Nem hjemmeside Hurtig levering - i mit tilfÊlde afhentning Jeg fik besked pr mail og gik ind i butikken 10 minutter senere og fik min garnpakke udleveret - sÃ¥ jeg kom hurtigt igang med nÊste projek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Strikker på en trÞje hvor jeg kÞbte garnet hos Gaia Garn for efterhånden lÊnge siden. Manglede så et enkelt nÞgle - fik udsÞgt service og min trÞje kunne blive fÊrdig.
Utroligt lÊkkert garn og virkelig god kundeservice - jeg fik gjort lidt forkert i min bestilling og det blev vupti ordnet. GlÊder mig til, at bestille mit nÊste strikkekit ðž
Gaiagarn fortjener 10 stjerner, hurtig pakke og levering men bedst af alt den bedste kvalitet af garn
Vores vision er at give flere mennesker muligheden for at strikke med luksuriÞst garn af hÞj kvalitet til overkommelige priser - og med en bÊredygtig tankegang. Vi brÊnder for at strikke. At strikke er ikke kun godt for dine motoriske fÊrdigheder og dit humÞr, det stimulerer også hjernen og bidrager til at holde den sund og skarp. Vores mission er at tilbyde dig eksklusivt garn direkte fra producenterne til forbrugeren via vores innovative "Direct-to-Consumer" forretningsmodel. På den måde kan vi sikre, at du får adgang til kvalitetsgarn til en pris, der ikke sprÊnger budgettet. Vi opkÞber store partier af garn fra produktioner, restlagere og deadstock så intet går til spilde. Ved at gÞre dette, kan vi i det små bidrage til kampen mod klimaforandringer og skabe en positiv indvirkning på vores planet. Vi strÊber efter at opnå succes på alle fronter - Þkonomisk, socialt og miljÞmÊssigt. Ved at investere i vores garn stÞtter du ikke kun din passion for at strikke men også en bÊredygtig fremtid for kommende generationer. VÊlg Gaia Garn og vÊr med til at strikke en bedre verden sammen.
HjÞrringvej 185A, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God hjemmeside, nemt at bestille og superhurtig levering.
Fantastisk service. Jeg havde bestilt to nÞgler til supplement til en cardigan jeg var i gang med at strikke. Garnet kom hurtigt, men desvÊrre var det noget andet garn end det bestilte. Jeg skrev en mail og fik efter ganske kort tid et svar, hvor en medarbejder undskyldte meget og hun ville straks sende det rigtige, og jeg kunne bare beholde de to andre nÞgler, jeg havde modtaget.
Jeg tror kun der gik én dag, så modtog jeg besked om, at min pakke var kommet. I stedet for de to nÞgler jeg havde bestilt, modtog jeg 10 nÞgler samt en pakke sÞde maskemarkÞrer. Helt utrolig kompensation for en lille fejl, jeg var glad for de to ekstra nÞgler, jeg havde fået lov at beholde og ikke skulle bÞvle med at sende retur.
Jeg har handlet hos Gaia Garn fÞr og gÞr det bestemt igen. Kan varmt anbefales.
Garnet er god kvalitet, stort udvalg og mange farver til en meget god og rimelig billig pris.
Rigtig dejligt garn at strikke med og god levering, ikke sidste gang jeg kkÞber jeres garn
Hurtig levering, lÊkkert garn, fornuftige priser - what's not to like ð
Fantastisk lÊkre kvaliteter garn og skÞnne farver. Fornuftig pris.
SkÞn garn og perfekt service. Hvad mere at bede om. Tak ðð»

Gaia Garn ããã®åç
SÃ¥ super nemt at bestille og altid lynhurtig levering. Super lÊkkert garn til fornuftig pris. Whatâs not to like ð¥°

Gaia Garn ããã®åç
Meget lÊkkert garn til små engle og nisser. Og meget hurtig levering.
Hurtig levering, farver der stemmer overens med det jeg så på skÊrmen, fantastisk kvalitet.
Jeg bestilte Alpaca Peak og Dandelion Lace, super blÞdt og lÊkkert!

Hurtig levering ðª
Farver som pÃ¥ hjemmesiden ð
Har nu handlet der to gange, og bestemt ikke sidste gang ð

Nem hjemmeside
Hurtig levering - i mit tilfÊlde afhentning
Jeg fik besked pr mail og gik ind i butikken 10 minutter senere og fik min garnpakke udleveret - så jeg kom hurtigt igang med nÊste projekt - fantastisk

Gaia Garn ããã®åç
Let at finde rundt på hjemmesiden og hjÊlpsom personale. Garnet er perfekt som forventet