レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan geen een klacht opnoemen. Geweldige site alles staat er op voor sims lagere prijze snelle levering via mail echt een TOP website. Ik raad iedereen dit ook aan die veel sims speelt omdat de lage... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik koop hier altijd mijn Sims uitbreidingspakketten en ben nog niet teleurgesteld geweest! Vol vertrouwen geef ik mijn geld hiervan uit en nog nooit hebben ze mijn vertrouwen verbroken! Ik heb deze si... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was eigenlijk best sceptisch omdat ik bepaalde slechte reviews zag, maar ik heb mijn game code binnen een paar seconden binnengekregen, en alles werkte gewoon. Super fijn om games voor goedkoper te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel tevreden over GameSync, heb meerdere keren codes besteld voor de Sims en die werden altijd per direct naar mijn mail toegestuurd. Ik heb nooit problemen of wat dan ook gehad met mijn beste... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌミング サヌビス プロバむダヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GameSync voor het aankopen van al uw Digitale games voor de verschillende download platformen. U kunt bij GameSync terecht voor Steam Game Keys, Origin Game Keys, Uplay Game Keys en retail download game keys. Natuurlijk is GameSync ook het adres voor Xbox Live en Playstation Plus kaarten.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Niks ontvangen

Levering zou binnen 2 minuten moeten plaatsvinden. Dag later nog steeds niks binnen en heb 3x een contactformulier ingevuld, maar geen gehoor. Ook zijn beide telefoonnummers op de website niet in gebruik.

Edit: uiteindelijk uitstekend geholpen telefonisch en het probleem was snel opgelost!

2025幎3月1日

GameSync からの回答

Er is een probleem met de email naar outlook en hotmail.
Kunt u even telefonisch contact opnemen?

Oplichters

Oplichters, code gekocht en een link gekregen met een niet-werkende code. Netjes een mail gestuurd en een reactie ontvangen met de vraag of ik het bedrag terug wilde of de code alsnog wilde ontvangen, en daarna niks meer van gehoord. Telefoonnummer is ook niet te bereiken en staat op iemand huis adres geregistreerd dus als je een game wil kopen doe het ergens anders!

2024幎7月5日

Had twee codes gekocht waarvan er 1

Had twee codes gekocht waarvan er 1 niet werkte. Daarop contact opgenomen maar is geen contact te krijgen met het bedrijf. Ik voel me opgelicht en wil anderen waarschuwen voor dit bedrijf met deze review. Je kunt beter elders kopen en iets meer betalen dan dat je hier wordt opgelicht!

2023幎12月27日
5぀星のうち2の評䟡

Heb een xbox ultime pass voor 3 maanden

Heb een xbox ultime pass voor 3 maanden gekocht maar in de email die ik kreeg stond er geen code en ook onder mijn account staat er niks!

Na veel tijd en gedoe eindelijk geld terug gekregen. Zou voorzichtig zijn want het heeft heel lang geduurd en klanteservice is niet goed bereikbaar.

2023幎12月8日

Niks ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar nooit de code voor de download per mail ontvangen.

Ik heb meerdere mailtjes gestuurd met de vraag of ik nog een code kon ontvangen, maar daar is geen reactie op gekomen.

Ook is het telefoonnummer niet te bereiken en dus heb ik geld uitgegeven aan iets wat ik niet heb en ga ontvangen.

Heel zuur!

2023幎10月5日

GameSync からの回答

U kunt contact met ons opnemen via 085-3035530 .
Wij zijn gewoon bereikbaar.

heb een spel gekocht wat het niet doet

heb een spel gekocht wat het niet doet
en ipv hulp wordt je gewoon doorverwezen naar iemand anders

2023幎9月20日

GameSync からの回答

U heeft een probleem met de EA app niet met de code daar deze correct werkte.
Het is dus niet vreemd dat wij u verwijzen naar de support van de EA app.
Wat wel vreemd is dat u ons daar een slechte review voor geeft.
Alleen EA kan dit probleem voor u oplossen.

5぀星のうち3の評䟡

ik heb inmiddels 7 bestellingen gedaan

ik heb inmiddels 7 bestellingen gedaan bij dit bedrijf, ging altijd goed. tot nu, ik heb dit keer via PAYPAL betaald en krijg geen reactie van de klantenservice. ik heb wel een bevestiging binnengekregen maar niet de key-code. telefoonnummer werkt is helemaal niet in gebruik.

altijd kreeg ik mijn bestelling binnen 2 min via IDEAL, via PAYPAL blijkbaar niet?? terwijl dit ook geautomatiseerd zou moeten zijn, alsnog als dit langer zou duren, vermeld dit dan aub ook? dan zou ik namelijk via IDEAL betalen.

2023幎8月14日

Oplichters

Na de goede reviews op trustpilot, toch maar besloten om hier een sims pakket te kopen. Code snel binnen alleen de code was al gebruikt gaf Origin aan. Vervolgens probeerde ik het vermeldde telefoonnummer te bellen. 'Dit nummer is niet in gebruik'.

2023幎8月12日

Code deed het niet

Ik had een expansion pack gekocht van de Sims 4. Toen ik de code wilde invoeren zei het programma dat de code al was ingevoerd en ik de pack al in bezit had. Ik heb nog gecheckt en dit was niet zo. Ik heb later een mail gestuurd naar het bedrijf waar nooit op is gereageerd.

2023幎7月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス