Gorm's Pizza CPH Airport レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret alle Gorms restauranter. Jeg fÃ¥r hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har ogsÃ¥ fÃ¥et bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... もっず芋る

Lage skikkelig godt pizza hadde vÊrt en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svÊrt kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske... もっず芋る

Pizzan var vÀldigt vÀldigt tunn och brÀnd och rasade sönder nÀr man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra smÃ¥ cirklar med... もっず芋る

Kejserens nye klÊder ! Tynd pizzabund rÃ¥ kartofler og umÃ¥deligt lidt ost pÃ¥ en Denny special. Signaturpizza ??!!! DÃ¥rlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 smÃ¥ tynde skiver “kÞd” dÃ¥rlig smag - og... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “MagstrÊde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

ひどい

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Glutenfri discount pizza til gourmet priser

Hvis du er til Remas fÊrdig glutenfri pizzadej, minimalistisk fyld og ublug hÞje priser så er Gorms noget for dig.
Hvis du også bedst kan lide pizzaen ubagt med en bismag af gÊr så bliver du også glad for Gorms.

På samme måde er Gorms for dig som har ekstra penge på kontoen du ikke ved hvad du skal bruge på, kan du give dem til et franchise, der har glemt alt om, hvor de kom fra.

Her får du en halv cm tyk ubagt glutenfri pizzabund med 14 dupper mozzarella-ost, 5 skiver parpirstynd spegepÞlse og lidt dåsetomatsovs til den nette sum af 145 kr.

Bon appetit!

2020幎12月2日

ALLERGIKER VÆR OPMÆRKSOMME!

Jeg havde fÃ¥et anbefalet gorms af en veninde og tÊnkte nu skulle det prÞves 😁 jeg bestilte en dennys med min kÊreste og dertil en julepizza.
Da jeg er allergiker lÊste jeg selvfÞlgelig hvilke ingredienser der var på dem, alt så fint ud.

Vi kom hjem og satte tÊnderne i. Det smagte godt, på trods af meget tÞr og tynd bund samt ufatteligt lidt topping.

Men det var nu ikke det vÊrste... min kÊreste kigger på mig og spÞrger: "er der nÞdder på pizzaen? Jeg tyggede lige på noget der minder om." Jeg insisterede på at det var der ikke - jeg havde jo lÊst ingredienslisten.
Kort efter finder jeg også en nÞd på pizzaen (en hasselnÞd, som jeg er pÊnt allergisk overfor og her var en halv nÞd)...
Jeg spiste den heldigvis ikke, for det kunne vÊre gået meget galt og fuldstÊndigt have Þdelagt min aften. Det er virkeligt for dårligt at de ikke informerer om at de putter nÞdder på pizzaen...

2020幎11月30日

Uinspirerende kartoffelpizza

Uinspirerende kartoffelpizza, hvor bunden var sÃ¥ tynd at man nÊsten ikke kunne skÊre pizza’en. Kartoffelskiverne var halvrÃ¥ og smagte ikke af noget. Der gik meget lang tid fÞrend de kom og tog vores bestilling, og endnu lÊngere fÞrend vi fik vores bestillinger. De var dog sÞde at stege seranoskinken til mig - og det var sÃ¥ ogsÃ¥ derfor de trods alt fik 1 stjerne. Jeg vil ikke spise deres pizzaer igen

2020幎11月22日

Super i Fields

Super i Fields. Hurtig og venlig betjening. SkÞn pizza og lÊkker CÊsar salat. Og ikke at forglemme den hjemmelavede limonade.
Kig til kÞkken, hvor der er styr på at holde pÊnt og rent.

2020幎11月10日
自発的なレビュヌ

Havde glÊdet mig til en pizza fra Gorm.

Havde glÊdet mig til en pizza fra Gorm.
Skuffelsen var stor.
Bunden var meget tynd og som pap. Fyldet, eller manglen på samme.
Tomatsovs uden smag, enkelte klatter med ost og 3 skiver pepperoni. Det må kan gÞres bedre, når man skal betale 130kr

2020幎10月24日

FÞj en aften.

Torsdag aften i uge 42, skulle have vÊret en lÊkker aften med 3 retter og vin menu pÃ¥ Gorm's i Århus pÃ¥ JÊgergÃ¥rdsgade!
Vi startede med at sidde vente 20 min inden der kom en tjener hen og tog i mod vores bestilling. Forretten var ok, men de havde glemt vores vin som vi selv måtte kalde på, og vand kunne de heller ikke få på bordet trods vi spurgte flere gange. Vi havde glÊdet os til deres lÊkre pizza, som vi havde bestilt til hovedret. Det var den koldeste oplevelse, som var den lige kommet ud af fryseren og ikke ovnen! Igen glemte de vores vin. Desserten var der ikke noget specielt at råbe hurra for og igen måtte vi kalde på vin.
Den gode oplevelse vi havde udset os skete ikke, tilgengÊld er vi blevet mere end 1000 kr. Fattigere for en oplevelse, som selv Mac d kan toppe.
Når man som restaurant har en del gÊster, skal man stadig sÞrger for at gÊsterne får en god oplevelse, gÊsterne skal ikke vente over 20 min fÞr der overhovedet dukker en tjener op, man skal ikke sidde med verdens koldeste pizza når man havde udset sig en varm, og gÊsterne skal ikke selv gÞre opmÊrksom på vin, den skal serveres fÞr man får serveret sin ret (side 1 i tjener bogen)!
FÞj Gorm's det her er en ommer, det er ikke okay at tage de priser for noget en hver pÞlsemand kan gÞre bedre.

Aldrig vil jeg anbefale jer.

2020幎10月21日
自発的なレビュヌ

Vi var en tur pÃ¥ gorms i field’s i gÃ¥r

Vi var en tur pÃ¥ gorms i field’s i gÃ¥r aftes og oplevelsen var desvÊrre ikke sÃ¥ god som forventede. Betjeningen var god samt deres Þl, men maden de serverede er under alt kritik. Hvis man tager 125 kr for en pizza sÃ¥ forventer jeg nok den er sÃ¥dan ekstra god, desvÊrre var det ikke tilfÊldet, nÊrmere det omvendte. Alt alt for meget olie og ingen smag.

Kan ikke anbefale deres pizzaer men deres Þl kan drikkes

2020幎10月16日

Ej det er en ommer

Gorms i Århus....Mad var ok men absolut Heller ikke mere. Vin tilhÞrende vinmeny direkte dÃ¥rlig.
Vi bad om vand og fik serveret en flaske... og ingen glas! Vin til hoved ret glemte de, og vi måtte selv bede om den... men det kunne have vÊret lige meget, for den smagte rÊdselsfuldt. Vi sad på barstole ved et lille bar bord og spiste i trÊk fra dÞren, larm fra kÞkken og en telefon der ringede meget hÞjt og ofte. Jeg spurgte om andet bord, men fik at vide det ikke kunne lade sig gÞre... fås jeg senere gik om og kiggede, var der rigeligt med pladser! Jeg kommer der aldrig igen.

2020幎10月14日

ALDRIG MERE GROM!!!!!!!

ALDRIG MERE GROM!!!!!!!
Havde "fornÞjelsen" at bestille takeaway her i aften.
Alt super indtil jeg kom hjem med maden...
Tja de kunne finde ud af at tage penge for ordren, men tÊlle til 5, tja det kunne de ikke...
SÃ¥ der manglede en pizza...
Ringer og klager,... Ja det er vi kede af, kan du komme og hente en den, så laver vi den klar....
Og vi skal nok finde en Kompensation...
Ja Kompensation min bare, han ledte efter en så billig lÞsning som muligt, så blev så sur, at jeg intet skulle have, bare min Pizza...
Som så i Þvrigt var underbagt, da jeg kom hjem...
Hvor jeg så kunne spise alene, da familien jo havde spist deres, medens de var varme (og også alle underbagt)

SÃ¥ ALDRIG MERE GROM!!!!!!!

Lille ekstra detalje...
Deres menu, hvor man kan "vÊlge" 2 Þl efter egen valg...
Tja du kan vÊlge en IPA, eller en none alkohol.
Alt andet koster ekstra...
Svineri....

2020幎10月12日

Langsom betjening

Maden tager afsindig lang tid om at komme man venter over 2 time på sin mad og overhÞrte også at vi ikke var de eneste der fik langsom betjening som trÞst på såret fik vi gratis drikkevarer ej hvor fedt når maden koster 10x så meget som en 34 kr flaske sodavand og da vi fik maden havde vi ventet omkring 2 timer jeg ventede 2 TIMER på mad jeg spiste på 10 min jeg har aldrig prÞvet noget vÊrre hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det

Gorms i Horsens

2020幎10月10日

Helt suverÊnt

Så sÞde, serviceminded og imÞdekommende tjenere. Vi havde baby med, men deres babysÊde var gået i stykker. De fik fixet, vi kunne have barnevognen med ind, og vi fok det lÊkreste mad.
Tak!

2020幎7月28日

En skive tynd pap til 120kr

En skive tynd pap med tomatsauce for 120 kr. Og medarbejdere uden covid beskyttelse..

Beskidte og uhygiejniske borde, og det er på trods af at jeg de sidste 20 minutter har siddet og set på en medarbejder stående og lÊnet sig over desken uden at lave noget med sin maske trukket ned..

En oplevelse..

2020幎7月20日