fyns-batteri-service レビュヌ 24

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig god og kompetent rådgivning fra Henrik. Han fiksede mit gamle batteri på ingen tid, så jeg blev kÞreklar igen. Hvis jeg skal opgradere mit batteri, så kommer jeg helt sikkert tilbage igen.

Fik for 2 Ã¥r siden lavet 2 batterier til redback robotplÊneklipperen og di kÞre stadig uden problemer sÃ¥ vil helt klart anbefale dem og Henrik er meget flink og over holder sine aftaler har skrev... もっず芋る

Mit Blika batteri gik dÞd efter 3 Ã¥r og 9 mdr. SÞgte pÃ¥ nettet og ud fra rÃ¥dgivningen blev Fyns batteri service valgt og kan kun anbefales. RÃ¥dgivningen og vejledningen herunder hvilken batteri... もっず芋る

Har fÃ¥et opgraderet batteri til min el-cykel der var total dÞdt. Nu kan jeg fint komme hurtigt af sted igen ved hjÊlp fra Henrik Kofoed, som er en yderst venlig og kompetent batteri-reparatÞr. Kan v... もっず芋る

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Fik for 2 år siden lavet 2 batterier

Fik for 2 år siden lavet 2 batterier til redback robotplÊneklipperen og di kÞre stadig uden problemer så vil helt klart anbefale dem og Henrik er meget flink og over holder sine aftaler
har skrevet i dag for at få en pris for det steget meget men venter på svar
SÃ¥ deres arbejde fejler ikke noget
Mvh Preben jensen Hyllingeriis
Datoen er ikke rigtig men kan ikke gå lÊngere tilbage

2025幎8月22日

Godt batteri

Hej jeg har i efteråret fået lavet mit batteri ved fyns Batteriservice det har jeg ikke fortrudt, det var en rigtig god service og hurtigt. Jeg har nu kÞrt med det et par dage efter det er blevet godt vejr og jeg skal love for der er skub i det, meget mere end fra nyt.
Hilsen Joan Hansen

2025幎3月17日

Jeg kan kun anbefale firmaet-10 stjerner
Jeg er yderst tilfreds med en reparation af et batteri til et Airwheel. Det blev til en komplet erstatning, så jeg ikke blot fik et helt nyt men også et bedre batteri.
Jeg takker Henrik for et godt arbejde. TAK

2024幎12月18日
自発的なレビュヌ

rigtig ringe samling og batterier.

Jeg fik for 3 måneder siden lavet et SCO batteri hos jer og nÞj hvor har jeg vÊret skufet. FÞrst monterede i en tÊend og sluk knap oven på mit batteri hvor den efter kort tid irede op. Jeg fin dertil en rigtig batteri ekspert til at si på det. Og det viser sig at det er nohle dårlige lishen seller i bruger og ikke mindst verken isoleret for vand eller noget. Jeg er heldig der ikke er gået ild i batteriet.

2024幎5月20日
fyns-batteri-service ロゎ

fyns-batteri-service からの回答

Hej Rian
Jeg er ked af du har haft dårlig oplevelse med renovering af dit batteri.
Men tror du har skrevet det forkerte sted.

Jeg kan ikke finde dig i mit kundekartotek.
Jeg bruger trykknapper der IP65 tryk godkendt
Og jeg bruger ikke Lishen celler, lige nÞjagtig af den årsag du skriver billige celler af ringe kvalitet.
Bruger LG, Samsung og Panasinic celler

mvh. Henrik

Det blir ikke bedre :)

Det blir ikke bedre :)
Havde opgivet tanken om at komme til at cykle på den gamle el-cykel igen, men Henrik fik vakt det gamle batteri til live igen og endda med lidt flere krÊfter i og det kan mÊrkes!
Super god service, pris og kvalitet i top!
SÞren Panduro

2023幎8月7日

Mit Blika batteri gik dÞd efter 3 Ã¥r og

Mit Blika batteri gik dÞd efter 3 år og 9 mdr.
SÞgte på nettet og ud fra rådgivningen blev Fyns batteri service valgt og kan kun anbefales.
Rådgivningen og vejledningen herunder hvilken battericelle type jeg ville få i mit nye batteri, var perfekt.
Fik en opgradering fra 11ah til 14 ah.
Rigtig god kommunikation under hele forlÞbet fra Henrik’s side.
Reparationstiden/leveringen er perfekt, sendte det sent fredag den 7/10-22 og fik det igen fredag den 14/10-22
Tak for et super godt stykke arbejde Henrik👍
Mvh. Henrik Christensen(Als)

2022幎10月7日

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Jeg skulle have nyt batteri til min elcykel, men min model var ved at udgå, så jeg kunne ikke kÞbe et nyt batteri. Fik snakket med FynsBatteriService og de kunne gudskelov skifte cellerne i det gamle batteri og sÊtte ny i. Gik fra et batteri på 36v 8,8ah til en 36v 14 ah. Så nu kan min elcykel igen kÞrer på strÞm og jeg kan cykel lange tur igen.
De er også rigtig sÞd til at ringe og rådgive i telefonen. Jeg fÞler jeg fik en rigtig god behandling og skulle jeg igen stå i den uheldige situation at have et dÞd batteri. Bliver det FynsBatteriService jeg ringe til.

2022幎9月1日
自発的なレビュヌ

Mit ny-renoverede batteri er så langt

Mit ny-renoverede batteri er så langt bedre end det min Mate-X kom med fra fabrikken.
Jeg har testet det med en tur på 75 km hvor halvdelen foregik ved ca. 21 km/t og halvdelen ved 27 km/t. Hele turen med tung rygsÊk + hård modvind på de sidste 14 km.
Da min tur sluttede var volt gået fra 52 til 46,5 og viste 2 af fem pinde på displayet.
Jeg har aldrig opnået sådan rÊkkevidde med batteriet fra fabrikken!

2022幎6月24日

HÞj klasse

KÊmpe service hos Fyns- Batteri-Service.
Altid hjÊlpsom ved spÞrgsmål osv.
ImÞdekommende og vi fandt en lÞsning på udfordringerne med mit cykelbatteri.
Kan 100% stå inde for Fyns- Batteri-Service
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝