Virkelig sÞde fysser og dejligt at vÊre i et lille bassin, hvor der er roligt. OmklÊdningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at vÊre forberedt på, inden man kommer fÞrste gang.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sÞd behandler, jeg klart vil anbef... ãã£ãšèŠã
Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og fÞlte mig set og hÞrt igennem hele forlÞbet.
BabysvÞmning: Dygtige instruktÞrer, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklÊdningsrummene er lidt lille og kolde for de små.
Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er prÊget af hÞjt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljÞ for alle involverede.
Dortheavej 59, 1, 2400, KÞbenhavn NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Har fået den bedste behandling
ð¯

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Dygtige og serviceminded. Jeg er super glad for at gå til holdtrÊning i fysioterapi Nordvest og kan varmt anbefale det til andre.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Dygtig og kompetente fysser har gået hos to forskellige med mit brÊkket håndled (extrem brud metalplade og skruer) til genoptrÊning og behandling med akupunktur og massage

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Vores 3 måneder gamle sÞn blev behandlet af Vicky for hans skÊve kranie og tendens til kun at ville kigge til venstre.
Vicky var venlig og super god med vores sÞn, som altid var glad og engageret under behandlingen.
Vicky tog sig god tid til at udrede problemet, forklare os hvad der foregik og besvare vores spÞrgsmål.
Vores sÞn har det meget bedre efter tre behandlinger og vi vil varmt anbefale Vicky til andre!

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
De har flere gode fysioterapeuter, men Anne Mette ThÞgersen er simpelthen fremragende. Hun fik styr på min lÊnd, ryg og hofte på lyntid, selv om jeg var hårdt ramt.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Vi kan varmt anbefale bÞrnefysioterapeuten Vicky! Vores sÞn gik hos hende nogle måneder i foråret 2021, efter at han havde brÊkket kravebenet ved fÞdslen og havde fået en favoritside. Vicky gav en utrolig professionel behandling, og hun kom altid med gode råd og vejledning til, hvordan behandlingen kunne fortsÊttes derhjemme. Vores sÞn kom hurtigt af med favoritsiden og stivheden, og jeg er sikker på, at de redskaber vi fik fra Vicky, har medvirket til, at han udviklede sig så flot motorisk. Hendes instagramkonto er også vÊrd at fÞlge.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Kan varmt anbefale Lucas, som har hjulpet mig tilbage fra en betÊndelse i hoften. Efter grundig genoptrÊning, gode Þvelser og råd fik jeg trÊnet mig tilbage til at kunne lÞbe og gå uden problemer igen.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
SuverÊnt dygtig bÞrne-fysioterapeut Vicky. Har gjort en ubeskrivelig forskel for mit barn med sin faglighed og evne til at skabe et sjovt og tillidsfuldt rum. Vi er Sà taknemmelige. Forstår godt, at vi blev anbefalet denne klinik. Kan på det varmeste anbefale videre.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Super god og prÊcis behandling!
Skaden fjernet efter to gode konsultationer

Behandling af spinalstenose.
Spinalstenose kan vÊre meget smertefuldt, men efter behandlinger hos Anne Mette er mine smerter nÊsten forsvundet. Tusind tak og en stor anbefaling herfra.
Ilselil

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Jeg har gÃ¥et til babyrytmik med min datter pÃ¥ Katrineâs hold i 8 uger og det har vÊret helt fantastisk. Katrine er Ã¥ben, smilende og imÞdekommende og ser det enkelte barn og dets behov. Hun er god til at komme med rÃ¥d/forslag hvis man har nogle spÞrgsmÃ¥l. Jeg har fÃ¥et en masse inspiration til lege fra hendes hold, som jeg helt klart vil bruge derhjemme..
SÃ¥ kan klart anbefale dette sted.
Mvh Natascha

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
I have had BeActivated from Anne Mette ThÞgersen over a period of 11 months, because of trauma after a fall, and stress from moving from the UK. This treatment has helped my recovery immensely. Anne Mette works holistically, gives home exercises and I fully recommend you to seeing her for this unique physio treatment.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Jeg har helt overordnet vÊret rigtig tilfreds med at gå til fysioterapi her. Der er tid og overskud til at se på hele kroppen og ikke bare det sted, hvor det gÞr ondt. Det har jeg vÊret glad for. Vh Stine

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
I can really recommend Fysioterapi Nordvest!! My therapist Rasmus was very helpful and understanding my problems. In just a few weeks he helped me to get rid of my pain. I can definitely recommend him as a personal fysioterapist.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Min varmeste anbefaling af Anne Mette, der benytter metoden Be Activated. Metoden er virkelig effektiv, og giver meget hurtigt resultater. Anne Mette er god til at forklare, og inddrager og hjÊlper en til selv på sig at kunne overtage sin egen behandling.
Alt det bedste.
Sara.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Min sÞn på 3 har gået hos Vicky Ebbesen fast i et år. Vicky er utrolig dygtig og god til bÞrn (og deres forÊldre). Vores sÞn har vÊret meget glad for at gå hos Vicky.
Vi har fået kompetent vejledning i, hvad vi kan gÞre for at trÊne og stÞtte vores sÞn derhjemme og hendes arbejde med os har gjort en verden til forskel. Hun har hjulpet os til at forstå, hvordan den lille krop hÊnger sammen, hvor der er udfordringer, hvad der virker og hvorfor, og hvordan vi kan indkorporere trÊning i legen.
Vi anbefaler på det kraftigste Vicky, hvis du leder efter bÞrnefys.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Jeg vil gerne give en kÊmpe tak til Anne Mette! Hun er en virkelig dygtig fysioterapist. Jeg har tidligere modtaget 12 behandler forskellige steder, men hun har formodet at give meget bedere effekt med kun 3 behandlinger.
Jeg kan varmt anbefale klinikken her. Hvis jeg kunne give 6 stjener, ville jeg gÞre det.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Fantastisk klinik med mange dygtige og engagerede fysioterapeuter.
Jeg har vÊret hos en del fysioterapeuter, men det bedste sted har helt klart vÊret hos Fysioterapi NV, hvor jeg går til behandling og trÊning hos Andrea og Vicky.
Stemningen er altid god, humoristisk og engageret.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Jeg har fået behandlet en frossen skulder, som jeg havde gået med i flere år og fået at vide på Bispebjerg IdrÊtskirurgiske, at der ikke var andet at gÞre ved end at vente på, at den blev god af sig selv.

Fysioterapi Nordvest ããã®åç
Jeg gÃ¥r hos Anne Mette som bruger BeActivated. Hun vÊkker liv min mine nerver og muskler, som til tider er helt âvÊkâ, men behandlings formen virker pÃ¥ min sclerose-krop og gÞr en kÊmpe forskel for mig og giver mig bevÊgelse og styrke.