2.3

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Bestel hier niets OPLICHTING!

Bestel hier niets!
Had een nieuwe elektrode voor de PH meter besteld, kreeg een oude elektrode toegestuurd van 2023 mail gestuurd moest hem terug sturen, heb netjes terug gestuurd en daarna nooit meer reactie gehad meerdere mails en gebeld.

Nu aangifte doen van oplichting!

2026年7月3日
5つ星のうち1の評価

Gekocht Plagron Alga Grow en Fish Force…

Gekocht Plagron Alga Grow en Fish Force de track&trace niet ontvangen en beide producten niet. Op mail volgt geen reactie en ook telefonisch niet bereikbaar na mijn aangifte telefoon van dit bedrijf waar je uitgescholden wordt, men dreigementen uit en schreeuwt als iemand die op markt staat vis te verkopen om vervolgens op te hangen.
Dan volgt mail waarin ze dingen beweren die aantoonbaar onjuist zijn zoals de producten zijn inmiddels verzonden om later te melden dat de order geannuleerd is en ik 10 dagen moet wachten op mijn geld i.v.m. IDEAL betalingen waar bank naar bank in Nederland direct overboeking plaats vindt. Inmiddels is het geld terug gestort en is de aangifte ingetrokken.

Dit bedrijf is geen aanrader zou adviseren om elders te kijken iets te kopen want voordat je het weet gaat de telefoon en uit men dreigementen, schelden jou uit en schreeuwen als visverkoper op de markt om vervolgens op te hangen dat ze niet leveren volgens afspraak, op mail niet reageren en telefonisch onbereikbaar zijn mag niet worden vermeld... over beperkte verstandelijke vermogens gesproken!

Doe hier geen bestelling!

2025年5月5日

Niet betrouwbaar.

Mijn bestelling was niet op voorraad. Omdat de communicatie over mijn bestelling slecht was en het te lang duurde, heb ik deze geannuleerd. Mij werd verteld dat mijn geld zou worden teruggestort en dat dit een paar dagen kon duren. Maanden later heb ik mijn geld nog steeds niet teruggezien. Lekker opgelicht!

2024年5月27日
5つ星のうち3の評価

Mijn bestelling was niet op voorraad

Mijn bestelling was niet op voorraad. Ze zouden het de volgende werkdag of in ieder geval binnen drie werkdagen mijn bestelling bezorgen.
Niet dus!
Ik heb mijn bestelling geannuleerd, maar daar kwam geen reactie meer.
Gelukkig heb ik mijn geld na 16 dagen wel terug gekregen.
Jammer dat er verder geen enkele communicatie heeft plaatsgevonden.

2024年5月18日
5つ星のうち1の評価

Na een geannuleerde bestelling wegens…

Na een geannuleerde bestelling wegens geen stock nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Dit werd me via mail gezegd dat het zou lopen zoals hun voorwaarden weer geeft.

De termijn is voorbij en nu genoodzaakt Europese klacht te starten waar ze zelf ook naartoe linken op hun website.

Ook werd hun Keurmerk ingetrokken.

Op 28-02-2020 meldt WebwinkelKeur: Het keurmerk van kweekhuisnl is ingetrokken wegens het niet betalen van het lidmaatschap.

Niet betrouwbaar!

2024年4月26日
5つ星のうち5の評価

Ik kreeg eerst ander waterbak omdat…

Ik kreeg eerst ander waterbak omdat ander op was en rond pastte niet in douche..dus die pastte wel in mn douche..uiteindelijk toch n beetje te krap daarvoor..zucht ach.
Door mijn mobiele handicap heb ik er nou nog een erbij..en verzending kost ook een hoop natuurlijk..sympathieke prijzen en aardige service man..wereld bedrijf,ghi

2024年2月27日

レビューの対象になっている企業の方へ