レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig sÞde fysser og dejligt at vÊre i et lille bassin, hvor der er roligt. OmklÊdningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at vÊre forberedt på, inden man kommer fÞrste gang.

䌁業が回答したした

Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sÞd behandler, jeg klart vil anbef... もっず芋る

Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og fÞlte mig set og hÞrt igennem hele forlÞbet.

BabysvÞmning: Dygtige instruktÞrer, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklÊdningsrummene er lidt lille og kolde for de små.

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック
  2. 児童保健センタヌ
  3. フィットネス センタヌ
  4. マッサヌゞ垫
  5. 理孊療法士
  6. 劊嚠盞談センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er prÊget af hÞjt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljÞ for alle involverede.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Dygtige og serviceminded

Dygtige og serviceminded. Jeg er super glad for at gå til holdtrÊning i fysioterapi Nordvest og kan varmt anbefale det til andre.

2022幎6月28日

Hej Benedicte!
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, jeg sender roserne videre til de rette fysser :-)
Brian

Dygtig og kompetente fysser har gået

Dygtig og kompetente fysser har gået hos to forskellige med mit brÊkket håndled (extrem brud metalplade og skruer) til genoptrÊning og behandling med akupunktur og massage

2022幎6月14日

KÊre Sanne
Tusind tak for de pÊne ord. Jeg sender roserne videre til de rette!
Brian

God og tryg behandling for baby

Vores 3 måneder gamle sÞn blev behandlet af Vicky for hans skÊve kranie og tendens til kun at ville kigge til venstre.
Vicky var venlig og super god med vores sÞn, som altid var glad og engageret under behandlingen.
Vicky tog sig god tid til at udrede problemet, forklare os hvad der foregik og besvare vores spÞrgsmål.
Vores sÞn har det meget bedre efter tre behandlinger og vi vil varmt anbefale Vicky til andre!

2022幎5月23日

KÊre Anne!
Tusind tak for de pÊne anmeldelse af jeres forlÞb hos Vicky. Jeg sender roserne videre til Vicky!

Godt sted, Anne Mette er fremragende

De har flere gode fysioterapeuter, men Anne Mette ThÞgersen er simpelthen fremragende. Hun fik styr på min lÊnd, ryg og hofte på lyntid, selv om jeg var hårdt ramt.

2022幎5月16日

KÊre Lars!
Tak for din pÊne anmeldelse. Jeg sender roserne videre til Anne Mette!

Vi kan varmt anbefale bÞrnefysioterapeuten Vicky Ebbesen

Vi kan varmt anbefale bÞrnefysioterapeuten Vicky! Vores sÞn gik hos hende nogle måneder i foråret 2021, efter at han havde brÊkket kravebenet ved fÞdslen og havde fået en favoritside. Vicky gav en utrolig professionel behandling, og hun kom altid med gode råd og vejledning til, hvordan behandlingen kunne fortsÊttes derhjemme. Vores sÞn kom hurtigt af med favoritsiden og stivheden, og jeg er sikker på, at de redskaber vi fik fra Vicky, har medvirket til, at han udviklede sig så flot motorisk. Hendes instagramkonto er også vÊrd at fÞlge.

2022幎4月28日

KÊre Kirsten!
Tusind tak for den dejlige beskrivelse. Jeg sender alle roserne videre til Vicky!

Kan varmt anbefale Lucas

Kan varmt anbefale Lucas, som har hjulpet mig tilbage fra en betÊndelse i hoften. Efter grundig genoptrÊning, gode Þvelser og råd fik jeg trÊnet mig tilbage til at kunne lÞbe og gå uden problemer igen.

2022幎4月9日

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse af dit forlÞb. Jeg sender roserne videre til Lucas!
Fortsat god lÞbetur.

SuverÊnt dygtig bÞrne-fysioterapeut

SuverÊnt dygtig bÞrne-fysioterapeut Vicky. Har gjort en ubeskrivelig forskel for mit barn med sin faglighed og evne til at skabe et sjovt og tillidsfuldt rum. Vi er SÅ taknemmelige. ForstÃ¥r godt, at vi blev anbefalet denne klinik. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale videre.

2022幎3月22日

Fysioterapi Nordvest からの回答

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse! Jeg sender alle roserne efter Vicky!
Brian

Super god og prÊcis behandling

Super god og prÊcis behandling!
Skaden fjernet efter to gode konsultationer

2022幎3月17日

Hej Philip!
Tusind tak for din pÊne anmeldelse, jeg sender roserne videre til Troels!

Behandling af spinalstenose.

Behandling af spinalstenose.
Spinalstenose kan vÊre meget smertefuldt, men efter behandlinger hos Anne Mette er mine smerter nÊsten forsvundet. Tusind tak og en stor anbefaling herfra.
Ilselil

2022幎2月7日

Hej Ilselil!
Tusind tak for de pÊne ord om Anne Mette. Jeg sender roserne videre til hende.

Babyrytmik hos Katrine

Jeg har gÃ¥et til babyrytmik med min datter pÃ¥ Katrine’s hold i 8 uger og det har vÊret helt fantastisk. Katrine er Ã¥ben, smilende og imÞdekommende og ser det enkelte barn og dets behov. Hun er god til at komme med rÃ¥d/forslag hvis man har nogle spÞrgsmÃ¥l. Jeg har fÃ¥et en masse inspiration til lege fra hendes hold, som jeg helt klart vil bruge derhjemme..
SÃ¥ kan klart anbefale dette sted.

Mvh Natascha

2021幎12月20日

Hej Natascha!
Tak for de pÊne ord, jeg sender roserne videre til Katrine.
Dejligt du har fået masser af inspiration af holdet.

I have had BeActivated from Anne Mette

I have had BeActivated from Anne Mette ThÞgersen over a period of 11 months, because of trauma after a fall, and stress from moving from the UK. This treatment has helped my recovery immensely. Anne Mette works holistically, gives home exercises and I fully recommend you to seeing her for this unique physio treatment.

2021幎12月14日

Hej Sussi!
Tak for din flotte anmeldelse, jeg sender roserne videre til Anne Mette.
Brian

Jeg har helt overordnet vÊret rigtig

Jeg har helt overordnet vÊret rigtig tilfreds med at gå til fysioterapi her. Der er tid og overskud til at se på hele kroppen og ikke bare det sted, hvor det gÞr ondt. Det har jeg vÊret glad for. Vh Stine

2021幎11月12日

Hej Stine!
Tak for den flotte anmeldelse, som jeg sender videre til den rette fysioterapeut!

Definitely recommend!

I can really recommend Fysioterapi Nordvest!! My therapist Rasmus was very helpful and understanding my problems. In just a few weeks he helped me to get rid of my pain. I can definitely recommend him as a personal fysioterapist.

2021幎10月14日

Hi Leon!
Thanks for the great review. I send the roses to Rasmus!

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling af Anne Mette, der benytter metoden Be Activated. Metoden er virkelig effektiv, og giver meget hurtigt resultater. Anne Mette er god til at forklare, og inddrager og hjÊlper en til selv på sig at kunne overtage sin egen behandling.
Alt det bedste.
Sara.

2021幎9月27日

Hej Sara
Tusind tak for de pÊne ord om Anne Mette! Jeg sender roserne videre til hende.

Fantastisk bÞrnefys

Min sÞn på 3 har gået hos Vicky Ebbesen fast i et år. Vicky er utrolig dygtig og god til bÞrn (og deres forÊldre). Vores sÞn har vÊret meget glad for at gå hos Vicky.
Vi har fået kompetent vejledning i, hvad vi kan gÞre for at trÊne og stÞtte vores sÞn derhjemme og hendes arbejde med os har gjort en verden til forskel. Hun har hjulpet os til at forstå, hvordan den lille krop hÊnger sammen, hvor der er udfordringer, hvad der virker og hvorfor, og hvordan vi kan indkorporere trÊning i legen.
Vi anbefaler på det kraftigste Vicky, hvis du leder efter bÞrnefys.

2021幎9月24日

Hej Anne-Katrine
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Jeg sender roserne videre til Vicky.

KÊmpe anbefaling herfra

Jeg vil gerne give en kÊmpe tak til Anne Mette! Hun er en virkelig dygtig fysioterapist. Jeg har tidligere modtaget 12 behandler forskellige steder, men hun har formodet at give meget bedere effekt med kun 3 behandlinger.

Jeg kan varmt anbefale klinikken her. Hvis jeg kunne give 6 stjener, ville jeg gÞre det.

2021幎8月30日

Hej Emil
Tak for de pÊne ord om klinikken og Anne Mette. Jeg sender roserne videre til hende!
/Brian

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik med mange dygtige og engagerede fysioterapeuter.

Jeg har vÊret hos en del fysioterapeuter, men det bedste sted har helt klart vÊret hos Fysioterapi NV, hvor jeg går til behandling og trÊning hos Andrea og Vicky.

Stemningen er altid god, humoristisk og engageret.

2021幎8月18日

Hej Sadie
Tak for de pÊne ord. Jeg sender dem straks videre til Vicky og Andrea.

Behandling af frossen skulder

Jeg har fået behandlet en frossen skulder, som jeg havde gået med i flere år og fået at vide på Bispebjerg IdrÊtskirurgiske, at der ikke var andet at gÞre ved end at vente på, at den blev god af sig selv.

2021幎8月9日

Fysioterapi Nordvest からの回答

Tak for de pÊne ord, jeg er glad for, at vi kunne hjÊlpe dig./Brian

BeActivated / Fysioterapi NordVest

Jeg gÃ¥r hos Anne Mette som bruger BeActivated. Hun vÊkker liv min mine nerver og muskler, som til tider er helt “vÊk”, men behandlings formen virker pÃ¥ min sclerose-krop og gÞr en kÊmpe forskel for mig og giver mig bevÊgelse og styrke.

2021幎8月2日

Fysioterapi Nordvest からの回答

Tak for de pÊne ord, jeg sender roserne videre til Anne Mette!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。