レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den mest bÞvlede app pÃ¥ hele internettet!!!! Jeg kan bestille en flyrejse jorden rundt pÃ¥ min telefon pÃ¥ 5minutter ,men der er endnu ikke lykkedes med en flextrafik tur fra Billund lufthavn til min... もっず芋る

Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslÃ¥r Sydtrafiks busdrift omdÞbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor rÃ¥ddent kan man tillade sig at kÞre med ansvaret for potentielt 52 passa... もっず芋る

Har i den senere tid oplevet at unge som gamle kan tage bybus med mere gratis fordi deres rejsekort angiveligt ikke virker. Underligt nok skal jeg betale hver gang ogsÃ¥ selv om mit rejsekort ikke v... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sydtrafik er det fÊlleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskÞrsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kÞrer Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

378件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg skal med bussen fra Fredericia

Jeg skal med bussen fra Fredericia banegård bus 7 hvor jeg står og venter den er forsinket den kommer der er folk der skal ud af bussen og da de er gået ud lukke buschauffÞren bare dÞren i hvor jeg for råbe jeg skal med hvor hun råber tilbage det kunne hun ikke vide og jeg bare sku går på med det sammen med jeg har barnevogn med og folk skal ud ja det kan jeg ikke gÞre noget ved siger hun jeg er forsinket hvor jeg siger det gÞr ikke at med ikke kan vente ti sekunder på jeg går på hvor hun bare råber af mig det syndes jeg godt nok ikke er okay jeg kan jo ikke gÞre for at hun er forsinket det skal da ikke gå under os som skal med bussen at hun er forsinket Þv en oplevelse der gÞr med ikke har lyst til og tage bussen når de er så sur og kÞre med hovedet under armene

2026幎4月21日
自発的なレビュヌ

Den mest bÞvlede app pÃ¥ hele

Den mest bÞvlede app på hele internettet!!!!
Jeg kan bestille en flyrejse jorden rundt pÃ¥ min telefon pÃ¥ 5minutter ,men der er endnu ikke lykkedes med en flextrafik tur fra Billund lufthavn til min hjemmeadresse 🀬
Konstante fejlmeldinger og blokeringer pÃ¥ grund af for formange forsÞg pÃ¥ logind efter fejlmeldinger “prÞv igen” 😡

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Kan sydbus ikke snart ansÊtte nogen

Kan sydbus ikke snart ansÊtte nogen chauffÞrer der er serviceminded,mange af de chauffÞrer jeg kÞrer med er sure og ubehÞvlet og så har de en dårlig vane med at kÞre forbi de små stoppesteder ude på landet selv om de kan se jeg står og venter.alt i alt en dårlig oplevelse.

2026幎3月19日

Min flextaxa kom ikke

Jeg bestilte en flextaxa, som ik kom selv om jeg ventede på 15 min fÞr den skulle komme og 25 efter den skulle have vÊret der. Jeg ringede til flextaxa og de sagde der ingen taxa for mig var i systemmet, selvom jeg har en ordre bekraftelse.
Jeg ville prÞve at undgå flextaxa hvis jeg var jer.

2025幎11月30日

Jeg er både sur og glad

Jeg er både sur og glad, glad for at jeres nye ruter der har motiveret mig til at tage kÞrekort og sur fordi jeg ikke kommer i skole fÞr jeg har mit kÞrekort - jeres nye rute har Þdelagt alt mulighed for at nå 188 nede i kolding by og ud til min skole. FÞr kunne jeg tage bus 3 fra Vonsild, nu er jeg tvunget til at tage 134 som er helt fyldt op inden den overhovedet når til Vonsild!

2025幎12月15日

Til grin service.

MÞrk mand kÞrer i bus 103 D. 10 december 2025 - 7:47 forbi mig ved Almind Hule ved Dalvvej mod vejle, står klar ved busstopstedet og har ventet i lang tid fordi bussen er 10 minutter forsinket( som hver dag) Jeg ser bussen kommer i det fjerne, så jeg tager min lommelygte frem og viser jeg står der. Den mÞrke mand sÊtter ikke farten ned, han kÞrer forbi mig imens han giver mig et kÊmpe smil. Den her service er til grin, få styr på jeres medarbejdere sydtrafik. For sådan noget her var man blevet fyret alle andre steder, fuldstÊndig til grin.

2025幎12月10日

Uvidende chaufÞrer

SpÞrg I god tro en chauffÞr om hjÊlp da jeg ikke kender bus ruterne lÊngere. Hun virker rigtig sikker i sagen da jeg spÞrg hvad for en bus til ambolten i Kolding. Jeg skal med nr 4 fra den a den side af vejen. Venter en halv time på den bus for at den kÞre hele Kolding rundt, tilbage til hvor jeg startede og så videre til hvor jeg skulle. Brugte over en time i den forkerte retning. Hvis chauffÞren er usikker så lad vÊr med at svare men sig du er usikker. Virkelig for dårligt.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Ved de selv hvad de laver i Haderslev

Ved de selv hvad de laver i Haderslev. IfÞlge rejseplan kÞre bussen på en stegning så man venter på bussen. Bussen kommer ikke ringer og brokker mig sammen med vedkommende fra sydtrafik bliver vi enige om hun fÞler nÊste bus der skulle komme den kom heller ikke og hun konstatere den kre en anden vej pga vejarbejde. Der er bare ikke vejarbejde. Jo for små 14 dag siden var der. Men ikke nu. Så fik de opdateret rejseplan til bussen ikke kÞre den vej i begge retninger men på hjemturen gjorde den ? Hvad F skal man regne med vil jo ikke gå hen til et andet stop sted vis den så ikke kommer der som de skriver den skal vis de vÊlger og kÞre den "rigtige" vej lige pt. er der 50/50 chance for du vÊlger det rigtige uanset om fÞlger hvad de skriver eller ej

2025幎10月7日

buschauffÞreren var utrygsskabende

buschauffÞreren var utrygsskabende overfor mig og aggressiv. han spurgte ind til min nationalitet og afbrÞd min telefon samtale. det var super ubehageligt og virkelig ikke i orden. At jeg skulle stå og ha en sviner af ham fÞr jeg måtte stige med bussen. det er chauffÞren fra 900x fra vejle til Kolding 16:38

2025幎8月14日
自発的なレビュヌ

bussen må have vÊret besat

Jeg steg på rute 135 med forventning om et lift til Ribe. I stedet fik jeg en metafysisk ydmygelse.

ChauffÞren – nÞgen fra navlen og ned – stirrede tomt fremad som en vietnamesisk krigsveteran, mens han spiste torskerogn direkte fra dÃ¥sen med en blottet hÃ¥nd. Intet sad fast. Hverken sikkerhedsselen, hans realitetssans eller hans bukser.

Han rÞg en cigaret indendÞrs og sagde:

“Regler er en vestlig konstruktion. Ligesom strÞmper.”

Vi kÞrte over tre rÞde lys, én rundkÞrsel, og et mindesmÊrke for faldne i Slaget ved DybbÞl. En gymnasieelev spurgte, om han mÃ¥tte stige af. ChauffÞren sagde: “Ingen forlader The Zone.”

I baggrunden spillede han remixet lyden af Tiananmen Square-tankene bakket op af Lo-fi beats.

Til sidst efterlod han bussen og satte sig ind i en sort dodge challenger, aldrig til at blive set igen???

2025幎6月30日
自発的なレビュヌ

Meget sur og uforskammet chauffÞr

Hej.

mine to bÞrn og jeg ville med bussen i Fredericia og forsÞger at kÞbe en billet i “Rejsebillet” appen, men pÃ¥ alle afgange stÃ¥r der “rejse ikke tilgÊngelig” og under rejseplaner stÃ¥r der “du kÞrer gratis med denne rute”.
Jeg ved, at busserne fÞrst er gratis fra 1/7, men bliver mÞdt af en meget vred buschauffÞr, der siger at jeg får en bÞde, hvis kontrollÞren kommer. Vi havde ikke en chance for at kÞbe en billet? Vi stiger af bussen, da vi ikke vil lÞbe den risiko - en meget meget Êrgerlig og ubehagelig oplevelse, hvor buschauffÞren nÊsten antager at jeg Þnsker at slippe for at kÞbe en billet.

Vh Ann og to skuffede bÞrn

2025幎6月29日
自発的なレビュヌ

Alle nyudklÊkkede studenter blev smidt

Alle nyudklÊkkede studenter blev smidt ud(8 stk) pga en pige skulle brÊkke sig, sÃ¥ mÃ¥tte man vente 2 timer ekstra kl 4 om morgnen. Det var Ã¥benbart “alle for en”. Jeg var personligt Êdru da jeg ikke drikker, alligevel bliver man smidt ud🀊🏌‍♂ han truer sÃ¥ med at tilkalde politiet hvis ikke alle forlader bussen🀊🏌‍♂🀊🏌‍♂🀊🏌‍♂🀊🏌‍♂

2025幎6月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。