レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Magen til uprofessionelt og amatÞr agtigt selskab skal man lede lÊnge efter. Den eneste bus der gÃ¥r til tiden, er den fÞrste der kÞrer fra stationen om morgenen. Det er dÃ¥rlige, grimme og slidte busse... もっず芋る

Endnu en forfÊrdelig oplevelse herfra, nu har jeg ventet i 13 minutter, og min bus er stadigvÊk ikke kommet. Jeg synes det er for dÃ¥rligt, da hele min dag afhÊnger af den her bus, jeg kommer aldrig no... もっず芋る

Ikke 1 stjerne vÊrd. De udsteder desvÊrre bÞder uden bevis og falsk udsagn fra kontrollÞrs side pÃ¥ baggrund af et negativt syn pÃ¥ unge mennesker. Det er dybt bekymrende da klage systemet er ikke eksis... もっず芋る

Jeg ville ikke engang give 1 stjerne. Kommer kÞrende ad rÞdegÃ¥rdsvej og der holder biler i begge sider. Da jeg kommer kÊrende er der ingen modkÞrende. Der kommer sÃ¥ en bus rundt om hjÞrnet og m... もっず芋る

䌁業情報

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

341件のレビュヌ

Rigtig giftigt selskab

Rigtig giftigt selskab, giver en bÞde, fordi ens rejsekort på telefonen ikke lige fatter en skid. Kan slet ikke anbefale dem, hold jer langt vÊk. KontrollÞrerne har ingen personlighed de er ren sten inden i, tror ikke på at de har et normalt liv ved siden af. Ingen kÊrlighed i dem, de er ren ondskab og vil kun folk det vÊrste.

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Magen til uprofessionelt og amatÞr

Magen til uprofessionelt og amatÞr agtigt selskab skal man lede lÊnge efter. Den eneste bus der går til tiden, er den fÞrste der kÞrer fra stationen om morgenen. Det er dårlige, grimme og slidte busser med ubehÞvlede chauffÞrer. Hvis du kan undgå dem, så gÞr det

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Pengemaskine, uden respekt for sine kunder

Fynbus er et af de mest til grin selskaber på hele Fyn! Ikke nok med utallige forsinkelser, chauffÞrer med anden etnisk baggrund som kÞrer fuldstÊndigt sindssygt, manglende stop ved stop steder selvom der tydeligt står mennesker, busser der ofte bryder sammen,- har fÞr resulteret i jeg ikke nået toget til KÞbenhavn som allerede var betalt for og derved skulle jeg betale over 400 kr. for en ny billet, ingen refundering fra Fynbus fordi det har de skrevet i deres retningslinjer at de ikke gÞr. På samme bustur fik et barn en bÞde, han nået kun at kÞre et enkelt stop inden bussen brÞd sammen. Hvad nytter et busselskab der argere på den måde? IsÊr når deres busser gentagende gange bryder sammen og typisk er forsinket, så folk derved ikke kan nå videre til deres andre forbindelser. Der burde gÞres noget fra regeringens side, da mange mennesker ikke har andre muligheder end bussen. I burde sku behandle jeres kunder ordentligt.

2026幎3月18日

Igen igen

Igen igen, er fynbus helt ude af den. Har buschauffÞren nogensinde hÞrt, det med at skifte bus, altså skifte fra en bus til en anden. Fordi hvorfor er det så at her til morgen, at buschauffÞren kÞrer 1 km/t og vedkommende kunne ikke engang skifte gear. Den skulle vÊre ved stoppet 7:53 den ender med at vÊre der 7:57 ingen kÞ skal lige tages i mente, og så misser jeg min anden bus, og så skul jeg stå og vente en halv time på den nÊste. Jeg ved ikke om i er klar over det, men det er rigtige mennesker i har med at gÞre. Ikke bare nogle dukker der skal transporteres fra A til B, vi har rent faktisk et liv, og nu kommer jeg for sent i skole takket vÊr jer. Mennesker prÞver bare at gÞre alt hvad de kan for ikke at ende op som f buschauffÞr, tag jer f sammen. Lor13 service

2026幎3月6日
自発的なレビュヌ

#lorteservice gÞre det kun fordi alt andet ikke virker

Jeg skulle i dag med 100a bussen ind til Odense banegård så jeg kan se at bussen er kommet så jeg lÞber og lÞber og kommer helt op til bussen og banker på for at markere at jeg skal med ingen ting sker går der efter op til buschauffÞren eller bussemanden og så kÞrer han prÞv og tÊnk på hvis jeg ikke hoppede tilbage håber at Fynbus tager sig sammen og ham der bussemanden får en bÞde som er så stor at han ikke kan betale

2026幎2月19日

Hvordan kan man give et barn på 16 år

Hvordan kan man give et barn pÃ¥ 16 Ã¥r bÞde pÃ¥ 1000 kr. Der skal af efter fire stoppested hun har kÞbt en billet sÃ¥ gÃ¥r telefonen dÞd og sÃ¥ fÃ¥r man en bÞde vil mÊrke at kontrollen kan se at telefonen er gÃ¥et dÞd hvordan er det man behandler de unge mennesker ved Fynbus det er sÃ¥ piv ringe at man giver et barn en bÞde pÃ¥ 1000 kr. hvor lavt kan man synke det er jo en ren pengemaskine skam jer 😡😡😡

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

Flekstur fra 40 kr til 64 kr med markant forringet service.

En almindelig flekstur, der fÞr kostede 40 kroner er steget til hele 64 kroner! Men der er simpelthen for mange forsinkelser og dårlig service til denne pris! Fleks fungerer som offentlig transport herude hvor jeg bor.
Man kan ikke regne med dem!
Jeg er helt med på, at der kan ske forsinkelser. Men i dette omfang og til denne pris er det simpelthen for ringe!!
Hvor ville jeg Þnske at jeg kunne tage bussen!

2026幎2月4日

Elendig er et mildt ord

Elendig er et mildt ord, de er total ligeglade med deres kunder, er fuldstÊndigt ligeglade med at de er skuÞyld i fejl der går ud over deres kunder, tager ikke ansvar og virkelig ubehÞvlet når man prÞver at snakke med kundeservice. Grove og ubehagelige medarbejdere..

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en så

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en så dårlig og elendig service/kommunikation.... puha.
Står og skal med en 100A mod Assens kl.10.48 d.17 december. På Rejseplanen står der INTET. Jeg venter og venter og kl.11.00 ringer jeg til FynBus for at hÞre nÊrmere. Det viser sig, at allerede kl.09 var der fejl på en bus, men dette bliver ikke noteret NOGEN STEDER. Folk sidder jo tidlig morgen og planlÊgger deres rejse og så skal i selvfÞlgelig noter, at en bus er udgået, va pokker sker der for jer. NÞj hvor er det elendigt. Det tager 5 min og skrive, at bussen enten er udgået eller forsinket i 30 min(til nÊste bus). Et så stort et firma burde ha styr på deres kommunikation, men det er desvÊrre ikke fÞrste gang. Nu er det på tide at kontakte div for nok er nok. I har chauffÞrer der er forsinket dÞgnet rundt, året rundt og nu dette. Elendigt.....

2025幎12月17日

Absolut prÊdatoriske metoder.

Absolut prÊdatoriske metoder.
Jeg har modtaget en kontrolafgift på 1000kr, da min billet ikke var kÞrt helt igennem fÞr jeg steg på letbanen i odense. Jeg viste kontrollÞren min mobil, som var igang med at processere betalingen i FynBus appen da jeg steg på, han kigger på min skÊrm og går videre til nÊste passagerer, hvorefter han vender sig tilbage til mig efter at have scannet en anden billet, og beder om mit CPR nummer for at give mig en kontrolafgift.

EEEEEEkstrem dårlig service, og for mig virker det klart som en pengemaskine, fremfor tjek mod snyd i offentlig transport. Det er så umenneskeligt og firkantet.

2025幎9月24日
自発的なレビュヌ

Magen til pengemaskine skal man lede

Magen til pengemaskine skal man lede lÊnge efter - en skoleklasse på tur vÊlger en forkert type billet, hvilket kontrollÞren i bussen tydeligvis er klar over.
I stedet for at gÞre dem opmÊrksom på det, vÊlger han at vente til de akkurat har passeret zonen, de fejlagtigtig har kÞbt til og giver så samtlige elever en bÞde på kr. 500,- Det skal da nok få de unge mennesker til at snuppe bussen nÊste gang :-)

2025幎8月27日

Total inkompetent personal NÃ¥r man

Total inkompetent personal Når man ringer. Nu har bussen svigtet 8 gange på 4 uger. Den enegang fik vi den besked at de kunne se bussen, en anden gang kunne de ikke, så skulle de undersÞge det ( om hvor den var).
Nu var jeg så uheldig at få spÊrret mit kort mellem torsdag og fredag så de ikke kunne trÊkke penge fra torsdag. Da man så vil ringe ugen efter om torsdagen for at finde en lÞsning er det eneste hun kan sige : at det ikke var helt klar hvad jeg sagde (var på mikrofon, da jeg kÞrte bil) og det var efter en ventetid på over en halvtimes tid ( selv om de sagde 20min). Så hun prÞve slet ikke at lytte til kunden. Så for mig er fynbus ikke for at hjÊlpe kunderne, men ren primadonna!!
Det skal lige nÊvnes at jeg har skrevet til dem for små 10 dage siden uden svar.
Dette er ikke en god service man får.

2025幎9月4日

Mega dårlig service

Mega dårlig service, den eneste bus der går fra Tommerup st til Glamsbjerg om morgnen, gÞr at min datter kommer 7 min for sent hver dag i skole og får ulovligt fravÊr, og de vil ikke så meget som overveje at Êndre på det, så folkeskole elever ikke kommer for sent i skole, fuldstÊndig hul i hovedet..

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Så dårlig kommunikation og service

Så dårlig kommunikation og service.
De smider rÞret på ved kritik.
De reservere belÞb trods man har betalt og nÊgter udbetale dem igen. Påstår der går 30 dage, trods Nets siger de sagtens frigive dem.
Og kan DE / FYNBUS ikke finde UD af det så kan de ringe til Nets.
Men gider Fynbus Gitte det Nej. Hun er bare en dår service medarbejder ved FYNBUS.
KRITIK TIL DEM UDEN LIGE.

2025幎8月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ