Inte vÀrt pengarna! Det vÀrsta av allt Àr nog maten, vi var inne i parken 2 dagar bÃ¥da dagarna tog maten slut pÃ¥ vissa stÀllen. Vi kunde endast vÀlja " Pelles grill-buffé" vilket var ett skÀ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra park med bÃ¥de djur och tivoli. Personalen var trevliga och hÀlsade. Det fanns mÃ¥nga djur som orangutanger,kameler och ormar men det Àr synd att schimpanserna inte Àr kvar lÀngre. Maten var god och... ãã£ãšèŠã
The animals seemed badly kept. The workers were also very rude, some animals looked purely depressed and were in cages too small for them. Overall bad experience and didn't enjoy how rude the worker... ãã£ãšèŠã
OÀndligt dÃ¥ligt service av personalen pÃ¥ furuviken dÃ¥ vi har bokat och inte kunnat dyka upp pga dödsfall⊠Har ringt upp och försökt att boka möjligtvis fÃ¥ nÃ¥got rabbat pÃ¥ vÃ¥r nÀsta bokning vilket v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Zoo med djur från hela vÀrlden inklusive nordiska bondgårdsdjur, tivoli med åkattraktioner, och naturområde. Information om parkens olika delar, boende, restauranger och evenemang.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.furuvik.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DjurhÃ¥llningen har blivit sÀmre ochâŠ
Djurhållningen har blivit sÀmre och sÀmre sedan Parks and Resorts tagit över. Allt Àr skitdyrt och de mördar schimpanser! Ganska tydligt att fokus ligger på att tjÀna pengar bara. Undvik!
Den hÀr parken har gjort sitt!
Den hÀr parken har gjort sitt i alla fall nÀr det gÀller djur! Dom kan hÃ¥lla sig till sockervadd och chokladhjul hÀdanefter men jag hoppas att parken bojkottas och stÀngs efter denna fruktansvÀrda hÀndelse. Fy f-n sÀger jag bara! Hur kan man mörda sina egna djur som bidragit med sÃ¥ mycket och sen fÃ¥r sÀtta livet till! Jag vill inte ens ge EN stjÀrna för det Àr Ni inte vÀrda. Pengar, pengar, pengar Àr det enda Ni tÀnker pÃ¥! Vila i frid finaste Santino, Linda, Torsten och Manda! â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Ãckeldjurpark
Ãckeldjurpark, jag fÃ¥r rysningar och gÃ¥shud bara vid tanken pÃ¥ hur ni mördade 4 chimpanser
Hur kan man mörda sina schimpanser
Hur kan man mörda sina schimpanser, varav en bara var 3 år. Helt inkompetent ledning.
Helt okunniga pÃ¥ djur och hur man tarâŠ
Helt okunniga på djur och hur man tar hand om dom
à k inte hit!!!
Genomförde flertal dödsskjutningar som dödade flertalet schimpanser i December 2022. Ansvariga måste stå till svars för deras avskyvÀrda handlingar
Hemsk park dom dödar oskyldiga djur
Bojkotta denna vidriga park somâŠ
Bojkotta denna vidriga park som avrÀttar oskyldiga djur!!
à k inte hit
à k inte hit, slösa inte era pengar pÃ¥ en park som helt kallt skjuter ihjÀl sina chimpanser Àn att ta till andra lösningar först. Jag kommer inte sÀtta min fot dÀr igen. Sov gott Santino, Torsten, Linda och Manda â€ïž
Besök inte Furuvik
Besök inte Furuvik. De har ingen respekt för djur och det Àr vidrigt hur de behandlade schimpanserna. Bojkotta Furuvik.
Think Pink... Hamnade i fÀngelse...
Jag brukar inte vara kritisk. Jag vill gÀrna vara den som ser båda sidor.
I detta fall kan jag bara hålla med om föregående talare.
LÀgg inte era svårt förvÀrvade pengar hos Park and Resort som innehåller många parker i Sverige. LÀs på deras hemsida om vilka.
Förklara för era barn att ni hellre går på Filmstaden, gratis museum i Stockholm och andra nöjesparker.
Jag brukar som sagt inte vara kritiskt. Men i denna dystra tid önskar jag att Park and Resort som företag likvideras och aldrig mer existerar.
TyvÀrr kommer dessa kapitalister att överleva detta också. Med stor sorg för samhÀllet.
Thik Pinks VD hamnade i fÀngsel för miljöbrott.
Furuviks VD kan skratta sig lycklig hela vÀgen till banken...? God Jul på dig och grattis till fortsatt VD-skap med miljonregn.
Fin djurpark som mördar oskyldiga djur
Fin djurpark som mördar oskyldiga djur! Förbannade svin! Ni tÀnker inte pÃ¥ djurens bÀsta. STÃNG NER STÃLLET!
Ãcklig park som medvetet skjuter sinaâŠ
Ãcklig park som medvetet skjuter sina apor genom fönster för att de Àr sÃ¥ skitrÀdda vilket Àr en stor risk för skadeskjutning vilket ocksÃ¥ sker. Aporna lÀmnas sen i flera dagar skadeskjutna tills de bekrÀftas döda och under tiden fÃ¥r inga djur i samma hus mat och vatten.
Parks & resorts med VD Sandra Wilke och djurparkschefen Àr alla en skam som sett till att plåga och traumatisera schimpanser som varit rÀddade från att bli ihjÀlskjutna av mÀnniskor. Men nu gjorde de samma sak som tjuvjÀgarna!
Ni har förstört en anrik Furuvikspark dessutom!
BESÃK INTE! Göd inte styrelsen med mer pengar!! En miljon kr om dagen och ÀndÃ¥ har de ingen kunskap, ingen sÀkerhet, inga rutiner annat Àn att skjuta för att döda! Ni har skott er sjÀlva i blod! GÃ
EJ DIT FOLK!
Vidrigt stÀlle
Vidrigt stÀlle. Hoppas verkligen att Sandra Wilke VD för parken fÀngslas på livstid.
Hur i helsike kunde ni vÀgra hjÀlp frÃ¥nâŠ
Hur i helsike kunde ni vÀgra hjÀlp från den enda person som kÀnde dessa fina individer och som visste hur man får in dom igen. Hon har ju gjort det förut och hade garanterat löst det denna gång också. Att ni har något gammalt groll mellan er ska inte djuren lida för. Men ni dödar hellre djuren Àn att svÀlja stoltheten och ringa Ing-Marie och be om hjÀlp. Dessutom var ju en av dom bara 3 år. Fy sjutton för er. Hoppas ni får stÀnga parken!!!
FruktansvÀrt klantig personal som inteâŠ
FruktansvÀrt klantig personal som inte kan bete sig i en krissituation man måste ha någon slags plan och utbildning i hur man upptrÀder och gör i fallet med schimpanserna grymt öde för djurparkens djur. Hoppas ni får stÀnga igen.
Djurplågare
Dom har en uppgift. Att ta vÀl hand om djuren i parken, men det har ni misslyckats med å det grövsta. Ni Àr ingenting annat Àn djurplågare, stÀng skiten..
LÀgg ner verksamheten
Fy skÀms!
NÀr det går så långt att man inte har resuser för att ta hand om sina djur på ett sÀkert sÀtt för dem och för samhÀllet, och istÀllet vÀljer att döda djuren, så har det gått för långt.
Igår 14/12-22 sköt de fyra oskyldiga schimpanser, bara för att de hade rymt. Tre avled och den fjÀrde skottskadades. Dessa schimpanser ingår i ett bevarandeprogram eftersom arten Àr utrotningshotad. Nu har alltså parken dödat minst tre av dessa totalt sju schimpanser, och den som Àr skottskadad har inte fått vård på ett helt dygn sedan denna hÀndelse. Djurplågeri. De skyller på Àn det ena och Àn det andra bara för att skydda sig sjÀlva och deras panikartade felaktiga beslut. Det luktar dynga lång vÀg, speciellt nÀr man tidigare gått ut med att man måste bygga om deras stÀlle i parken eller att avveckla dem.
Du som kund kan göra valet att INTE besöka Furuviksparken. Stöd inte en empatilös verksamhet. Det Àr Park and Resorts som Àger Furuviksparken samt Gröna Lund, Skara Sommarland och Kolmårdens Djurpark inkl Vildmarkshotellet. De Àger också Aquaria Vattenmuseum i Stockholm. Det finns alltså fler stÀllen att bojkotta.
fy era mördare
fy era mördare, hoppas att alla slutar besöka er och alla andra sadistiska djurparker.
Helt otroligt att man skjuterâŠ
Helt otroligt att man skjuter chimpanserna. De skulle ringt tidigare djurparkschefen..
SnÀlla om ni Àr för djuren bojkotta företaget.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ