Onlangs een nieuwe fietsaccu gekocht Werk precies als de orginele accu alleen met met50 ah meer zelfs de lichtsensor doet het Past perfect Goede prijs kwaliteit verhouding Snel geleverd Aanr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kwam, na lezen reviews, bij dit bedrijf uit om een nieuwe accu voor mijn Stella fiets te kopen. Bewust gekozen voor één waarmee ik flink wat km kan afleggen. Vandaag ontvangen. Ga deze snel uitprobere... ãã£ãšèŠã
Zeer tevreden en al vaker besteld. Mijn dochters hebben een elktrische fiets. Ooit tweedehands gekocht. 1.5 jaar geleden nieuwe accu's besteld want die steeds slechter werden. En de fietsen waren we... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
GM-accu verkoopt accu's voor electrische fietsen, voor gereedschap en voor laptops. Doordat wij rechtstreeks van onze Chinese leveranciers inkopen kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.
é£çµ¡å
Past perfect
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snel geleverd
Aanrader
de site was overzichtelijk en stondâŠ
de site was overzichtelijk en stond duidelijk bij waar je naar moest kijken en snelle levering.
Goede service en snelle levering
Goed en snel
Uiterst klantvriendelijke site. Een foto van het kapotte bedieningspaneel van mijn e-bike gestuurd, advies voor de vervanging gekregen. Besteld en de volgende dag in huis.
Top!!
Ik wil jullie of jou/u toch effe een veertje geven, ook de giant accu is een succes. En wat snel geleverd. Dachten even dat er wat met de fiets was omdat computer voor aan en uit aan t knipperen was, dus had dochter de fiets laten staan, maar dat schijnt te kunnen vanwege nieuwe accuâŠ. Zei fietsenmaker vandaag⊠maar ben blij dat jullie bestaan als bedrijf om een betaalbare accu enzo te krijgen voor ebikes. Thx
Snelle levering meer keuze in accuâŠ
Snelle levering meer keuze in accu soorten en zeer belangrijk is ook de prijs ik ben zeer tevreden met aankoop
Positieve ervaring
Vooraf duidelijke specificaties. Vlotte levering. En het product functioneert naar behoren. Hoe het zich houdt zal de tijd leren, maar vooralsnog alle vertrouwen
Zo blij met mijn nieuwe accu
Zo blij met mijn nieuwe accu,
Hij past perfect, gewoon geweldig ððŒ
Top bedrijf!
23 Jan. 2026 nieuwe fietsaccu besteld, 24 Jan. al in huis en kon weer fietsen! Ik geef dit bedrijf een dikke 10! Je word via E-mail stap voor stap op de hoogte gehouden, wat de bezorging betreft Geweldig! Ik bestel volgende keer weer bij dit GM-Accu.nl!
top bedrijf super snel en als erâŠ
top bedrijf super snel en als er problemen zijn wordt het snel opgelost
Netjes ingepakt
Mooi op tijd geleverd zoals vermeld
Mooi op tijd geleverd zoals vermeld. Conform beschrijving op de website
Omdat het zeer snel geleverd werd enâŠ
Omdat het zeer snel geleverd werd en dot het super
Duidelijke website en vlugge levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ