レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har svÊrt ved at anbefale at kÞbe frÞ hos Camilla Plum, FuglebjerggÃ¥rd. Jeg bestilte 12 forskellige poser frÞ hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 Ã¥r og har god erfaring med at saml f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... もっず芋る

2stjerner man trÊkker belÞb pÃ¥ konto inden man sender varen har fÃ¥et frÞ fra divs lande i EU samt fra UK pÃ¥ 3 dage selv i denne corona tid sÃ¥ jeg tror at der er et trovÊrdigheds problem i dette t... もっず芋る

+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjÊldne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjÊldne arvesorter» av ribs og stikkelsbÊr, det de faktisk sender deg er... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

KÞbte frÞ 100% tilfreds

KÞbte frÞ for kort tid siden, alt gik som det skulle, jeg er meget tilfreds.
Kan slet ikke genkende alle de dårlige oplevelser man kan lÊse om herinde (jeg har handlet der fÞr).
Var ude på Fuglebjerg gård sidste år og blev ekspederet af Camilla. Hun var utrolig hjÊlpsom, og rar at tale med.

2025幎1月27日

Fuglebjerggaard からの回答

hvor er det dejligt at hÞre, for det er jo de fÊrreste af vores glade kunder som skriver her. dem hÞre vi fra på anden vis, mange tak for det. mvh camilla

Altid en god oplevelse!

Handler flere gange hvert år i Fuglebjerggaards netbutik og det er altid en god oplevelse! Så dejligt med så mange specielle og vidunderlige sorter samlet et sted! Spireprocenten er altid i top, frÞene af god kvalitet og servicen er god! Altid en god oplevelse!

2025幎2月6日

Fuglebjerggaard からの回答

mange tak, det er dejligt at der også kommer gode anmeldelser her, for vi får mange positive henvendelser, bare ikke så tit på trustpilot, mvh Camilla

God spiring af LathyrusfrÞ

Jeg har kÞbt LathyrusfrÞ, 4 forskellige sorter.
Jeg har forspiret inde, og når de spirer kommer de i drivhuset.

Der var flere end de garanterede min. 10 frÞ, i hver pose. Ml. 15-23 frÞ.

Der er en spiringsprocent på nÊsten 100.

Nu mangler jeg bare at konstatere at det er de korrekte sorter, jeg har modtaget.

2025幎1月31日

1 kg pomerans

1 kg. Pomerans hvor 2 1/2 var rådne😬
Og leveringsomkostningen var for dyr
Hermed retter jeg min bedÞmmelse af fuglebjerggård, der har svaret på min sure andmeldelse med at tilbyde mig nye pomeranser

2025幎1月16日

Fuglebjerggaard からの回答

hej inge, du har ikke skrevet til os, ? for så havde vi jo sendt dig nogle andre frugter, ? jeg synes det er mÊrkeligt at du ikke lige gÞr os opmÊrksom på at der er problemer fÞr du skriver på trustpilot,for det giver jo ikke os nogen mulighed for at rette fejlen, og jeg går ud fra at du gerne vil have det ? Jeg kan ikke finde dig i kartoteket, men hvis du skriver en mail med dit ordrenummer så får vi friske frugter afsted til dig på mandag mvh camilla plum

jeg skal stadig lige have din adresse, og ordrenummer (-:

1 stjerne er en for meget!!

1 stjerne, er en for meget, jeg ville give minuspoint, hvis jeg kunne. Jeg skrev en venlig forespÞrgsel om, hvorvidt et fysisk gavekort kunne bruges i netbutikken, hvis jeg sendte det i forvejen.
Jeg blev mÞdt med en uvenlighed og arrogance, som ikke er en butiksindehaver vÊrdig.
Jeg kommer ALDRIG til at handle der eller bruge mit gavekort. Jeg vil ikke engang udsÊtte en ven for Camilla Plums ubehÞvlede kundeservice.

2024幎7月15日

Dette er besynderligt

Dette er besynderligt! Vi bestilte i februar en del forskelligt grÞnsagsfrÞ hos Fuglebjerggaard - samt i 2-3 andre netbutikker. Alt er enten forspiret eller direkte udstået og alt er kommet op - bortset fra stort set alt fra Fuglebjerggaard! Jo, tomaterne havde alle en fortrinlig spiringsprocent - men alt det andet?? Jeg såede 2 forsk. Selleri er i samme store kasse. Den ene ende kom fint - i den anden ende (FG-s frÞ intet. Porrer lÞg mm. Er samme sag. GulerÞdder har vi sået om, der kom ikke den mindste spire op af Camillas - mens 2 andre sorter kom fint? Et eller andet er gået helt galt, enten med bestÞvning eller opbevaringen af frÞet.

2024幎5月21日

Fuglebjerggaard からの回答

ja meget besynderligt, og så generel kritik må jeg indrÞmme at jeg har svÊrt ved at tro på, men det er Êrgerligt at du ikke skriver det direkte til mig,så jeg kan gÞre noget ved det, for der er ingen bestillinger i min netbutik, med de frÞ du beskriver, fra en der hedder niels, men de kan jo vÊre kÞbt under et andet navn eller sidste år ? for det er jo i vores begges interesse at få rettet op på det, så vi kan lave spireprÞver og se om det er rigtigt og du under ale omstÊndigheder kan få nye frÞ,tilsendt, for det er ikke min erfaring at vores frÞ ikke spirer, men der kan naturligvis vÊre ting ind imellem der ikke gÞr.

Fantastisk dag på Fuglebjerggård

Fantastisk dag på Fuglebjerggård!
Et meget inspirerende kursus om urter af Camilla Plum - og bagefter gik vi rundt og så på alle de dejlige planter. Det var som sÊdvanlig svÊrt at vÊlge. De absolut bedste blomster, buske og krydderier jeg har kÞbt gennem årene er alle fra Fuglebjerggård.
Bedste anbefaling til både kurser og plantekÞb herfra!

2024幎5月9日

Pilrådne lÞg

Havde bestilt og betalt for hvidlÞg af arten RÞd Estisk.
Og har så lige modtaget en lille potte jord med 6-8 pilrådne og udsmattede små toplÞg, lige til skraldespanden.
Handler aldrig med fruentimmeret igen.

2024幎3月17日

Fuglebjerggaard からの回答

det er da dejligt at du også skrev til mig direkte, vi sender naturligvis en potte med fine lÞg og beklager en fejl, varene skal naturligvis vÊre i orden,og det er så meget bedre at få drkete beske når noge etr galt, mvh camilla

dårlige frÞ

Har behandlet chillifrÞ efter alle anbefalinger fra camila plums men må konstatere at ikke et eneste frÞ er spiret efter 30 dage mon ikke kvaliteten på frÞene ikke lever op til prisen eller er for gamle

2024幎3月16日

Fuglebjerggaard からの回答

hej tomad, det vlile vÊre fint hvis du skrev diirekte til mig hvis der er problemer med frÞ, for vores begges skyld, jeg vil naturligvis gerne sÞrge for at du får nye frÞ eler pengene tilbage, men det kan jeg jo ikke når du er anonym, mvh camilla

UtilstrÊkkelig service og kommunikation hos Fuglebjerggaard Netbutik

Min oplevelse med Fuglebjerggaard Netbutik har vÊret dybt skuffende. Jeg placerede en ordre baseret på en notifikation om tilgÊngelighed af en specifik vare, men fik fÞrst besked om, at varen manglede, da resten af ordren blev afsendt - nÊsten to uger efter bestillingen. Det efterlod mig ingen mulighed for at annullere den resterende ordre, hvilket jeg ville have foretrukket, da den specifikke vare var afgÞrende for mit kÞb.

Da jeg pointerer dette via e-mail (samme dag som jeg modtager besked om at varen ikke er med) og beskriver mit Þnske om at annullere den resterende ordre fÃ¥r jeg svar om, at det er for sent samt at “NÃ¥r man kun bestiller frÞ har vi en leveringsmulighed  til 50 kroner. SÃ¥ er det altsÃ¥ ikke så  dyrt.” Jeg synes faktisk at 50kr ekstra for fragt til en yderligere bestilling (hvor fragten var 75kr) er ret meget “bare” for at skulle lave to bestillinger, pga fejl fra netbutikkens side.

Jeg kommer ikke til at handle her igen.

2024幎2月1日

Fuglebjerggaard からの回答

det kan vi godt se er et probem, du skule have vÊret spurgt fÞr vi sendte ordrem , 50 kr er hvad dte koster ta sen pakekr nu,desvÊrre,

Camilla er den bedste !

Jeg er taknemlig for at have fuglebjergaarden tÊt på mit bopÊl og besÞger gaarden om vinter og sommer flere gange.
Camilla har de lÊkreste varer, hun kan bare det med mad og planter jeg elsker det diversitet & ukonventionel stemning der er på gaarden.
Camilla er modgiften til alt det strÞmlignende.
Lang leve FUGLEBJERGAARDEN!

2023幎10月2日
自発的なレビュヌ

Er på INGEN måde tilfreds!

Er på INGEN måde tilfreds!
Man gÃ¥r ind pÃ¥ siden, fordi der vises billeder af. At man kan kÞbe hele,peperoncino chilier. Og da jeg ikke har kunne finde dem,andre steder PT. SÃ¥ bestiller man dem til total overpris! SÃ¥ henter man pakken😳 Og sÃ¥ er det ikke hele chili. Men en gang pulveriseret hvem ved hvad pÃ¥ dÃ¥se😡🀬 Det er sku ikke iorden! FÃ¥ styr pÃ¥ jeres butik! Hvis i viser et billede af hele tÞrrede chilier. SÃ¥ er det sku det i skal sende! Og ikke en gang pulver, som man ikke aner hvad er! Og ikke mindst,ikke det man bestilte! I har midstet en fremtidig kunde, da man ikke aner hvad, man fÃ¥r tilsendt! Nul ⭐her fra.

2023幎8月5日

Fuglebjerggaard からの回答

jeg beklager, men der står med al tydeiighed i testen at der er tale om chilipulver, og det er naturligis peperoncinp chili du er vekommen ti lat returnere det.

Elendige vare

Elendige vare. Havde bestilt 1/2 kg umodne valnÞdder. Efter at have ventet i 14 dage Ca +-, modtog jeg idag noget mildt sagt ubrugeligt stÞdt mÞrkt nedfalden skidt jeg ikke kan bruge til noget som helst. Har aldrig handlet der fÞr og kommer bestemt ALDRIG TIL AT HANDLE DER IGEN. MINUS 5 STJERNER

2023幎8月3日

Fuglebjerggaard からの回答

KÊre Mimi. Jeg er ked af at lÊse om din oplevelse. Jeg kan ikke finde en ordre i dit navn, hvis du vil sende mig en mail på shop@fuglebjerggaard.dk så finder vi naturligvis en lÞsning. Kh Tine/Fuglebjerggaard