Nem hjemmeside Hurtig levering - i mit tilfÊlde afhentning Jeg fik besked pr mail og gik ind i butikken 10 minutter senere og fik min garnpakke udleveret - sÃ¥ jeg kom hurtigt igang med nÊste projek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Strikker på en trÞje hvor jeg kÞbte garnet hos Gaia Garn for efterhånden lÊnge siden. Manglede så et enkelt nÞgle - fik udsÞgt service og min trÞje kunne blive fÊrdig.
Utroligt lÊkkert garn og virkelig god kundeservice - jeg fik gjort lidt forkert i min bestilling og det blev vupti ordnet. GlÊder mig til, at bestille mit nÊste strikkekit ðž
Gaiagarn fortjener 10 stjerner, hurtig pakke og levering men bedst af alt den bedste kvalitet af garn
Vores vision er at give flere mennesker muligheden for at strikke med luksuriÞst garn af hÞj kvalitet til overkommelige priser - og med en bÊredygtig tankegang. Vi brÊnder for at strikke. At strikke er ikke kun godt for dine motoriske fÊrdigheder og dit humÞr, det stimulerer også hjernen og bidrager til at holde den sund og skarp. Vores mission er at tilbyde dig eksklusivt garn direkte fra producenterne til forbrugeren via vores innovative "Direct-to-Consumer" forretningsmodel. På den måde kan vi sikre, at du får adgang til kvalitetsgarn til en pris, der ikke sprÊnger budgettet. Vi opkÞber store partier af garn fra produktioner, restlagere og deadstock så intet går til spilde. Ved at gÞre dette, kan vi i det små bidrage til kampen mod klimaforandringer og skabe en positiv indvirkning på vores planet. Vi strÊber efter at opnå succes på alle fronter - Þkonomisk, socialt og miljÞmÊssigt. Ved at investere i vores garn stÞtter du ikke kun din passion for at strikke men også en bÊredygtig fremtid for kommende generationer. VÊlg Gaia Garn og vÊr med til at strikke en bedre verden sammen.
HjÞrringvej 185A, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Garnet er perfekt og hurtig ekspedition

Gaia Garn ããã®åç
Dejligt garn og pÊnt garn, jeg er uldsart men kan tåle jeres garn.
Fik tilsendt forkert farve, de sender med samme nyt garn, og jeg må beholde det andet garn.

Gaia Garn ããã®åç
Modtog bestilt garn dagen efter bestilling. Bestilte Cashmere og Dandelion Lace. Farverne svarede til de farver min skÊrm viste. Virkelig lÊkkert garn!

Gaia Garn ããã®åç
Garnet fejler ikke noget. Det er perfekt.
Men der bliver ikke svaret når man skriver til dem. Kunne ikke bruge rabatkode. Og kunne ikke selv vÊlge afhentningssted. Så måtte kÞre til anden by.

Gaia Garn ããã®åç
Let at bestille, gode og konkurrencedygtige priser. Har afprÞvet flere produkter og er rigtig godt tilfreds.

Gaia Garn ããã®åç
Jeg afgav ordre for en veninde den 30/6 og betalingen er blevet trukket. I dag den 8/7 har jeg endnu ikke modtaget varen ej heller hÞrt noget. Det skulle have vÊret et "ferieprojekt"
Kontakten til forretningen er rigtig dårlig. Når jeg ringer får jeg en telefonsvarer, der siger at de vil ringe tilbage. Det sker bare ikke. Sender jeg en mail, så bliver der ikke svaret.
Jeg er ikke lyst til at give nogen en dårlig anmeldelse, men det her har vÊret en kedelig oplevelse. FÞrste gang tÊnkte jeg at det bare var uheldige omstÊndigheder, men nu er det sket igen. Jeg kan kun anbefale at firmaet, at de lever op til deres kontakt oplysninger ellers "Êndre dem". Leveringstid en svarer heller ikke som lovet

Gaia Garn ããã®åç
Super fin service, god info og hurtig levering og fantastiske tilbud, og lÊkre produkter