In het verleden heb ik via giftcards.nl meerdere cadeaukaarten gekocht. Na 2.5 jaar wou ik deze kaarten gebruiken voor een aankoop. Blijkt dat dit bedrijf maar 2 jaar hanteert als geldigheid, terwijl... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
De cadeaukaart was niet ontvangen bij degene waarvoor de kaart was bestemd. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik de volgende morgen een bevestiging en binnen 1 uur was het probleem opgelost. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zo makkelijk vanaf de bank een gifcard online versturen naar je vriendin die een nieuwe woning heeft. Per e-mailâŠâŠ. Geweldig. Zij verrast met haar IKEA bon en ik nog met mijn been in het gips op de ba... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het is niet direct duidelijk dat je bij het bedrijf waar je jouw bestelling plaatst een nieuwe code van toepassing is. Dit gaf enige verwarring. Verder is het ook wel even zoeken welke bedrijven meed... ãã£ãšèŠã
Giftcards.nl is de grootste online aanbieder van cadeaukaarten van diverse winkels. Een cadeaukaart is de moderne cadeaubon in de vorm van een creditcard en is eenvoudig online te bestellen en af te rekenen met iDEAL. Een leuk en passend cadeautje is dus zo gevonden!
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Giftcards.nl ããã®åç
Naast de correcte en punctuele bezorging, werd er actief gehandeld om een (door mijzelf gemaakte) fout in het bezorg mailadres te herstellen.

Giftcards.nl ããã®åç
Te omslachtig om steeds de verschillende kaarten om te moeten zetten.

Giftcards.nl ããã®åç
Lastig te verzilveren. Je koopt met je giftcard wederom een giftcard. Omslachtig systeem

Giftcards.nl ããã®åç
Snel en makkelijk om te zetten. Ik stond zelf al in de winkel en het lukte daar om hem online over te zetten waardoor ik meteen kon afrekenen
Je besteld digitaal en verwacht het meteen. Kan niet zo zijn dat hier een lange verwerkingstijd aan vast hangtâŠ

Giftcards.nl ããã®åç
Het was erg leuk een giftkaart te mogen ontvangen, daarnaast was het heel eenvoudig om de giftkaart te gebruiken voor datgene wat ik er mee wilde doen

Giftcards.nl ããã®åç
Wat een belabberde site zÚg. Na vele pogingen om een giftcard te verzilveren, is het niet gelukt. En torn het eindelijk wÚl lukte, werd card niet geleverd. Vervolgens veel gedoe om card alsnog geleverd te krijgen. Site verdwijnt steeds als er wat wordt ingevuld en dan kun je helemaal opnieuw beginnen. Wat een gedoe!

Giftcards.nl ããã®åç
Horrible system. With a gift card you need to select another giftcard and sift through the options, instead of using it directly. So if you see somewhere something that you like, then you go to their site, search if there is the option to buy a giftcard for what you want (might or might not), codes, more codes, order the second giftcard, then wait for the new codes.

Giftcards.nl ããã®åç
Extreem moeilijk om te achterhalen waarvoor giftcards te gebruiken zijn.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã