Arbejder selv i servicebranchen sÃ¥ der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig pÃ¥ det varmeste anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte regntÞj sÞndag - KnÊgten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntÞj krympet af al sommer regnen eller ogsÃ¥ er KnÊgten vokset mens vi har vÊret i varmen sydpÃ¥. RegntÞjet kunne j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gentagne gange fuldstÊndig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pÊnt pÃ¥ henvendelser, nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l. Derudover har min sÞster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk webshop der gÃ¥r den ekstra mil! Havde bestilt sengetÞj pÃ¥ udsalg men der var desvÊrre en lagerfejl! SÃ¥ sengetÞjet var udsolgt. Modtager en sms fra gladerollinger herom og tilbudt pe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fogedmarksvej 4, 8305, SamsÞ, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Service ud over hvad man kan forvente
Glade Rollinger fÃ¥r 5 store stjerner herfra âïž
TUSIND tak til jeres sÞde og hjÊlpsomme kundeservice. Her handler jeg med garanti igen, når bÞrnene mangler nyt tÞj
TAK ð

Fantastisk!
Bestilte ordre, modtog meget kort tid efter.
Returnerede et sÊt tÞj, og penge var på kontoen, dagen efter jeg havde indleveret den hos posthuset - handler der meget gerne igen!

Glade Rollinger ããã®åç
Hurtig levering og god service. Så var der en lakridspibe med, det var super lÊkkert. KÞber gerne herfra igen, og anbefaler også gerne.

Glade Rollinger ããã®åç
Fantastisk service, bestilte en bodystocking og modtog den dagen efter! ð
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

Glade Rollinger ããã®åç
Helt fantastisk webshop! Hurtig og god levering - altid.

Glade Rollinger ããã®åç
Rigtig mange fine varer og hurtig levering.

Glade Rollinger ããã®åç
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der! ð

Glade Rollinger ããã®åç
Super god hjemmeside, super kundeservice. Og meget hurtig levering :-)
En fortrukken side at bestille fra.

Glade Rollinger ããã®åç
Hurtig levering, fine varer og alt pakket flot ind. Her handler jeg helt sikkert igen:)

Glade Rollinger ããã®åç
Hurtig levering. Varen var pakket fint ind, og der var en lille âgodbidâ med i pakken. Handler der gerne igen.

Glade Rollinger ããã®åç
Jeg bestilte min ordre torsdag formiddag, og her fredag morgen var pakken allerede leveret i pakkeshoppen. Min pakke kom med håndskrevet kort, karameller og flot indpakning. Det er bare dejligt som kunde, at fÞle ens ordre er 'vÊrdsat'. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der.

Glade Rollinger ããã®åç
Elsker Elsker Elsker seriÞst denne web shop...
Fantastiske mÊrker, god kunde service og hurtig levering

Glade Rollinger ããã®åç
Fremragende kundeservice. Min sÞns sang og fÞlebog gik efter kort tids brug i stykker og de bytter med et smil. Den nye bog lÃ¥ i pakkeshoppen dagen efter ð

Glade Rollinger ããã®åç
Dejlig oplevelse at handle hos Glade Rollinger. Jeg har efterhånden prÞvet det nogle gange og er aldrig blevet skuffet.
Fine produkter og hurtig levering ðððŒ

Glade Rollinger ããã®åç
Altid super fin service. Tingene er altid pakket pÊnt og forsvareligt ind. Desuden Elsker jeg de personlige beskeder. :)

Glade Rollinger ããã®åç
Virkelig hurtig levering og god service med personlig hilsen i pakken

Glade Rollinger ããã®åç
Skarp pris på varen og hurtig levering, ikke fri fragt på alle bestillinger.