Helt igennem en perfekt oplevelse. Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var fÞrst skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over mu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte mig et par golf sko.. stod i nÞd tirsdag eftermiddag da jeg skulle bruge nogle nye golf sko inden trÊningslejr til tyskland. afgang fredag morgen.. egentlig var varerne for den pÃ¥gÊldende da... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Golfshoppen og Klaus. SUPER god service og vejledning og rabat i forb. med kÞb af el-vogn. Og super hurtig leverinh; Bestilte el-vognen fredag eftermiddag og kunne hente den i pakk... ãã£ãšèŠã
Et godt sted at handle skal kendes pÃ¥, hvordan man hÃ¥ndterer, at der sker fejl. For det sker jo en gang imellem, og her er man som kunde i trygge hÊnder hos Golfshoppen. Virkelig venligt og servicemin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Golfshoppen.Com - Danmarks bedste udvalg i golfudstyr. Hos os finder du det bedste inden for GolfsÊt  Woods  jern  puttere  wedges  golfbolde  golfbags  golfsko  golfhandsker og trolleys.
é£çµ¡å
Islandsgade 28-30 , 4690, Haslev, ãã³ããŒã¯
- 70602035
- mail@golfshoppen.com
- www.golfshoppen.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
helt igennem en perfekt oplevelse.
Helt igennem en perfekt oplevelse.
Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men det her fortjener det. Jeg var fÞrst skeptisk over hjemmesiden, men blev positivt overrasket over muligheden for at få fittet sÊttet prÊcis efter mine Þnsker.
Da der opstod en fejl under betaling, fik jeg fat i dem med det samme, og de lÞste hurtigt problemet. EfterfÞlgende opdagede jeg en uklarhed i produktbeskrivelsen, som de uden problemer rettede i min favÞr â langt over hvad man kan forvente af service.
Allerede tirsdag havde jeg mine fittede jern, selvom jeg bestilte fredag eftermiddag.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.
upåklagelig kundeservice!
KÊmpe tak til Magnus fra golfshoppen. Upåklagelig kundeservice på trods a komplikationer. 10/10 oplevelse, kan varmt anbefales herfra.
HÞflig betjening og virkelig hurtigâŠ
HÞflig betjening og virkelig hurtig levering. Kan anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service, og professionel tilgang til at hjÊlpe én med at finde det helt rigtige sÊt!
Super service og kÊmpe udvalg af alt iâŠ
Super service og kÊmpe udvalg af alt i golfverden! Klaus er altid behjÊlpelig og er uden tvivl den der laver de bedste tilbud! KÊmpe anbefaling her fra!!!

Golfshoppen ããã®åç
En shop det har en fantastisk kundeâŠ
En shop det har en fantastisk kunde service.
Jeg modtog en vare med en defekt, og kontaktede dem med reklamationen.
Der var lidt uheldige omstÊndigheder omkring forsendelsen og jeg havde flere korrespondancer med Klaus, som forsikrede at de ville rette op på fejlen, som han så også gjorde.
Han sendte ovenikÞbet i to pakker pro v1 med som kompensation ð
Hurtig levering, god service og alt som lovet. Meget tilfreds.
Et godt sted at handle
Et godt sted at handle skal kendes på, hvordan man håndterer, at der sker fejl. For det sker jo en gang imellem, og her er man som kunde i trygge hÊnder hos Golfshoppen. Virkelig venligt og serviceminded personale, som håndterer en ombytning hurtigt og fleksibelt. De varmeste anbefalinger herfra.
Klaus har ganske enkelt de bedste tilbudâŠ
Klaus har ganske enkelt de bedste tilbud på det sidste nye kvalitets-golfgrej fra alle de mest anerkendte mÊrker. Godt råd: kÞb demo-modellerne med den stÞrste rabat; de er stadigvÊk lige som nye = win-win
Fantastisk butik
Alt kÞrer som smurt når man er i golfshoppen. Blev fittet på under en time og service er bare i top. Kan kun anbefale at kÞbe herfra
Altid fantastisk service!
Jeg har handlet ved Golfshoppen mange gange efterhånden. Altid en utrolig god service og hÞj faglighed. Stort udvalg, serviceminded og hurtigt fragt!
Kompetent med arbejder
Jeg har vÊre i Haslev og fået vejledning i ny driver eller udskiftning af skaft på eksisterende driver og fået en super service af en ung mand der var virkelig kompetent til sin opgave en rigtig god oplevelse
!!GOD KVALITET, SERVICE, PRIS OG ET KÃMPE UDVALG!!
Jeg har nu handlet hos Golfshoppen af flere omgange, og har altid vÊret ekstrem tilfreds med både produkterne, servicen og ikke mindst at varen kommer dagen efter man har bestilt den.
Jeg har både kÞbt en driver, wedges og to bags hos dem, og alle har vÊret helt fantastisk god stand og til markedets bedste priser. KÞbte sågar en bag af dem som viste sig at vÊre den forkerte model, men de byttede baggen til en som kostede 1000 kr. mere, dog uden at jeg skulle betale noget for dette.
Jeg kan bare sige jeg forbliver en glad kunde, og vil bestemt handle hos dem i fremtiden!
Danmarks bedste service indenfor golf!
Jeg har handlet hos golfshoppen to gange, og det bliver slet ikke de sidste.
Hos golfshoppen får du en sindssyg god service, Klaus er helt klart en mand der kan hjÊlpe dig godt på vej til nyt udstyr.
Kan du heller ikke vente på at modtage dit udstyr, så vil jeg også helt klart anbefale golfshoppen, for deres levering er vanvittig hurtigt! Begge dage hvor udstyr er kÞbt er det modtaget dagen efter, om det så er en fredag/ lÞrdag eller en ganske normal tirsdag.
Kun store roser og glade bemÊrkninger her fra til golfshoppen.
En fornÞjelse at handle derð€
De er bare altid sÃ¥ sÞde og hjÊlpsommeððâ€ïž
Hurtig levering og service
Vi skulle bruge en gave. Vi efterspurgte derfor golfbolde med logo og skrift. Samme dag som bestilling blev de lavet og sendt, og vi fik dem dagen efter.
Super flotte golfbolde, hurtigt betjening og god service.
Tak. :-)
Altid en super oplevelse at handle her
Altid en super oplevelse at handle her. Her får du svar på alle dine spÞrgsmål. Her er altid tid til en kop kaffe og der er gode tilbud og meget fair priser. Kan varmt anbefales.

Golfshoppen ããã®åç
Super oplevelse - hurtig besvarelse og super god service. Handler meget gerne igen hos Klaus.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ