Gorm's Pizza CPH Airport レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret alle Gorms restauranter. Jeg fÃ¥r hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har ogsÃ¥ fÃ¥et bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pizzan var vÀldigt vÀldigt tunn och brÀnd och rasade sönder nÀr man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra smÃ¥ cirklar med... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kejserens nye klÊder ! Tynd pizzabund rÃ¥ kartofler og umÃ¥deligt lidt ost pÃ¥ en Denny special. Signaturpizza ??!!! DÃ¥rlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 smÃ¥ tynde skiver “kÞd” dÃ¥rlig smag - og... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “MagstrÊde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret alle Gorms restauranter

Jeg har vÊret alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne.
Vi har ogsÃ¥ fÃ¥et bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med bedste service. Der er rigeligt mad alle af vores retter. Vi sÊtter store pris pÃ¥ Gorm og hans hold🙏 Tusind tak for det.

2026幎5月7日

dårlige pizza ᅩ

Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den.

Bunden var tÞr og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og fyldet virkede gammelt og helt uden smag. Pizzaen var lunken og kedelig, som om den havde ligget fremme alt for lÊnge. Intet ved den var frisk eller indbydende.

Selve stedet så beskidt og uinspirerende ud, og personalet virkede ligeglade. Ingen service, ingen kvalitet – bare hurtige penge for elendig mad.

At tage så mange penge for noget, der ender i skraldespanden, er helt uacceptabelt. IsÊr i en lufthavn, hvor man forventer bare et minimum af standard.

Kan på ingen måde anbefales. Spild af penge og en virkelig dårlig oplevelse.

2026幎1月27日

Gammel dej

Har aldrig smagt en pizzabund der var så dårlig. Der er blevet brugt gammel dej, hvilke gik igen i smag og udseende (den havde ikke taget farve i ovnen).

Spiste i Cph. og ved ikke om den er sÊrskilt dårlig. Det burde have vÊret et advarselstegn, at det var et af de eneste steder hvor der var plads.

2025幎7月3日

Pinligt.

Pinligt.. Det er hvad der beskriver dette sted bedst. At tage 145 kr for noget som er dårligere end en fryse pizza. Ikke bagt ordentligt. Slatten med smagslÞse ingredienser. Rodet og beskidt. Alle andre jeg rejste med bestilte fra nabo restauranterne og de fik alle en god oplevelse. Hold jer fra dette sted.

2025幎9月11日

Unngå

Lage skikkelig godt pizza hadde vÊrt en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svÊrt kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske kroner for en pizza som jeg bare spiste mindre enn halvparten av er ikke greit. Da jeg sa ifra til personalet var det unnskyldning men ingen spÞrsmål om refundering eller noe sånt. Nei, her kommer jeg ikke tilbake gitt.

2025幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Bare en utrolig trist oplevelse

Bare en utrolig trist oplevelse, som et sted der har mistet lysten til god mad. Det eneste positive var den unge mand der serverede. Vi var de eneste gÊster i et kÊmpe lokale. Der var så koldt at ingen tog overtÞjet af. Pizzaerne var så kedelige og triste at jeg ikke vil bruge mere tid på dem. Virkelig spild af den månedlige familie aften. SUK. Bettina

2025幎2月16日

Fantastisk pizza

Det bedste og fantastiske pizza jeg nogensinde har sat tand på. Ord rommer ej hvor sÞde medarbejderne er. Jeg synes virkelig det en hyggelig atmosfÊre når jeg trÊder ind i gorms. Tjenerne var fyldt med god service isÊr ham tjeneren Elliot. Han fortjener en lÞn forhÞjelse og deres kokke lavet en virkelig god kvalitet pizza til mig og min kÊreste. Virkelig god pizza restaurant!

2024幎11月15日
5぀星のうち1の評䟡

Var enormt skuffet over kvalitet og

Var enormt skuffet over kvalitet og pris på Gorms pizza. De dårligste pizza vi 3 nogensinde har fået. Pris helt hen i vejret og total smagslÞse pizza. Find hellere et andet sted at kÞbe pizza. SkandalÞst at kalde deres pizzaer for pizza. Vi fik 3 vouchers fra SAS på kr 150 kr hver og for 3 pizza 2 Þl og 1 dåsefanta måtte vi betale yderligere kr 152 udover de kr 450 fra SAS og ja historien har I fået. Kommer aldrig på en Gorms pizza

2024幎9月26日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har netop vÊret pÃ¥ Gorms ved

Jeg har netop vÊret på Gorms ved Fields. Jeg smuttede efter over en times ventetid. Jeg blev glemt af 3 omgange. FÞrste gang var fint, for jeg kunne se den unge tjener var presset, men da de kom efter 1 time og 15 min. og spurgte hvad det nu var jeg havde bestilt, smuttede jeg. Jeg fik ikke engang det vand jeg bestilte.

2024幎9月20日

Verdens dårligste pizza fra GORMS

Vi skulle på ferie og skulle efter sige de have den bedste pizza. Jeg hsr aldrig fået så dårlig en pizza, kedelig, mÊrkelig saltagtig tomatsovs og nÊste. Ingen fyld.
1 pizza og 2 små Þl, 315 kr. her er mÞgbeskidt, bordene tÞrres ikke af.
Et oplagt sted for fÞdevarekontrollen.

Gorm du burde skamme dig st lÊgge navn til sådan en gang ulÊkker mad og oplevelse.
Jeg troede du stod for kvalitet.
Man burde få pengene tilbage hvis det er standarden.
Synd man ikke kan give nul eller
Minus stjerner.
Øv Þv Þv