinduer, skal jeg nok få lavet et smukt "drivhus" i lÞbet af de nÊste par måneder, selv i Kbh NV! Jeg glÊder mig! :-D
Tusind tak for det hele!

2014幎4月2日

Hej Ina Marija.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du havde sådan en god oplevelse - ikke mindst når det var din jomfrutur.

KÞbenhavnske altaner må gerne blive mere frodige, så nu er vi da på rette vej. Har du alligevel fået kÞbt for meget, kan du sikkert låne lidt plads hos naboerne :)

1000 tak for din fine anmeldelse.

Diane, FrÞbutikken

En helt fantastisk oplevelse!

Jeg har kÞbt af to omgange og begge gange er jeg blevet positivt overrasket. Lige fra de fine indpakninger til den ekstra frÞ gave der fÞlger med.
Fantastisk at blive begejstret over frÞ inden de overhovedet er blevet til nogen man kan spise - tusind tak for det :-)

Line

2014幎3月20日

Hej Line

1000 tak for dine flotte stjerner. De er meget vÊrdsatte.

Jeg håber, du bliver ligeså begejstret for frÞene, når engang kan puttes i munden.

Diane/FrÞbutikken

SpÊndende sager - hyggelig levering!

Stor ros til frÞbutikken der tydeligvis ejes af mennesker der er store frÞ-entusiaster. Dejligt med et stort udvalg indenfor grÞntsagsfrÞ, som jeg kÞbte en del af hos dem forleden.

Dejligt med billig forsendelse, og super hyggeligt med smuk indpakning og lille personlig hilsen på ordresedlen. Tusind tak for en dejlig handel, glÊder mig til at handle der igen!

2014幎3月10日

Hej Marie Misha

Med sådan en dejlig anmeldelse kan jeg snart nÊsten heller ikke vente på, at du kommer igen :)

1000 tak for din hjÊlp.

Kun ros

Det er fantastisk sted at handle! Jeg er tilfreds med sortiment og priser. Ikke mindst alt var smukt indpakket og en frÞpakke fÞlget med som gave :)

2014幎2月26日

Hej Villy

Hvor er det bare godt at hÞre, at det falder i din smag. Det er jeg glad for. 1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg vil gÞre mit bedste for at gÞre det ligeså godt nÊste gang :)

Diane/FrÞbutikken

FrÞbutikken - kundeoplevelse i sÊrklasse!

Lad mig starte med at sige - jeg tilhÞrer kategorien, krÊsne forbrugere! Uddybet betyder det ganske enkelt - jeg Þnsker at opleve en sammenhÊng mellem det virksomheden udtrykker og det virksomheden gÞr, overfor mig som kunde.
Hos FrÞbutikken, har jeg oplevet at begge disse kriterier er opfyldt til fulde - og mere end det! Jeg har ganske enkelt fået mere end jeg forventede som kunde - og samtidigt er indpakningen, frÞenes kvalitet helt i TOP! Ganske enkelt fantastisk oplevelse!! TAK! Det er en sjÊldenhed i vore dage at kunden er i centrum og mÞdes med overskud.

2014幎2月21日

Hej Selise

Det var dog den flotteste anmeldelse jeg lÊnge har set. 1000 tak for den. Vi fortsÊtter ad samme vej - det kan jeg love dig :)

Fantastisk kundeservice

Havde hÞrt godt om butikken og bestilte lidt frÞ som A post, som jeg kunne starte med.
De var ved en fejl blevet sendt som B post, så jeg modtog fÞrst mine frÞ 4dage efter forventet ankomst.
Som god service gav butikken mig hele min betaling tilbage - Det er god kundeservice, hvor man virkelig kan se de sÊtter kunden i fokus.

2014幎1月22日

Hej Anne

1000 tak for stjernerne. Det var godt, at du kunne bruge lÞsningen, selvom den blev lidt forsinket.

Held og lykke med frÞene.

kun ros ...

fornem betjening fra surfvenlig, pålidelig, alsidig online butik!

2014幎1月22日

Hej Vibe

Mange, mange tak for de fine stjerner. Dem sÊtter jeg straks på opslagstavlen :)

Det blir` ikke bedre!

Her er et rigtig godt udvalg af blomsterfrÞ.- Har bestilt frÞ her en del gange efterhånden. - Og disse bliver omhyggeligt lagt i den fineste indpakning endda med et ekstra brev med frÞ som gave.- Tak for det! - Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde

2013幎12月4日

Hej Helene

Her fra takker en meget tilfreds frÞhandler. Jeg håber, du bliver ligeså tilfreds med hÞsten af dine anstrengelser, når den tid kommer.

Trist at der kun kan gives 5 stjerner. Jeg giver **********

Danske post tager 11 dage om levering og leverer i regn pÃ¥ trappen. MEN FrÞbutikken giver SUPERSERVICE og penge tilbage. KAN IKKE GØRES BEDRE!!!
Gert

2013幎11月22日

Hej Gert

Mange, mange tak for din sÞde e-mail og for denne anmeldelse. Jeg tager imod alle dine stjerner med kyshånd og giver lidt af dem videre til andre, som også fortjener dem.:)

HaÂŽ en dejlig weekend.

Ikke sidste gang!

En meget overraskende oplevelse at handle ved FrÞbutikken. Men er meget god en af slagsen. Jeg bestilte 1x 10 Habernero Chili frÞ fredag og modtog mine frÞ i postkassen om tirsdagen, hvilket er fair!
FÞrst og fremmest er indpakningen overraskende personlig og ikke hvad man forventer. DernÊst kommer indholdet. Jeg åbner fÞrst min pakke med frÞ og ser det er frÞ til en guldvalmue og tÊnker straks der er en fejl. Men dernÊst ser jeg nederst på min faktura hvor der står: "+ en lille gave. Venlig Hilsen Jan". Udover at jeg har fået mine frÞ til sÞlle 25 kr. (billigt!) så sender de tilmed en personlig skrevet besked med en ekstra gave.

Fantastik oplevelse og vil helt klart anbefale til andre, samt benytte mig af frÞbutikken.dk igen.

2013幎10月15日

Hej Frederik

Jeg overraskes også hver eneste gang over, at kunder tager sig tid til at lave en anmeldelse. 1000 tak for den - det betyder virkelig meget at få respons fra den anden side uanset den er god eller dårlig. Din var heldigvis en af de gode.:)

God oplevelse!

Hurtig, effektiv levering, lÊkker indpakning og forhåbentlig lige så lÊkkert indhold. GlÊder mig til at give en grÞn julegave videre...

2013幎8月1日

Hej Anja

Tak for tilbagemeldingen. Den er altid vÊrdsat.

GrÞnne julegaver er bare noget af det bedste - nÊstbedst er at få dem på plads allerede i august :)

Diane, FrÞbutikken

Hurtig og prÊcis levering.

Jeg har bestilt af to omgange nu. Begge gangen har jeg modtaget ordren inden for et par dage, uden mangler og med en lille ekstra pose frÞ. Det er lige som det skal vÊre, og helt klart et sted jeg vil handle igen.
Eneste lille minus (men ikke noget der koster stjerner :)) er, at hjemmesiden virker en kende rodet og lidt hjemmelavet. Meget brede kategorier og man skal starte helt forfra med sÞgning når man har lagt varer i kurven. Det virker, men det kunne godt virke bedre. Og den gode service og hurtige levering opvejer helt klart problemerne.

2013幎6月26日

Hej Bjarke

Mange tak for din gode og konstruktive anmeldelse.

I skrivende stund skulle jeg egentlig også have vÊret i gang med at udarbejde et nyt shop system, men udvidelse af FrÞbutikkens fysiske rammer har så fået lov at blive prioriteret fÞrst. Men nÊste år bliver det forhåbentlig.

Jeg Þnsker dig en rigtig god frÞ sÊson med lige dele sol, regn og vind.

Diane, FrÞbutikken

Her er vÊrd at handle......!

Efter den hårde vinter var der kommet et par bare pletter i haven og der kunne man da passende lige sÊtte et par lyseblå akelejer. Da jeg tidligere har handlet i FrÞbutikken og vÊret meget tilfreds, både med udvalg, pris og service klikkede jeg da lige ind på hjemmesiden og fandt også nemt hvad jeg sÞgte, men skulle da lige klikke lidt rundt og se om der var andet jeg manglede...det var der (som altid!). Nu mangler jeg en stÞrre have :-)
Mvh Birgitte

2013幎6月19日

Hej Birgit

Det må jeg forsÞge at få bestilt hjem til dig ;)

Mange, mange tak for din dejlige anmeldelse. Jeg håber, du får succes med akelejerne, for de er virkelig skÞnne.

Find en anden leverandÞr

Når man bestiller varer, fungerer FrÞbutikken uden problemer, men vÊr opmÊrksom på, at de fraskriver sig ethvert ansvar for varernes kvalitet. Jeg har de seneste 7 måneder kÞbt 10-12 andre frÞtyper hos FrÞbutikken og der har ikke vÊret problemer. Har netop haft en dårlig oplevelse med frÞ til ramslÞg og kan hverken få nye frÞ eller de 52 kr. retur. Det er simpelt hen ikke i orden og vil i fremtiden finde andre leverandÞrer.

2013幎5月23日

Hej Niels Erik Clausen

Som jeg skrev i vores e-mail korrespondance, så forstår jeg godt din frustration. Det er altid trÊls, hvis frÞ ikke spirer, som man forventer. Men det er levende organismer, som reagerer overfor mange ting såsom vind & vejr, gnav fra mus, forkert håndtering, etc. Alle disse ting, kan vi desvÊrre ikke tage ansvar for.

Vi kan kun sÞrge for at bestille friske frÞ hjem, hvilket vi gÞr igen og igen hver sÊson for at vÊre dÊkket godt ind. Lige nu har vi endnu ikke fået nyhÞstede ramslÞg på hylden, og derfor kan der heller ikke leveres nye til dig. Men selvfÞlgelig kan vi også vÊre uheldige at få frÞ med dårlig spiring, og derfor har vi som aftalt gemt din henvendelse for at sammenholde den med Þvrige evt. reklamationer over disse frÞ.

Men jeg er glad for at hÞre, at du trods alt har haft succes med de Þvrige 10-12 andre slags frÞ, du har kÞbt i FrÞbutikken.

Meget tilfreds!

Jeg bestilte lidt blandet test frÞ til haven, så jeg har lidt at lege med her sommeren over.
Der var rigtig god information på hjemmesiden, og desuden også information på de medsendte frÞ pakker. Prisen og service er her helt i top og kunne ikke Þnske mig mere. FrÞbutikken kan se frem til mange flere ordre fra mig når jeg får mere kontrol over min kÞkkenhave :D

Har dog en lille ting, hjemmesiden kunne godt bruge en opfrisker. Kategorierne er ret store med mange sider, jeg ville personligt fortrÊkke at der var flere kategorier eller eventuelt underkategorier. Siden har dog en udemÊrket sÞge funktion så hvis man ved hvad man leder efter så er det ret nemt. Men da jeg er ny kÞkkenhave mand synes jeg det er rart med et overblik, hvilket jeg havde svÊrt ved at danne mig.

Men denne lille ting får mig selvfÞlgelig ikke til at give andet en 5. Pris og service er helt i top. godt arbejde Diane glÊder mig allerede til jeg skal ind og shoppe hos dig igen :)

2013幎5月7日

Hej Morten

Jeg glÊder mig da også allerede, til du kommer igen :)

FÞrst og fremmest vil jeg takke dig for de dejlige stjerner. Dem er jeg virkelig glad for!! DernÊst vil jeg takke dig for din gode anmeldelse. Den er vi flere, som kan bruge til noget. Ofte ser man sig jo blind på sine egne sager, så godt, at du påpeger, at du kunne tÊnke dig det på en anden måde. Det vil jeg notere mig.

Hurtig levering - flot indpakning - gratis lille gave

KÞbte for 600 kr - leveret med pakkepost til dÞren på et par dage (trods betaling kun for levering som brev). Flot (yndig!?) indpakning. Lille gave.

Grundig mÊrkning af frÞene.

En god fornemmelse at åbne pakken - fuld tilfreds.

2013幎4月22日

Hej Henrik

Det var rigtig godt at hÞre det hele. Jeg må have fundet en mere "u-yndig" og maskulin indpakning til havemÊndene ;)