I just got a delivery from Mark
I just got a delivery from Mark. Very polite and helpful ððŸððŸ
Salg af sexlegetÞj og frÊkt tÞj til kvinder, mÊnd og par.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
I just got a delivery from Mark. Very polite and helpful ððŸððŸ
2 stars for the fast post. 0 stars for item missing original packaging and appearing to have already been used.
Ãv Þv jeg har bare vÊret sÃ¥ heldig med produkt Jeg har kÞbt der inde fra. Jeg tÊnker ogsÃ¥ de mÃ¥der vÊre bedre til pakke ting pÃ¥ sikkert nok mÃ¥de. SÃ¥ nogle ting er bare mere skrÞbelig end andre. men udover det Er det en god service. ð

FunToys ããã®åç
Bestilte en realistisk dildo med sugekop, som kan kastes rundt med og sÊttes på vÊgge, fordi jeg stadig er 5 år af sind.
Fik tilsendt ikke én dildo, men TO!
En fejltagelse eller ekstra service er jeg ikke klar over om det var.
Hurtig forsendelse, super god kvalitet, og den klÊber sig til alle overflader, er super tilfreds med dette produkt, og kan anbefales til alle unge der også nyder at kaste med dildo.
Det er en godt side i har som kan li at besÞge og hvor jeg kan få inspiratinon
Altid god levering, aftalt tid og sted... ingen problemer... helt ok.
Virkelig en kanon web-shop, hurtig levering, fremragende produkter. Kan varmt anbefales!