レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Virkelig sÞde fysser og dejligt at vÊre i et lille bassin, hvor der er roligt. OmklÊdningsrummene er meget sparsomme, hvilket er godt at vÊre forberedt på, inden man kommer fÞrste gang.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fysioterapeut Bendik Habib, har hjulpet mig fra lange arbejdsdage med smerter, til nu at kunne arbejde uden problemer igen efter en skade. Super kompetent, dygtig og sÞd behandler, jeg klart vil anbef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kom med en skade efter et motorcykeluheld. Blev virkelig godt taget i mod, og fÞlte mig set og hÞrt igennem hele forlÞbet.

5぀星のうち4の評䟡

BabysvÞmning: Dygtige instruktÞrer, dejligt lille hold. Det eneste negative er, at omklÊdningsrummene er lidt lille og kolde for de små.

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック
  2. 児童保健センタヌ
  3. フィットネス センタヌ
  4. マッサヌゞ垫
  5. 理孊療法士
  6. 劊嚠盞談センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi yder professionel fysioterapeutisk behandling, kvalitetsrådgivning i forbindelse med sundhedsorienteret Fitness og forebyggelse af sygdomme relateret til inaktivitet, arbejdsforhold, motionsvaner og overbelastning i arbejdsliv og fritid. Fysioterapi Nordvest er prÊget af hÞjt serviceniveau, venlig og direkte kommunikation med vores patienter, kunder og samarbejdspartnere, gode faciliteter og et givende og inspirerende miljÞ for alle involverede.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Vicky - BÞrnefys

Min sÞn på dengang 5 mdr. gik i fÞrste omgang hos Vicky, da han var låst og skÊv. Allerede efter fÞrste gang begyndte han at rulle fra ryg til mave, som han ikke havde gjort fÞr. Derefter har vi gået på hendes rytmik og motorik hold, som også har vÊret virkelig sjovt og givende. KÊmpe anbefaling her fra :)!

2021幎6月14日

Hej Mara
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den sende jeg med stor glÊde videre til Vicky.

Tusinde tak

Signe Hjort har vÊret en utrolig god hjÊlp og stÞtte under hele mit genoptrÊningsforlÞb. Hun har udarbejdet gode og realistiske planer og har altid haft en smittende munterhed som det gÞr hele lidt nemmere at gå til.
En kÊmpe tak skal lyde herfra.

2021幎6月8日

Hej
Tak for den pÊne anmeldelse, som jeg glÊdeligt sender videre til Signe.
Brian

Fantastisk dygtige fysioterapeuter

Jeg går hos Anne Mette der arbejder med blandt andet BeActivated og ser kroppen som en helhed. Det har hjulpet mig meget, da mine kropslige udfordringer er meget modsatrettet. jeg har blandt andet fået stÞrre bevÊgelighed, mere styr på mit åndedrÊ og nogen smertelindring.
Det kan vÊre overvÊldende med BeActivated, men på den gode måde.

Det er hÞj faglighed, lÞbende efteruddannelse og stor omsorg for patienten der kendetegner NVfysser. Kan kun anbefale dem og er taknemmelig for at jeg fik dem anbefalet af en ven oprindeligt.

Går altid derfra i godt humÞr med et smil på lÊben.

2021幎5月26日

KÊre BjÞrn
Tak for den flotte anmeldelse, den sender jeg videre til Anne Mette.

HÞjt fagligt niveau

Venlig, empatisk personale, der er har et hÞjt fagligt niveau og jeg går altid derfra i bedre humÞr og mere mobil.

2021幎5月20日

Hej Helga
Tak for de pÊne ord, jeg sender dem videre til hele klinikken :-)

Fantastiske bÞrnefys Vicky

Fantastiske bÞrnefys Vicky, som fik min datter på 10 år til at gå efter 5 mdr hvor hun var gangbesvÊret. Super engageret, fagligt skarp og mega sÞd!!!

2021幎5月11日

Hej Malene
Tak for de ringtig pÊne ord om Vicky, jeg er helt enig :-)
Jeg sender roserne videre til Vicky

Jeg vil gerne anbefale

Jeg vil gerne anbefale
Rasmus Risbjerg Poulsen.
Han er virkelig dygtig, lyttende og han tog min skade alvorligt👌
Tak for hjÊlp 🙏🙏🙏

2021幎3月14日

Hej Ewa
Tusind tak for de pÊne ord. Jeg sender roserne videre til Rasmus!

Min 6-Ã¥rige sÞn har fÃ¥et meget

Min 6-årige sÞn har fået meget kvalificeret behandling af Vicky Ebbesen. Vores sÞn har både gået til trÊning hos Vicky og fået laserbehandling - hun er fantastisk med bÞrn og super dygtig.

2021幎2月26日

Hej Lykke!
Tusind tak for de pÊne ord, dem sender jeg videre til Vicky!

Kompetente og empatiske fysioterapeuter

Jeg har vÊret meget glad for mine forlÞb, både hos Sara og Jakob fra Fysioterapi Nordvest. Begge er meget kompetente i deres felt og meget empatiske fysioterapeuter! Man bliver altid mÞdt med et smil og der bliver altid lyttet til ens behov.

Endnu engang tak for jeres indsats, isÊr i denne svÊre tid med en masse corona-restriktioner :)

2021幎1月25日

KÊre Eda!
Tak for dine pÊne ord, jeg sender roserne videre til Sara og Jacob!

5぀星のうち5の評䟡

Fysioterapi Nordvest is the place to go

Fysioterapi Nordvest er et rigtig godt sted, at komme i forbindelse med genoptrÊning af kroppen. De er yderst kompetente og rigtig sÞde. Jeg kan helt bestemt anbefale dem som behandlere☺

2021幎1月11日

Tak for de pÊne ord!

Empatisk og holistisk

Jeg har primÊrt vÊret i behandling hos Anne Mette og har vÊret ovenud tilfreds med forlÞbet. Anne Mette er sindssyg dygtig og empatisk. Hun arbejder holistisk og finder årsagen til problemet. Jeg går altid derfra med et mere harmonisk og smertelindret standpunkt, end da jeg kom. På baggrund af ovenstående, kan jeg varm anbefale Fysioterapi Nordvest!

2020幎12月22日

Tak Karoline
Jeg sender roserne videre til Anne Mette!

Virksom fysioterapi

Jeg har fået virkelig god hjÊlp af behandlingsformen, " Be activated" og som flere af fysioterapeuterne i FysioterapiNordvest er uddannede i. Jeg har specifikt modtaget behandling af Anne Mette ThÞgersen, som leverer en yderst kvalificeret og empatisk fysioterapi.

2020幎11月18日

KÊre Birgitte
Tusind tak for de pÊne ord, dem sander jeg straks videre til Anne Mette som fortjener roserne.
Brian FrÞstrup Fisker

Yogaholdene er fantastiske

Yogaholdene er fantastiske! En uformel stemning på de små hold. SÊrligt Maria og Andrea er yderst kompetente, velforberedte og nÊrvÊrende i deres praksis.
Massage hos de fysioterapeut studerende kan også varmt anbefales.
En perle i Nordvest❀

2020幎10月8日

Hej Jane
Tak for de flotte ord, dem sender jeg med glÊde videre til Maria, Andrea og vores studerende!
Brian

God fysioterapeut (Signe) og god

God fysioterapeut (Signe) og god betjening i receptionen. Jeg skulle have mine kvitteringer sendt på mail et år efter behandling og det tog mindre end et minut fÞr jeg fik dem.

2020幎6月16日

Hej William
Tak for de pÊne ord, dem sender jeg videre til Signe og receptionen!

Fantastiske fysioterapeuter!

Jeg har flere virkelig gode oplevelser med Fysioterapi Nordvest. For nyligt er jeg blevet behandlet for bÊkkenlÞsning ifm. graviditet og det har hjulpet mig så godt på vej. Tidligere har jeg vÊret i et genoptrÊningsforlÞb efter en korsbåndsskade i mit knÊ. Selvom de to fysioterapeuter, jeg har vÊret i behandling hos, arbejder meget forskelligt, har jeg i begge tilfÊlde modtaget den bedst mulige behandling og vejledning, så jeg har kunnet komme på benene igen. De er simpelten så dygtige og det har fÞltes trygt og behageligt at vÊre i hÊnderne hos dem begge, så jeg kan kun anbefale stedet!

2020幎3月3日

Hej Maria

Tak for de meget flotte ord, jeg sender roserne videre til Signe og Ida som fortjener dem .

5぀星のうち5の評䟡

Efter i mange år at have siddet for

Efter i mange år at have siddet for mange timer ved en computer havde jeg forskellige alvorlige symptomer i skulder, albue og strÞmmende ud i hÊnderne, hvad forhindrede mig i en del arbejds- og fritidsaktiviteter. Katrine undersÞgte og behandlede forskellige steder og fandt årsagen såvel som behandlingen, så jeg nu igen er symptomfri og arbejds- trÊningsklar osv

2019幎12月8日

Hej Flemming!
Tak for de pÊne ord, jeg sender roserne videre til Katrine.

Perfekt!

Jeg er blevet behandlet af Annemette. Altid sÞd og hjÊlpsom. Tager sig god tid

2018幎1月22日

Fysioterapi Nordvest からの回答

Tak for de pÊne ord, jeg giver roserne videre til Anne Mette.

BabysvÞmning 2-8 mdr

Helt fantastisk, rolig omgivelser, behagelig instruktÞr, der fik en til at vÊre tryg. Eneste minus, at mit hold var det sidste, ville Þnske vi kunne have forsat, da det var uges hÞjde punkt. Håber det vender tilbage igen.

2018幎1月1日

Hej Dorthe
Tak for de pÊne ord. Vi håber vi kan finde et nyt bassin i fremtiden.

BabysvÞm 2-8 mnd

BabysvÞm 2-8 mnd: Fantastisk introduktion til det med vand i rolige omgivelser. Kan kun anbefales. Anna

2017幎6月30日

Fysioterapi Nordvest からの回答

Tak for de pÊne ord, dem sender jeg videre til Charlotte.

5぀星のうち5の評䟡

Efter mange år med store rygsmerter og

Efter mange år med store rygsmerter og mange forskellige behandlinger uden resultat, er jeg begyndt til behandling ved Anne Mette. Efter bare et par behandlinger er jeg begyndt at kunne mÊrke tydelig forskel, ikke bare i min ryg, men hele min krop. Fantastisk behandling og meget venlige mennesker på klinikken! Tak for hjÊlpen!

2017幎5月23日

Hej Nanna

Tak for de pÊne ord, jeg sender straks roserne videre til Anne Mette.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。