レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fick en prenumeration pÃ¥ gp men det fungerar ej. Har hittills fÃ¥tt 1 tidning första dagen men i fyra dagar har tidningen uteblivit. Detta Àr förstÃ¥s distributörens skuld, men jag fÃ¥r ingen kompensatio... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Profithungriga giriga Àgare, Àven samhÀllsviktig information lÀgger de bakom betalvÀgg trots bidrag pÃ¥ nÀstan 30 miljoner om Ã¥ret. Avslutade min prenumeration nÀr de lömsk, ja faktiskt, höjde mÃ¥nad... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

GP:s app en av de sÀmst fungerande digitala nyhets-sidorna. Reklamfilmer i bakgrunden som stör lÀsningen och som ofta tar över sÃ¥ att man fÃ¥r backa, scrolla tillbaka och leta rÀtt pÃ¥ var man lÀste. Ma... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

GP har varit en liberal tidning men har dragit mer och mer Ã¥t vÀnster........varför ? FortsÀtter detta kommer fler och fler att sluta anvÀnda er för att fÃ¥ nyanserade nyheter. Det finns mÃ¥nga alternat... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fd prenumerant i 50 år

Har haft GP i 50 år men nu Àr det slut!
Sista höjningen ökade 25% sedan förra året.
Verkar också att artiklar med flera sidor har blivit normalt och sportsidor
Àr billigt att ta fram.
Har också ha blivit mer vÀnsterinriktat.

2024幎5月3日

Rena BedrÀgeri. UNDVIK.

Detta var ju rena bedrÀgeri. Fick ett erbjudande på 2mån för 1kr och satte en påminnelse för att avsluta några dagar innan.. NÀr jag loggar in nu så har de dragit 149 redan samma dag tillsammans med 1kr. Jag har alltså betalat två gånger för en prenumeration samma dag på ett och samma konto vilket inte ens bör vara möjligt.

Detta Àr inte första gången. En gång avslutade jag prenumeration men de fortsatte dra pengar Àndå. Fick kontakta dem 3 gånger tills jag fick en återbetalning.

Hoppas ni bÀttrar er, gott nytt år.

2024幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte en prenumering en mÃ¥nad för en

Köpte en prenumering en månad för en krona,ingen bindningstid bara att avsluta på mina sidor,var inne och avslutade 2ggr,Àndå får jag en faktura på 149:- ,har mejlat,får inget svar,verkar som dom lurar kunder på GP¿???

NÃ¥got irritrande detta🀑🀑🀑

Ringde till GP idag(2 jan. 2024)pratade med en trevlig dam som ska ordna så mina pengar kommer tillbaka på mitt konto😁😁😁

2023幎12月14日
5぀星のうち1の評䟡

Sade upp prenum....efter dom har dragit

Sade upp prenum....efter dom har dragit in utdelningen i området..men detta med att betala tillbaka vad dom Àr skyldig!! bedrövligt dåligt, KundtjÀnsten Àr bra men resten...massa killgissningar, skylla på att det tar 10 bankdagar innan det syns på kontot skitsnack om man vill går det direkt, men dom vill inte
och deras ekonomi avdelning skall ha 0 i bedömning, synd att en tidning förfallit så, har Àndå haft dom sen ca 30 år tillbaka...

2023幎12月28日
5぀星のうち2の評䟡

GP:s app en av de sÀmsta

GP:s app en av de sÀmst fungerande digitala nyhets-sidorna. Reklamfilmer i bakgrunden som stör lÀsningen och som ofta tar över så att man får backa, scrolla tillbaka och leta rÀtt på var man lÀste. Man blir ofta utloggad och måste logga in igen. VÀljer hellre DN eller någon av de andra som har fått till mycket bÀttre siter.

2023幎10月25日
5぀星のうち1の評䟡

GÃ¥r ej att avsluta prenumarationen

Går ej att avsluta prenumarationen via hemsidan (kommer endast till en blank sida nÀr man trycker på Avsluta prenumeration, trots försök med flera webblÀsare).

KundtjÀnst svarar att prenumerationen redan Àr avslutad.

Trots det fortsÀtter det att dras pengar för prenumerationen via autogiro (samt går att lÀsa artiklar som borde vara låsta om prenumerationen var avslutad).

2023幎7月19日
5぀星のうち2の評䟡

GP har varit en liberal tidning men har

GP har varit en liberal tidning men har dragit mer och mer åt vÀnster........varför ? FortsÀtter detta kommer fler och fler att sluta anvÀnda er för att få nyanserade nyheter. Det finns många alternativa nyhetssajter. Det Àr nog dax GP:s ledning att ta sig en funderare på vilken sida tidningen "skall stå på".

2023幎4月28日

Har haft pren.i över 50 år

Har haft pren.i över 50 år. Nu har tidningen uteblivit 3ggr på kort tid. Har anmÀlt utebliven tidning men får inte reda på orsaken. Om nu den som skulle distr. tidninge blivit sjuk eller annat borde det finnas ersÀttare Àven om den kommit senare. Det var bÀttre förr

2023幎3月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ