レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige opsat en rude for mig, og ud over at håndvÊrket er blevet gjort professionelt, så er begge medarbejdere enormt sÞde, venlige og imÞdekommende. Jeg kan kun anbefale dem!

God kommunikation hele vejen rundt. Nemt at fÃ¥ fat i alle mand. Fin dialog omkring lÞsningsforslag. OpmÃ¥ling x2 da mÃ¥lene pÃ¥ badevÊrelset viste sig, at Êndre sig grundet nye mÞbler. Fik lavet en... もっず芋る

Jens Due, simpelthen guttermand, professionel hele vejen igennem. Behagelig dialog, meget venlig med fair pris. Tak for det hele jens. Abdi Mataee fra SÞborg.

NÃ¥, men sÃ¥ efter en mand til mand samtale, blev vi enige om, at Due skulle have en second chance. Vinduerne blev sÃ¥ endeligt isat og der medfulgte et par ekstra ydelser u/b. SÃ¥ Jens Due, du fÃ¥ herme... もっず芋る

䌁業情報

1. ガラス工
  2. ガラス・鏡店
  3. ガラス工業
  4. シャワヌルヌムのドア専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

"Det er klart at skue, gennem glas fra Due" Har du fået knust en rude, eller har din butiksfacade fået ridser, så ring til Glarmester Due med det samme. Vi har dÞgnvagt og rykker hurtigt ud til alle skader. Du kan trygt overlade dine forsikringsskader til os Vi tilbyder akuthjÊlp ved forsikringsskader. FÞrst skifter vi din rude, og dernÊst hjÊlper vi dig med dine forsikringspapirer. Vi kontakter dit forsikringsselskab, udfylder skadeanmeldelsen, måler glasskaden op og kontakter taksator. Dette gÊlder, uanset om din skade skyldes uheld, hÊrvÊrk eller indbrud. Erfaren glarmesterarbejde Udover udbedring af forsikringsskader udfÞrer Glarmester Due også alsidigt glarmesterarbejde på hele SjÊlland. Det har vi gjort siden 1988, og vi tilbyder: - Nye dÞre & vinduer - Butiksruder - Spejle - Lavenergiruder - Termoruder - Sikkerhedsglas - Solreflekterende ruder - Enkeltglas til brandsikring - Termoruder til stÞjreduktion Garanti og service Vores kunders tryghed og tilfredshed betyder meget for os. Vi er derfor medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, der tilbyder Danmarks bedste og mest omfattende håndvÊrkergaranti. Derudover hÞster vi store roser for at mÞde vores kunder med et smil. Vi er hÞflige, og når vi er fÊrdige med vores arbejde, pudser vi ruderne og rydder op efter os selv. Til din rådighed Måske har stormen baldret din kÞkkenrude, måske vil du gerne have et tilbud på stÞjreducerende termoruder? Uanset opgavens omfang, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at hÞre fra dig.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Kompetent og Êrlig rådgivning

Vores vinduer var 15 år gamle, og jeg mente det måtte vÊre tid at skifte glasset ud for at spare på varme-regningen. Jeg ringede til Glarmester Due, og fik en rigtig god oplevelse. Glarmesteren mente nemlig at den kondens vi havde på indersiden i de senere år, skyldes dårlig udluftning, -hvilket stemmer med at vi fik isoleret for 5 år siden (m. dampspÊrre i både gulv og loft). Så istedet for at sÊlge os en udskiftning af alt glasset - hvilket jeg ville have "kÞbt" uden betÊnkningstid, -så anbefalede han at vi ventede 5-10 år. Og jeg betalte ikke engang for besÞget. Så ringer du til Glarmester Due, så kan du Êrlighed skue :) Det synes jeg er 5 stjerner vÊrd !

2017幎4月12日
自発的なレビュヌ