レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De fiets van mijn moeder is al 2 weken geleverd en ze zeggen steeds dat ze contact opnemen voor een afspraak maar dat moet nog steeds gedaan worden . Bellen niet bereikbaar of als ze opnemen erg o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Recent twee E-bikes aangeschaft van het merk Vilette E-4000 Vintage, die beide keurig binnen de afgesproken tijd werden bezorgd. Bij uitpakken bleek dat één van de accu's er niet fraai uit zag. Direct... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn fiets is kapot. Nog geen 500 km meegereden. Al tig keer mijn ketting eraf gevallen. Waardoor ongelukken zijn ontstaan. Wordt aan het lijntje gehouden met dat fabrikant in Italië onderdelen zou st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De accu van de fiets van mijn dochter wilde niet meer opladen. We hebben zelf eerst gekeken of we iets konden uitsluiten, maar uiteindelijk een melding gemaakt bij FSNPlus. Binnen anderhalf week ontvi... もっず芋る

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Snel en Professioneel

Ik heb al een tijdje een mooie fiets. Nu had ik laatst een klein probleempje aan mijn fiets. Waardoor ik bij fsn terecht kwam. Ik werd heel snel en professioneel geholpen en nu kan ik weer heerlijk fietsen. FSN bedankt voor de goede en snelle service! Ik zou het zeker aanraden!

Perfecte service

Perfecte service, ik had problemen met de controler. Direct werd er een afspraak ingepland en de mobiele fietsenmaker heeft deze vervangen. Werd vriendelijk en uiterst correct te woord gestaan door FSN+. Kortom lof

2025幎4月2日

Prettige ervaring

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij FSNplus! De service was top; het personeel was uiterst behulpzaam en vriendelijk. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven me goed advies over welke elektrische fiets het beste bij mij zou passen. De fiets werd in perfecte staat geleverd en ziet er prachtig uit. Het is duidelijk dat ze veel zorg besteden aan zowel het product als de klantbeleving. De fiets rijdt fantastisch, met een uitstekende ondersteuning en een comfortabel rijgevoel.

Ik kan FSNplus zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietsdealer!

Top fiets

Eind Maart een hagel nieuwe elektrische fiets gekocht, toen zij voor de Albert Heijn stonden bij ons in het dorp. En wat is mijn vrouw er blij mee zeg, de accu gaat grote dagdelen mee zonder op te laden. En ook het opladen van de motor is een eitje, nachtje laden en je kan weer zo op pad.
Wij zijn fan!

2025幎3月25日
5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn door FSN plus uitstekend

Wij zijn door FSN plus uitstekend geholpen nadat we problemen ervaarde met onze fiets.

We kregen een andere stuur steun geleverd omdat mijn vrouw vond dat ze te ver na voren zat. Nadat we dit zelf niet gemonteerd kreeg hebben ze een mobiele monteur gestuurd.

Deze heeft de steun geplaatst en direct de fiets nagelopen.

En dit allemaal als service.

We raden FSN Plus dan ook meer dan aan!

2025幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Onlangs heb ik mijn e-bike van Villette

Onlangs heb ik mijn e-bike van Villette binnen gekregen. Een hele fijne all-round fiets waar ik nog steeds met veel plezier dagelijks gebruik van maak. Vorige week heb ik via FSN een service beurt ingepland en hier bieden ze een super ondersteuning in. Heel blij met de service en het professionele contact.

Jaren lange samenwerking

Ik werk al jaren samen met FSN Plus als onderneming. Wij zetten de mobiele monteurs in voor diverse opdrachten waaronder service, garantie, onderhoud e.d. FSN Plus B.V. : FSN Plus zet hiervoor goede monteurs in, veelal fietsenmakers die zelf geen fietsen meer verkopen, maar bezig zijn met hun hobby: fietsreparaties. Kortom, ik vind het een echte aanrader om te weken met FSN Plus.

2025幎4月4日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een vreselijk slechte service

Wat een vreselijk slechte service. Via de ANWB heb ik een fietsverzekering afgesloten en zo kwam ik helaas terecht bij FSN plus. Inmiddels 5 maanden geleden is mijn fiets gestolen en ik heb nog steeds geen uitbetaling ontvangen. Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken en via de mail zit er ook geen vaart in. Ook bied FSN plus mij een fiets aan van hun dochterbedrijf waar ik geen interesse in heb inplaats van een uitbetaling. Als klapper op de vuurpijl heeft de ANWB mij net geadviseerd om maar een brief met de post te sturen naar het bedrijf.Wat een vreselijk slechte service. Begin er niet aan!

2025幎2月27日
5぀星のうち3の評䟡

Netjes

Ik ben goed geholpen, door een hele lieve fietsenmaker. Heb zeker me vertrouwen in dan en hun garantie.

2025幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ