レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

My strongest recommendation to Golf Experten in Herlev, where a very knowledgeable gentleman named Patrick countless times has helped and guided me. I always feel welcome and want to stay there l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har handlet i Herning en del gange, altid hjÊlpsomme, venlige og vidende. Har haft en enkelt reklamation hvor de hÃ¥ndterede det super professionelt, med et smil og pÃ¥ stedet. NÃ¥r det handler service e... もっず芋る

䌁業情報

1. ゎルフショップ
  2. ゎルフカヌト販売店

圓該䌁業による蚘述

Danmarks fÞrende detailbutikskÊde indenfor golfudstyr og golfbeklÊdning. 8 butikker i henh. Odense, Herlev, Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Greve og HÞrshom samt en webshop.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig behandling ved reklamation

Fin vejledning og service i trackmann og jeg kÞbte en titleist driver . Efter 3 gange i indoor golf gik der noget lÞst i kÞllehovedet der raslede . SÊlger ved golfexperten mente at det skulle titleist erstatte fair nok men de synes ikke der var noget galt med den , sÊlger havde hÞrt den raslede . For at gÞre en lang historie kort startede en masse telefon opkald og skÊnderier med sÊlger der tydeligvis ikke ville tage ansvar men bare tÞrre ansvaret af på titleist
Efter noget tid og mange bekymringer fik han pludselig lov til af udlevere et nyt kÞllehoved så tak for det trods alt

2026幎3月12日

Hej Per

Tak for anmeldelsen - også selvom den ikke var positiv.
Har talt med butikken, som beklager at vores lidt dårlige kommunikation med Titleist, gik ud over dig. Kan dog forstå, at du imellem tiden havde et demo-hoved på, så du trods alt kunne spille.

Men igen; beklager rodet. Men godt I endeligt fik det lÞst - inden sÊsonen for alvor går i gang.

Mvh. Kim D. (kdj@golfexperten.dk)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service - endnu bedre rådgivning.

Meget overraskende at få at vide der ikke er grund til at fyre 18.000 af på et sÊt jern og kÞller, for jeg er ikke god nok til at udnytte dem endnu.

I stedet blev vist et sÊt til 9000 som jeg kan bruge og spille godt med, på det niveau jeg er nu.

Enhver salgschefs mareridt.

En kundes drÞm.

Det handler ikke bare om at sÊlge - det handler om at sÊlge ud fra kundens behov og niveau.

Kun 5 stjerne fordi man ikke kan give 6

2026幎1月3日

Golfexperten Herning

Golfexperten Herning. Henvendte mig med grips på nye jern. Arrogant og nedladende betjening.

2026幎1月27日

Hej JÞrgen

Det lyder virkelig underligt og bestemt ikke det serviceniveau, som vores Herning-butik ellers er kendt for. Du er meget velkommen til at uddybe til kdj@golfexperten.dk, så vi komme lidt nÊrmere på hvem du måske har talt med.

arrogant betjening

Golf Experten Greve, vild arrogant betjening, kommer til deres forretning for at få vejledning i udstyr & golfkÞller, den mandlige vejledere fik os hurtigt ud af forretningen, han er slet ikke gearet til kunder. han virker aldeles uinttereseret.

vi måtte hive hvert enkelt ord ud af manden...han gad os slet ikke, skidt fÞlese at gå ud af butikken med..

2026幎1月17日

Hej Tonni

FÞrst; beklager sen lidt sene respons.

DernÊst vil jeg gerne beklage det serviceniveau, du oplevet ved dit besÞg i Greve-butikken. Det er bestemt ikke det niveau vi strÊber efter og forhåbentlig ikke kendetegnet for Golf Experten.
HÃ¥ber du vil komme retur og opleve at det her var en enlig svale.

Har du yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig på kdj@golfexperten.dk

Golfexperten Kolding

Selvom vores kÞb nok ikke er hvad i betragter som en stor handel, har vi fÞlt os godt behandlet. Vi er blevet mÞdt med hjÊlpsomhed og god rådgivning, i sÊrdeleshed af Klaus som vi har oplevet som sÊrdeles kompetent og imÞdekommende.

2025幎12月22日
5぀星のうち5の評䟡

De ved hvad de snakker om

Havde lavet en aftale med Klaus fra Golf Exterten Kolding. Han brugte knap 2 timer og endda lidt af tiden efter lukketid for at give den bedst mulige behandling, og fandt et sÊt fittet så det passer min spillestil. Gav også gode råd til at slog og stå korrekt. En mand med mange års erfaring og ved hvad han snakker om. Hans kollega (kan ikke huske navn men en ung gut) var også venlig og gav gode råd. Har fået et fint sÊt nogenlunde indenfor mit budget. Tak til team Kolding

2025幎10月15日

Reklamation

Har vÊret i golf Experten i tilst og blive fittet til kÞller. Jeg kÞbte to kÞller. Efter ti runder knÊkkede skaftet på den ene kÞlle. Jeg tager tilbage til butikken for at lave en reklamation. Medarbejderen jeg snakker med siger at han kan se at kÞllen ikke har lidt overlast. Efter nogen dage ringer han tilbage og siger at de ikke vil godkende min reklamation. Det er nu min egen skyld at kÞllen er knÊkket. Så nu står jeg med en kÞlle der har kostet 3000kr og jeg ikke kan bruge. SÊtte aldrig min ben i en golf experten butik igen

2025幎10月24日

Hej Tine...

Vi har forsÞgt at finde en lÞsning hos TaylorMade, som har afvist reklamationen. Deres vurdering er, at skaftet ikke har vÊret defekt fra starten.

Vi har tilbudt dig et nyt skaft + montering - med rabat.

Beklager vi ikke har kunnet hjÊlpe dig yderligere i den her situation.

Har du yderligere kommentarer, er du velkommen til at skrive til kdj@golfexperten.dk

Mvh Kim D.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte et par golfsko hos

Jeg kÞbte et par golfsko hos Golfexperten, som efter cirka en mÃ¥neds tid gik op i sÃ¥len. Det viste sig, at modellen var udgÃ¥et siden mit kÞb – men der var slet ikke noget at diskutere. Personalet sagde bare, at jeg kunne komme ud og vÊlge et nyt par direkte fra hylden.

Super god service, og man bliver altid budt varmt velkommen, når man trÊder ind hos Golfexperten i Tilst. Kan kun anbefales!

2025幎9月5日

Golfexperten i HÞrsholm

Jeg havde for nylig booket en times fitting hos Golfexperten i HÞrsholm, med en klar intention om at investere i en ny driver – og eventuelt ogsÃ¥ wedge og bolde. Jeg kom derfor med Ã¥bent sind og en forventning om at fÃ¥ faglig vejledning og en god oplevelse. DesvÊrre blev besÞget det stik modsatte.
Jeg fortalte fra start, at jeg er en relativt ny og selvlÊrt golfspiller, og at mit primÊre Þnske var en driver med mere tilgivelse, hvor jeg kunne gå på kompromis med lÊngde og evnen til at forme slag. Jeg havde håbet på en professionel håndsrÊkning til at finde et solidt udgangspunkt for mit spil.
I stedet blev jeg mÞdt med en meget direkte og nedladende tone. Mine jumbo-grips blev kategorisk afvist som en fejl, og jeg fik kommentaren: “MÃ¥ske skal du overveje, hvor du fÃ¥r dine informationer fra.” For mig var dette sÊrligt frustrerende, da jeg netop havde fÃ¥et rÃ¥det af en nÊr ven, som spiller pÃ¥ hÞjt niveau.
Under sessionen blev jeg bedt om at slÃ¥ en draw. Jeg svarede straks, at det ikke er noget jeg kan, men gav det alligevel et forsÞg. Det viste sig blot at vÊre en test, hvor fitteren allerede vidste, at jeg ville mislykkes – hvilket efterlod mig med en fÞlelse af at blive sat i en pinlig situation, fremfor at fÃ¥ konstruktiv vejledning.
Generelt oplevede jeg, at alt hvad jeg sagde og gjorde blev overanalyseret og vendt imod mig. Formuleringer som “Sååå, det du virkelig mener er, at
” virkede ikke som en hjÊlp, men som en mÃ¥de at gÞre mig til grin pÃ¥. Jeg savnede i den grad en imÞdekommende sÊlger, der havde lyst til at forstÃ¥ mit behov og hjÊlpe mig videre.
Resultatet blev, at jeg gik tomhÊndet derfra – pÃ¥ trods af, at jeg var klar til at kÞbe udstyr. Jeg betalte 300 kr. for en fitting, som jeg intet fik ud af, og forlod butikken med en tung og frustreret fÞlelse.
Jeg har desvÊrre mistet lysten til at handle hos Golfexperten HÞrsholm fremover, og jeg vil ikke anbefale stedet til andre.

2025幎8月20日

Hej Frederik

Tak for dine fyldestgÞrende kommentarer. De er blevet videresendt til vores HÞrsholm-butik, som har talt med dig d.d.
Det har helt sikkert ikke vÊret hensigten at vÊre hverken nedladende og/eller udstille dig. Vi Þnsker kun gode kunde-relationer, og derfor har det vÊret vigtig for vores kollega at komme i kontakt med dig. Kan forstå I fik en god snak... har du yderligere kommentarer er du velkommen til at skrive til kdj@golfexperten.dk

Golf Experten Herlev god service

Var forbi dem i Herlev da min bag som var lige under 2 Ã¥r havde knas med en lynlÃ¥s til regncover. Ville bare gerne kÞbe et nyt cover. De mente at det mÃ¥tte vÊre en garanti sag og sendte den ind til producenten. Har lige hentet en helt ny bag pÃ¥ garanti. De fleste ville bare have solgt mig et nyt cover. SUPER SERVICE. 👍

2025幎7月25日

Ikke-eksisterende service

Ordre via webshop 2. juli. OrdrebekrÊftelse samme dag. HÞrer derefter intet. SpÞrger til status pÃ¥ ordre 7. juli. Her 11. juli stadig ingen respons

2025幎7月11日

Golf Experten からの回答

Tak for anmeldelsen - og beklager det sene svar (ferie).

Ordren er nu gennemfÞrt og du burde have modtaget den, men der gik alt for lang tid - det kan vi kun beklage. Vi har som sådan ikke rigtigt nogle gode undskyldninger, men heldgivis sker der det meget sjÊldent.

Igen; undskyld - men håber varen var ventetiden vÊrd.

5぀星のうち1の評䟡

Vi har har handlet i rigtig mange år i

Vi har handlet i rigtig mange år i Greve afdelingen.
Det er utroligt at vi alle gange er gået derfra paf over personalets måde at vÊre på.
Vi tager altid hjem derfra med en dårlig oplevelse.
Det er ikke en enkelt ekspedient, men egentlig alle vi har handlet med igennem tiden. (Bortset fra 1 som vi ikke har set et par år). Så det må vÊre deres stil. Vi synes de er uhÞflige, nedladende, respektlÞse og taler meget ned til én.
Idag valgte vi at lÊgge varerne på plads og kÞrte hjem.
Vi kÞrte istedet til Dormy i Sverige. Har var rigtig meget personale som alle var smilende og hjÊlpsomme.

2025幎4月10日

Golf Experten からの回答

Hej - og tak for henvendelsen.

Virkelig Êrgerlige oplevelser I har oplevet i vores Greve-butik og jo på ingen måde sådan et serviceniveau, vi Þnsker at kunderne skal opleve.

Vi har gennem en lÊngere periode vÊret underbemandet i butikken, og leder fortsat efter assistance. Måske derfor har kollegaerne i butikken ikke haft overskud til at levere det serviceniveau, vi alle forventer.

Håber I vil komme retur til Greve-butikken en anden gang og opleve en anden stemning. Imens har vi jo andre butikker på SjÊlland, så I ikke ligefrem behÞver at kÞre til Sverige for at handle.

Har I yderligere kommentarer, er I velkomne til at skrive til kdj@golfexperten.dk

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。