Glade Rollinger レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Arbejder selv i servicebranchen sÃ¥ der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig pÃ¥ det varmeste anbefale... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte regntÞj sÞndag - KnÊgten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntÞj krympet af al sommer regnen eller ogsÃ¥ er KnÊgten vokset mens vi har vÊret i varmen sydpÃ¥. RegntÞjet kunne j... もっず芋る

䌁業が回答したした

Gentagne gange fuldstÊndig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pÊnt pÃ¥ henvendelser, nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l. Derudover har min sÞster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk webshop der gÃ¥r den ekstra mil! Havde bestilt sengetÞj pÃ¥ udsalg men der var desvÊrre en lagerfejl! SÃ¥ sengetÞjet var udsolgt. Modtager en sms fra gladerollinger herom og tilbudt pe... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店

Glade Rollinger に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BesÞg Glade Rollinger
Glade Rollinger sÊlger kvalitets tÞj og sko til sÞde rollinger i alderen 0-12 Ã¥r 🀍

Du finder mÊrkerne:
MP Danmark
Name It
Wheat
Woden
...og mange andre seje, sÞde og unikke stilarter fra alle de kendte, som ikke så kendte mÊrker.

優良

レビュヌを曞く

Service ud over hvad man kan forvente

Service ud over hvad man kan forvente
Glade Rollinger fÃ¥r 5 store stjerner herfra ☀
TUSIND tak til jeres sÞde og hjÊlpsomme kundeservice. Her handler jeg med garanti igen, når bÞrnene mangler nyt tÞj
TAK 🙏

2020幎4月25日

Fantastisk!

Fantastisk!

Bestilte ordre, modtog meget kort tid efter.
Returnerede et sÊt tÞj, og penge var på kontoen, dagen efter jeg havde indleveret den hos posthuset - handler der meget gerne igen!

2020幎2月4日

Tak for din anmeldelse ☺

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Så var der en lakridspibe med, det var super lÊkkert. KÞber gerne herfra igen, og anbefaler også gerne.

2020幎2月3日

Fantastisk service

Fantastisk service, bestilte en bodystocking og modtog den dagen efter! 😍
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

2020幎1月17日

Tak for din anmeldelse ☺

Hurtig levering, fine varer og alt pakket flot ind. Her handler jeg helt sikkert igen:)

2019幎8月8日

Tak for din anmeldelse ☺

Hurtig levering. Varen var pakket fint ind, og der var en lille “godbid” med i pakken. Handler der gerne igen.

2019幎8月8日

Tak for din anmeldelse ☺

Meget tilfreds og kan anbefales

Jeg bestilte min ordre torsdag formiddag, og her fredag morgen var pakken allerede leveret i pakkeshoppen. Min pakke kom med håndskrevet kort, karameller og flot indpakning. Det er bare dejligt som kunde, at fÞle ens ordre er 'vÊrdsat'. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der.

2019幎7月26日

Mest fantastiske shop

Elsker Elsker Elsker seriÞst denne web shop...
Fantastiske mÊrker, god kunde service og hurtig levering

2019幎7月24日

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Min sÞns sang og fÞlebog gik efter kort tids brug i stykker og de bytter med et smil. Den nye bog lÃ¥ i pakkeshoppen dagen efter 👌

2019幎7月10日

Altid super fin service

Altid super fin service. Tingene er altid pakket pÊnt og forsvareligt ind. Desuden Elsker jeg de personlige beskeder. :)

2019幎3月1日

Helt okay

Skarp pris på varen og hurtig levering, ikke fri fragt på alle bestillinger.

2018幎12月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。