Green Trading XXL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

de goederen waren laat verpakt zodat ik de zending geannuleerd heb. deze waren door uw transportfirma de dag voordien afgehaald en zouden ten vroegste de volgende dinsdag geleverd worden. sindsdi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super support, selbst wenn mal was bei der Bestellung falsch lÀuft einfach support schreiben und es wird wirklich Erstklassig geholfen. Es wird sogar angerufen wenn eine Telefonnummer hinterlegt ist,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eerste keer dat ik bij deze webshop besteld heb. Goede produckten, snelle levering, gunstige prijzen . Zeer behulpzame medewerkers.Vragen over een produckt worden goed en duidelijk beantwoord. Ik ben... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 207ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe eine Lampe zurÃŒck geschickt

Ich habe eine Lampe zurÃŒck geschickt das ist 2 Monate her und bis heute kam nie eine RÃŒckmeldung eine Erstattung ein Ersatz !! Sehr Inkompetente Firma

2026幎4月20日

Hallo Robin,

es tut uns leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben.

RÌckerstattungen, Garantieabwicklungen oder Ersatzlieferungen erfolgen bei uns in der Regel innerhalb weniger Tage nach Eingang der RÌcksendung. Allerdings können wir in unserem System weder einen E Mail Verkehr noch eine Retourenanfrage finden, die zu Ihrer Bewertung passt.

Daher vermuten wir, dass es sich möglicherweise um ein MissverstÀndnis handelt.

Bitte nehmen Sie kurz per E Mail oder telefonisch Kontakt mit uns auf, damit wir gemeinsam prÌfen können, was schiefgelaufen ist und den Vorgang schnellstmöglich fÌr Sie lösen können.

Mit freundlichen GrÌßen

Ik heb 5 flessen besteld

Ik heb 5 flessen besteld, waarvan er maar 4 zijn geleverd, waarvan 1 onjuist is. Ik stuur netjes bewijs op met foto en al, en alsnog wordt er gedaan alsof ik gekke Henkie ben. Om het nog gekker te maken, wordt er nu zelfs gezegd dat ik 1 fles teveel heb ontvangen en dat ik die moet terugsturen, wat niet kan omdat ik die nooit heb gekregen. Of ik kan hem kopen met 15 procent korting, wat dus zou betekenen dat ik voor die fles die ik niet heb, moet betalen, plus voor 2 andere producten die ik niet heb gekregen. Er wordt totaal niet meegedacht over een eventuele oplossing of dat het tijdens het transport eventueel iets mis kan zijn gegaan. Het enige wat ik te horen krijg is “wij hebben camerabeelden en retourneren of kopen met 15 procent korting”. Ik heb vaker bij ze besteld en het was altijd top, maar na dit nooit meer.

2026幎7月16日

Hallo Jurre,

Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Wij hebben deze kwestie zorgvuldig onderzocht en alle beschikbare informatie meegenomen in onze beoordeling. Onze bevindingen en de onderbouwing daarvan hebben wij reeds uitgebreid met je gedeeld.

Om privacy- en dossierredenen zullen wij niet inhoudelijk op deze kwestie ingaan via een openbare review. De communicatie over dit dossier zetten wij voort via het lopende e-mailcontact.

Geen fijne ervaring

Geen fijne ervaring. Sturen de verkeerde maten op en eisen dat ik alles terugstuur, terwijl ik meerderealen heb aangegeven dat ik ze dringend nodig heb en gaan niet in op mijn voorstel om de juiste bodems op te sturen, zodat ik ze in gebruik snel in gebruik kan nemen en later de verkeerde terug stuur. Valt niet mee te praten en reageren niet om mail. Jammer.

2026幎7月7日

Hallo,

Jammer om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren.

Wij hebben meerdere keren uitgelegd dat wij de juiste bodems direct versturen zodra de verkeerd geleverde bodems bij het postkantoor zijn afgegeven met het door ons kosteloos verstrekte retourlabel. Dit is onze vaste werkwijze, omdat wij in het verleden helaas regelmatig hebben meegemaakt dat verkeerd geleverde producten niet werden geretourneerd.

Inmiddels zijn we enkele weken verder en zijn de verkeerd geleverde bodems nog altijd niet bij het postkantoor ingeleverd. Om die reden hebben wij de juiste bodems nog niet kunnen versturen. Zodra de retourzending is afgegeven, worden de vervangende bodems direct verzonden.

Wanneer de retourzending direct was afgegeven met het door ons verstrekte retourlabel, had dit binnen één werkdag opgelost kunnen zijn.

Vandaag pakket ontvangen

Vandaag pakket ontvangen, zat 1zak potgrond met een voedingsset. Er zit minimaal 1 volle 60 liter vuilniszak aan plastic rotzooi in de doos als vulmateriaal. Nu zit ik met die troep, bedankt!

2026幎7月1日

Beste Henry,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je pakket vandaag is ontvangen en dat de producten heel zijn aangekomen.

We begrijpen dat de hoeveelheid vulmateriaal vervelend kan zijn. Bij producten zoals potgrond en voedingssets gebruiken wij extra bescherming om te voorkomen dat zakken scheuren of flessen beschadigd raken tijdens transport. Wanneer er veel loze ruimte in een doos zit, kan er daardoor meer vulmateriaal nodig zijn dan gewenst.

We nemen je feedback mee en blijven kijken hoe we onze verpakkingen kunnen verbeteren en onnodig vulmateriaal kunnen beperken. Mocht je in de toekomst opnieuw bestellen en liever geen vulmateriaal willen, vermeld dit dan gerust bij je bestelling. Dan houden wij daar rekening mee.

Het Green Trading XXL team

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス