I bought 200 credits not realising it costs 10 credits per message. Other profiles are obviously bots, designed to keep the chat going with dull, insane questions designed purely to drain your credits... ãã£ãšèŠã
Vi har holdt Fyens Stiftstidende i 26 Ã¥r. I 2022 valgte vi at lade vores abonnement ophÞre. Der var simpelthen ikke lÊngere noget avis. Begge sektioner var blevet sÃ¥ tynde, og artiklerne sÃ¥ uinteres... ãã£ãšèŠã
Vi har penge tilgode efter en del manglende leveringer, som de ikke kan finde ud af at betale tilbage og de kan heller ikke sige hvornÃ¥r. Det er uprofessionelt. Vi har holdt avisen i +15 Ã¥r i weekende... ãã£ãšèŠã
Jeg har holdt jeres avis siden fÞrst i 70erne, og jeg mÃ¥ sige jeg mener ikke at den er blevet bedre, desvÊrre mener jeg at der er plads til store forbedringer. Jeg sidder ofte og lÊser min avis i ha... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Fynske nyheder
BlangstedgÃ¥rdsvej 2, 5220, Odense SÃ
- www.fyens.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Få styr på Angela Brink!!!
Få styr på Angela Brink!!! Sikke dog en uretfÊrdig artikel der kastes imod BrÞndby og kulturen omkring klubben. Uden enhver form for belÊg el. Dokumentation.
UTROVÃRDIG OG UDEN MORAL
UtrovÊrdige mangler moral.
Under overskriftenâ Hvad gÞr en Êrlig mand i jagten pÃ¥ retfÊrdighedâ bragte Fyens Stiftstidende en artikelserie om min arbejdsskadesag.
Det var Nyborg afdelingen, der sagde ja til at skrive om min sag, det var ellers en anden del af avisen, som gerne ville skrive om den, men sprang fra (Êrgerligt). Under tilblivelsen af artikelserien, som skulle vÊre min historie, fortalt med mine ord, har Fyens Stiftstidende ikke vÊret Êrlige og jeg synes at de har fÞrt deres lÊserne bag lyset, ved ikke at fortÊlle sandheden.
Journalisten fra avisen fortalte at de pÃ¥ ingen mÃ¥de ville udtale sig kritisk om 3 F Ãstfyn, selv om det er dem der har lavet adskillige fejl og ikke har tillagt min sag den opmÊrksomhed som den skulle have, ifÞlge Advokatfirmaet Elmer & Partnere i KÞbenhavn. 3F Ãstfyn har hele skylden for at min sag endte som et mareridt, som jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de Þnsker andre bliver udsat for.
Artikelserien skulle omhandle hele min historie fortalt i 4 afsnit, dette sker aldrig da afsnit 3 og 4 er blevet skrevet sammen og redigeret i en sÃ¥dan grad, at jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de kan acceptere, at alt om 3F Ãstfyn er stÞvsuget ud af den sidste artikel.
Jeg klager til RedaktÞren i Nyborg, som jo ikke kan give mig ret, men jeg giver Nyborg redaktionen lov til at bringe artiklen i respekt for de af mine tidligere arbejdskollegaer som har et afsnit i avisen også.
Da 3. afsnit bliver trykt i avisen, har journalisten valgt at bringe en udtalelse fra juraprofessor Eva Smith som er mÊglingsmand for 3F uden at fortÊlle at hun nu skal underkende 3F`s interne klageråd som kun består af 3F ansatte samt hun er ansat som fast mÊglingsmand for 3F og får lÞn for dette, hvorfor måtte avisens lÊsere ikke få dette at vide, jeg havde også fortalt avisens journalist at jeg 14. august 2014 hos advokatfirmaet Elmer & Partnere i KÞbenhavn havde fået at vide at den eneste grund til 3F har juraprofessor Eva Smith ansat er at hun skal tilvejebringe et dokument udelukkende til internt brug så 3F kan afvise klager, dette vidste han da 3F havde vÊret deres kunde.
Jeg synes Fyens Stiftstidende trÊkker tÊppet vÊk under mig og falder mig i ryggen med dette, 3F Ãstfyn Þnsker ikke at udtale sig i sagen og dermed skulle det vÊre blevet. LÊserne fÃ¥r aldrig at vide hvilken rolle juraprofessor Eva Smith spiller i min sag.
Journalisten fra avisen har fÃ¥et udleveret et helt ringbind med oplysninger om min sag herunder belastende oplysninger om 3F Ãstfyns rolle i min sag, som han ikke Þnsker at gÞre brug af, dermed mener jeg ogsÃ¥ at det ikke er min historie han skriver, men avisens. Herunder kan nÊvnes de dokumenter han ville sÊtte i avisen, som blev undladt, der er mange ting som er blevet fortiet for lÊserne.
Han hÊvder at have talt med flere jurister om min sag, sandheden er, at han ikke kunne finde nogle som turde eller havde lyst til at udtale sig om min sag, da 3F var involveret , hvilket han selv har oplyst over for mig, dette var også medvirkende til lang ventetid inden historien blev trykt. Her vil jeg gerne oplyse at de jurister han henviser til er Elmer & Partnere i KÞbenhavn, de samme som ikke ville sÞge Fri Proces for mig da de ville have en interessekonflikt i forhold til 3F da de ikke kunne vÊre uvildige og derfor afslog at sÞge for mig.
Mine oplevelse med Fyens Stiftstidende er meget blandet, de fÞrste 2 afsnit er ok, men så knÊkker filmen, herefter bliver de utrovÊrdige og arrogante, og skriver deres historie, det var ikke min, jeg gav lov, men jeg var bestemt ikke enig.
Avisen mÃ¥ jo ogsÃ¥ se det fra min side, den kan ikke fortÊlle min historie, uden at vÊre kritisk over for 3F Ãstfyn, som er den store og eneste synder i min sag.
Fyens Stiftstidende går magthavernes Êrinde i forhold til min sag, de tÊnker mere på ikke at trÊde 3F over tÊerne end at fortÊlle sandheden.
Jeg lukkede jer ind i mit hjem, I fik min historie, men alligevel turde I ikke fortÊlle den.
Til sidst vil jeg sige at det kan godt vÊre at jeg i forvejen havde tabt livsglÊden, det I gjorde var utilgiveligt, kan oplyse jeg blev indlagt maj pga. hjerteproblemer, på grund af jeres hjertelÞse behandling.
Til sidst, lige hvor mange gange I ringer og vil sÊlge jeres avis, bliver mit svar NEJ, havde I respekteret mig var sagen en anden, men i min sag var I blot magthavernes forlÊngede arm. ï
Jeg har også rettet klage til chefredaktÞr Per Westergaard, men uden held.
Få alt på skrift fra Fyns Amts Avis
Det er lÞrdag aften. Telefonen ringer. Der er en avissÊlger i rÞret...
Hvis sÊlgeren vil sÊlge dig et abonnement på Fyens Amts Avis, så bÞr du bede om at få en underskrevet kontrakt tilsendt asap. Får du efterfÞlgende behov for at få Êndret opstartstidspunktet, så ring ikke til Fyns Amts Avis, men skriv, skriv, skriv. Jeg har oplevet at have telefonisk kontakt med FAA vedr. mit avisabonnement, hvorefter abonnementet pludselig var vÊk.... -Men de havde da et nyt (og dyrere) tilbud, hvis det kunne friste.... ;(