レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I bought 200 credits not realising it costs 10 credits per message. Other profiles are obviously bots, designed to keep the chat going with dull, insane questions designed purely to drain your credits... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vi har holdt Fyens Stiftstidende i 26 Ã¥r. I 2022 valgte vi at lade vores abonnement ophÞre. Der var simpelthen ikke lÊngere noget avis. Begge sektioner var blevet sÃ¥ tynde, og artiklerne sÃ¥ uinteres... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi har penge tilgode efter en del manglende leveringer, som de ikke kan finde ud af at betale tilbage og de kan heller ikke sige hvornÃ¥r. Det er uprofessionelt. Vi har holdt avisen i +15 Ã¥r i weekende... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har holdt jeres avis siden fÞrst i 70erne, og jeg mÃ¥ sige jeg mener ikke at den er blevet bedre, desvÊrre mener jeg at der er plads til store forbedringer. Jeg sidder ofte og lÊser min avis i ha... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Elendig (ingen) service

Fik i dag sÞndag d. 3. april igen ikke avisen - og dog - jeg fik lÞrdagsavisen igen!!!! Hos Fyens er der ingen hjÊlp at hente ud over beklagelser. Ingen service mere. Avisen med sit elendige lÞsbladssysten, med stavefejl og formuleringsfejl, så det ofte er svÊrt at forstå hvad "journalisten" skriver. Det er trods alt ingen gratisavis, den koster nÊsten kr. 7.000,- for et år. Målet er nået for mig.

2022幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Hvad sker der med jeres avis??

Hvad sker der med jeres avis???
Har altid glÊdet mig til at lÊse min avis, men nu:
- Ingen hÊftning af sektionerne,
- alt for meget fyldstof og reklamer,
- mindre og mindre alment stof.
Og hvad er der blevet af "Bolig"?
Alt i alt ikke vÊrd at betale for.

2021幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg bliver ringet op af en stammende

Jeg bliver ringet op af en stammende person. Det viser sig senere han arbejder for Fyens.dk
Han oplyser at han er venner med forudrettede, pÞlsemanden i Marslev.
Jeg svines derefter til p.g.a. artiklen. 20 dÞdstrusler....hahahah. De kan ikke stave til jeg drÊber dig.
Hvorfor? Samtidig på BT og DR1, tror ikke mange hÞrer den kanal dog.
Jeg tillod mig at krÊve penge for reklamer, postet af en pÞlsemand. 23 ulovlige opslag, efter flere beskeder og advarsler. Så fyens synes at opkrÊve penge for annoncer er klamt?? Hmm jeg prÞvede engang det samme på Gul, de sendte promt en regning og blokerede mig. Hvad er forskellen.

2021幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har holdt jeres avis siden fÞrst i

Jeg har holdt jeres avis siden fÞrst i 70erne, og jeg må sige jeg mener ikke at den er blevet bedre, desvÊrre mener jeg at der er plads til store forbedringer.
Jeg sidder ofte og lÊser min avis i haven, men det er ikke blevet lettere siden I har undladt clips i flere sektioner. Der er ikke nemt som handicappet at komme rundt i haven efter lÞsblade bare det lufter lidt.
HÃ¥ber clipsene snart vender tilbage.

2021幎5月4日

NU ER TÅLMODIGHEDEN OPBRUGT

NU ER GLASSET LØBET OVER.
Fik ikke min avis i postkassen her til morgen...Ringede på 63151515 og var no.11 i kÞen....Langt om lÊnge fik min kone en sÊrdeles flabet ung mand i rÞret....Vi forlangte at få vores avis efterleveret.Det kan ikke lade sig gÞre mere. Levering i morgen eller modregning...TAK for svaret.....Selve avisen bliver ringere dag for dag....Den er ikke pengene vÊrd mere.....Så vi opsiger abonnementet nu, efter at have holdt avisen i langt over 50 år....Flere lÊsere burde gÞre det samme.....Kan godt forstå at koncernen giver et stort underskud med den service man ikke yder...Jeres priser fejler ellers ikke noget,den er i top.

2021幎4月21日

n3ger

Helt forfÊrdelig opfÞrelse. de har slet ikke styr på deres kilder, og deres hjemmeside virker ikke engang må min nye Eyepad

2021幎4月14日

Fyldt med reklamer

På det seneste er reklamerne på siden voldsomt stigende. Teksten hopper og danser mens man lÊser, fordi reklamerne folder sig ud og klapper sammen. Har opsagt mit abonnement.

2020幎11月20日

Jeg er fra Nordfyn

Jeg er fra Nordfyn, og jeg har egentlig altid vÊret glad for at lÊse de lokale nyheder, men på Fyens.dk der har man ingen ytringsfrihed mere, skriver man sin mening, så får man en advarsel, og skriver man sin mening en gang mere, så bliver man blokeret fra avisen, og får sendt et link til reglerne for at deltage i debatten, man har ingen ide om hvad man har skrevet forkert, for man får hele deres reglsÊt tilsendt, så er det op til en selv at regne ud hvad dag, og hvad tid, og hvilket ord var det lige der fik dem til at slette mig, jeg kan godt forstå der skal vÊre en vis tone på debatten, og jeg mener også selv jeg holder en fornuftig tone, men hvis nogen ser sig sure på dig, så klager de over alt det man skriver, og er der bare 1-2 der klager over du ikke mener det samme som dem, så brokker de sig, og så bliver man slettet, så man har ingen mulighed for at komme med sin forklaring, og det syntes jeg sku er et problem, for så forsvinder den ytringsfrihed som Fyens.dk ellers praler så meget med de har, kunne man så bare se hvorfor blev man slettet, så man kunne lÊre af den fejl man begik, hvis man altså begik en fejl som jeg nÊgter at tro på jeg har gjort. så nej tak til jeres Avis i fremtiden, i er blevet for snÊversynet, Nu er et debat forrum til for at vÊre uenig og enig, der er jo ingen der siger man skal vÊre enige hver gang, det er jo grunden til man har en debat, men hvis man bliver slettet hver gang nogen fÞler sig en smule krÊnket, så forsvinder ytringsfriheden da snart helt i Danmark, isÊr hvis det er en bestemt type brokkehoveder og pressen der skal bestemme hvad folk må sige og mene, så har det jo intet med ytringsfrihed at gÞre mere, så er det jo samme stil man bruger både i Nordkorea og Rusland, at det er pressen der bestemmer hvem der må sige hvad og hvornår. og så er det godt man kan finde sine nyheder andre steder.

2019幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

UhÊderlig redaktion - brug jeres penge andetsteds

Mest uhÊderlige redaktion i Danmark. Deres kundeservice er ligeledes ringe; svarer ikke tilbage på henvendelser og kÞrer generelt deres eget lÞb. Hvis blot de levede op til danske principper og retningslinjer for pressetik, kunne man måske tolerere, at deres kundeservice er ikke-eksisterende. Det gÞr de - desvÊrre - bare ikke.

2019幎2月3日
5぀星のうち1の評䟡

Problemer med at logge ind kan ikke lÞses!

KÞbte et abonnement, men trods utallige telefonsamtaler med kundeservice bliver jeg hele tiden smidt af NYHEDSKIOSKEN, så jeg ikke kan lÊse avisen på telefon eller iPad. Kundeservice kan ikke lÞse problemet, men der er ingen mulighed for at få pengene retur!
Ekstrem dårlig behandling!

2018幎8月15日

UtrovÊrdig

Gir ikke meget for jeres uduelige journalist,lover hÞjt og helligt at man er anonym og så nÊvnes man med fulde navn, gid din r.. må klÞ & dine arme er forkorte

2017幎10月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ