Jag bestÀllde varor till bra pris, tyvÀrr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade vÀl haft stor Ã¥tgÃ¥ng. SÃ¥ de frÃ¥gade om jag kunde ta en annan vara i stÀllet, sÃ¥ det löste sig bra.... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har vÊret virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel pÃ¥ hjemmesiden, og je... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst fÞr-dato december 2025 (ca. 4 mÃ¥neder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da jeg skulle prÞve et par forskellige gels til lÞb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernÊring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mÊngden â de har et twist af noget sÊrligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte vÊre meget innovative og â sÃ¥ vidt muligt â naturlige og Þkologiske.
LadegÃ¥rdsvej 4, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- support@gaiasport.com
- www.gaiasport.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Hurtig og prÊcis levering.
Hurtig levering
Hurtig forsendelse og levering - alt som det skulle vÊre.
Det fungerer ð
KÞbte GU Chews Strawberry
KÞbte GU Chews Strawberry, og modtog varen forholdsvis hurtigt, men da jeg så på hvornår varen kunne holde til, havde jeg kun 14 dage til at spise dem. Havde dog håbet på lidt lÊngere holdbarhed. Ringede til firmaet og fik en forklaring at da der var meget sukker i, så kunne de sagtens holde sig lÊngere. Men var alligevel lidt skuffet over holdbarhed

Hurtig og regulÊr ekspedition
Ordren blev ekspederet lynende hurtigt.
Go service og go kvalitet.
Deres respons er meget svingende
Deres respons er meget svingende - nogle gange får man hurtigt svar, men andre gange får man enten intet svar, eller der går meget lang tid.
Det produkt jeg havde bestilt var i restordre og der stod derfor at de regnede med levering i start juni.
Da jeg holdt mig opdateret på hjemmesiden så jeg en dag at den var Êndret til start juli. Der ville det have vÊret rart som kunde, at blive informeret om at det var udsat en hel måned.

Altid hurtig levering
Nemt og hurtig
Billigt sted og kÞbe super priser
Billigt sted og kÞbe super priser. Hurtig levering ikke sidste gang jeg handler der hvis priserne holder
Hurtig levering af gode produkter :-)
Elendig leveringstid.
På sitet stod levering 2-3 hverdage. Fik mit produkt efter 14 dage. Efter jeg havde spurgt efter min vare, blev der sjovt nok Êndret leveringstid.
IÞvrigt en piv hamrende sur mand man fik i tlf. TÊnker bare man skulle lade vÊre med at vÊre i et servicejob.

Hurtig og prÊcis levering
Fik Gaia Sport anbefalet af venner, er ikke blevet skuffet
I er de eneste der sÊlger GU enkel stk
I er de eneste der sÊlger GU enkel stk. Så tak og leverig var som det skulle vÊre
God service og hurtig levering