レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Greenwitch HEALTH er en super fed virksomhed, der producerer nogle lÊkre, sunde og fremfor alt velsmagende produkter. God kundeservice baseret pÃ¥ hurtige og simple convenience varer til forbrugerne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop vores fÞrste pakke fra Greenwitch. Hele vejen igennem har det vÊret en god oplevelse, hjemmesiden, bestillingen og ikke mindst levering var i topklasse, vi fik lÞbende informationer o... もっず芋る

䌁業が回答したした

God smag og stabil levering. Super lÊkkert produkt. Smager og dufter godt. Efter 14 dage har jeg ekstra energi og godt humÞr. Leveres som aftalt uden problemer. Fin hjemmeside hvor man kan administr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ tilstÃ¥, at jeg sjÊldent giver udtryk for min begejstring nÃ¥r det kommer til produkter bestilt igennem internettet, men dette lÊkre koncept, det holder bare. - Er yderst tilfreds med udvalget af... もっず芋る

䌁業情報

1. 青果加工
  2. ゞュヌス バヌ

圓該䌁業による蚘述

Greenwitch laver 100% Þkologiske, naturlige og helt friske grÞntsags-smoothies (greenies), leveret lige til din hoveddÞr, hver uge. En enkelt smoothie indeholder over 200 g grÞntsager og max 1 stk frugt. Anvendes som en nem, grÞn morgenmad, snack eller et måltid på farten. Fordi vi brÊnder for at gÞre det nemmere for dig at få "dagens grÞntsager", så du har mere tid til alt det andet i livet, der gÞr dig glad.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

89件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Nemme, simple og lÊkre sundhedsprodukter

Greenwitch HEALTH er en super fed virksomhed, der producerer nogle lÊkre, sunde og fremfor alt velsmagende produkter. God kundeservice baseret pÃ¥ hurtige og simple convenience varer til forbrugerne 🙌🏻!
Mvh.
Haris ☺

2026幎1月7日

Greenwitch からの回答

KÊre Haris, Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre, at du kan lide vores produkter og service. Kh Julie fra Greenwitch

5 stjerner til Greenwitch

Vi har netop vores fÞrste pakke fra Greenwitch.
Hele vejen igennem har det vÊret en god oplevelse, hjemmesiden, bestillingen og ikke mindst levering var i topklasse, vi fik lÞbende informationer om hvornår pakken kom- meget professionelt.
Konceptet er godt, smart tekst med at man får 60% af sit grÞntsageforbrug dÊkket , sÊrlig for sådan en gammelmand som mig, som ikke er god til grÞnsager, og smagen er OK, Vi har allerede bestilt en ny pakke.

2025幎12月20日

Greenwitch からの回答

KÊre Jesper, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre om din oplevelse, og vi vÊrdsÊtter virkelig din feedback. Tak for at vÊre kunde hos os.

God kvalitet og stabil levering

Super lÊkre produkter og god service! NÃ¥r jeg starter dagen med en greenie, ved jeg, at jeg gÞr noget godt for mig selv – og det giver en dejlig start pÃ¥ dagen. Tak for det!

2025幎10月4日

Greenwitch からの回答

KÊre Annika, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre, at vores greenies kan hjÊlpe dig til en dejlig start på dagen. Dbh Greenwitch

Fremragende smagfulde produkter og

Fremragende smagfulde produkter og rigtig god service , og så er det ovenikÞbet Þkologisk og fremstillet i Danmark.

2025幎9月4日

Greenwitch からの回答

KÊre Alfred, Tusind tak for din anmeldelse - vi er så glade for at hÞre, du kan lide vores produkter og kvalitet!

God smag og stabil levering.

God smag og stabil levering.
Super lÊkkert produkt. Smager og dufter godt. Efter 14 dage har jeg ekstra energi og godt humÞr. Leveres som aftalt uden problemer. Fin hjemmeside hvor man kan administrere sit abonnement. Simpelthen bare lÊkkert.

2025幎9月3日

Greenwitch からの回答

KÊre Charlotte, Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at hÞre om din oplevelse, og at du får mere energi og bedre humÞr! Vi bliver så glade, når vi kan hjÊlpe til noget positivt i jeres hverdag!

DÃ¥rlig leveringsservice

Store udfordringer med deres leveringsservice. Det er meningen man skulle modtage en sms 2 timer fÞr leveringen. Men to gang pÃ¥stÃ¥r firmaet at de har sendt en sms og ringet pÃ¥ hos mig. Jeg har siddet hjemme begge gang hvor leveringen pÃ¥stÃ¥et skulle vÊre modtaget. Blev efterfÞlgende kontaktet af deres kundeservice og var sÞd at prÞve at hjÊlpe. Kan bestemt ikke anbefale deres leveringsservice - Ærgerligt nÃ¥r deres juicer og grÞnne grÞd smager godt

Ja, tak for jeres tilbagemelding. Var i kontakt med kundeservice. Nu er jeg så bare spÊndt på om jeg får mine penge tilbage fra den manglende levering. Det kunne kundeservice ikke svare på

2025幎8月31日

Greenwitch からの回答

KÊre Marlene, så dejligt at hÞre, at du godt kan lide vores smoothies og grÞnne grÞd, men hvor er det bestemt irriterende og forfÊrdeligt at hÞre om den dårlige leverings-oplevelse du da havde. Det kan vÊre svÊrt for leveringsfirmaet at indlevere, når en kunde som dig bor i en aflåst opgang og der ikke er adgang, men som du ved, er vi i dialog med fragtfirmaet, for at hÞre, hvad der gik galt, og hvorfor SMS-service fejlede til lige netop dig. Vi har jo mange glade kunder, hvor SMS, opkald og indlevering fungerer fuldstÊndig uproblematisk hver eneste uge. Din levering kunne ikke indleveres sÞndag, da fragtfirmaet desvÊrre ikke kunne få adgang til din lejlighed, men heldigvis fik vi hurtigt taget hånd om det og du modtog dine varer allerede dagen efter - mandag aftenen. SÞndagen efter kunne fragtfirmaet jo netop opleve samme udfordring og kunne ikke indlevere varen. Vi tilbÞd naturligvis igen blot at indlevere dem til dig en anden dag, men du valgte at annullere kÞbet og har naturligvis blot fået dine penge refunderet. Vi er meget kede af, der var bÞvl med din indlevering og fragtfirmaets SMS-service også fejlede. Som aftalt med dig via telefon og mail, så er vi i gang med at undersÞge om vi kan få indhentet en nÞgle, BeKey, dÞrkode eller lign. til din adresse, så fragtfirmaet også kan indlevere dine varer helt gnidningsfrit til dig ligesom til så mange af vores andre glade medlemmer. - Fordi selvfÞlgelig skal leveringen holde, hvad der loves! Vi er som aftalt i dialog med fragtfirmaet for at undersÞge, hvad der er af muligheder ift. indlevering i din opgang. Dbh. Sebastian fra Greenwitch

everything is good super product easy

everything is good super product easy ordering..Thanks

2025幎8月13日

Greenwitch からの回答

Dear Ole, thank you so much for your honest feedback and we are very glad to hear that you like our service! We do all the hard work and you can just sit back, take a sip and enjoy being happy healthy. Best regards Sebastian and the entire Greenwitch family!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, har nu brugt Greenwitch i 3 måneder, fantastisk måde at få noget mere grÞnt ind på.

2025幎1月3日

Greenwitch からの回答

KÊre Andreas, Tusind tak for din fine anmeldelse! Den er vi så glad for at lÊse! Hvor er det dejligt at hÞre, du er glad for vores greenies, og at du får en masse grÞntsager. Kh Julie

Min mave og jeg er nÊsten blevet

Min mave og jeg er nÊsten blevet afhÊngige af den daglige, ofte mere, greenie m masser af grÞnt. Jeg kan lide virkningen, konsistensen og smagen pÃ¥ de forskellige greenies - det er en glad og dejlig fornemmelse, hver gang der kommer en ny forsyning, at fylde kÞleskabet med lÊkre, smÃ¥ flasker. Jeg er all in pÃ¥ dem 😋😃
Tager ofte et par flasker med, nÃ¥r jeg skal pÃ¥ farten i lÊngere tid, overnatte et sted eller pÃ¥ en lille ferie, hvis muligt – sÃ¥ meget betyder de for mig og mit velvÊre.

2024幎3月1日

Greenwitch からの回答

KÊre Kitte, Tusind tak for din pÊne anmeldelse. Vi bliver så glade for at hÞre, at vi kan hjÊlpe dig med nemme grÞntsager og Þget velvÊre. Det er lige prÊcis dét, vi går på arbejde hver dag for. Tak for at dele din oplevelse. Kh Julie fra Greenwitch.

Tak og bravo 👏🎊

Tak og bravo 👏🎊! Jeg et vild med de lÊkre grÞnsagssmoothie, - de smager rigtig godt og konsistensen er lige i Þjet for mig!
Jeres levering er også helt i top, - og de kommer på adressen kolde og til den aftalte tid, og det går glat med at lave aftalen! Jeg er imponeret og glad!
Smil fra Berit

2024幎9月1日

Greenwitch からの回答

KÊre Berit, Tusind tak for din pÊne anmeldelse. Det er vi så glade for at hÞre. Vi arbejder hver dag på at gÞre sundheden nem, for alle, og hver gang, vi hÞrer, at vi lykkes med det, så bliver vi så taknemmelige og glade!
Kh Julie

Hurtige til at svare og super

Hurtige til at svare og super hjÊlpsomme. Elsker mine Greenies.

2024幎4月30日

Greenwitch からの回答

KÊre Liselotte, mange tak for din anmeldelse. Vi forsÞger netop altid at svare så godt og så hurtigt som muligt på alle henvendelser. Det er vi så glade for du finder hjÊlpsomt og vi altid finder en lÞsning på dine spÞrgsmål. Tak fordi du vÊlger Greenwitch og får hjÊlp med dine daglige greenies i hverdagen gennem os :-)

Bedste hilsner,
Sebastian & Julie

Alt er klaret for en

Jeg synes tit det er svÊrt, at få så mange grÞntsager i lÞbet af dagen som jeg, ved jeg burde. Derfor er det nemt bare at kunne tage en smoothie, hvor det hele er klaret for en. Fik anbefalet Greenwitch af en veninde, der har fået leveret smoothies i mange måneder, og jeg står også inden for en anbefaling af jer viderehen.

2024幎3月28日

Greenwitch からの回答

KÊre Tanja, mange tak for din henvendelse og sÞde beskrivelse. Vi er så glade for at hÞre, at både dig og din veninde er vilde med vores produkter og vores koncept, og at det hjÊlper jer i en travl hverdag! Ja, det kan vÊre bÞvlet, både at få kÞbt ind og husket at lave de lÊkre greenies hver eneste dag. Så er det jo dejligt, at vi kan hjÊlpe jer med dette i en travl hverdag!

Bedste hilsner,
Sebastian & Julie fra Greenwitch

Ikke afstemt i smagen, trÊvlet i munden

Jeg synes virkeligt ikke de er lavet så de smager godt, jeg er vant til at drikke Greenies med 90%grÞnt, så det er ikke det grÞnne, det er sammen sÊtningen, samt de er virkeligt trÊvlede i munden. Det er selvfÞlgelig et spÞrgsmål om smag, men de rammer ikke mig.

Blev ringet op og fik en helt ny sending, da der var problemer med kvaliteten på den fÞrste jeg fik, hvilket var en virkelig god service. Men jeg synes stadigt den mangler den sidste, for at blive noget jeg har drikker af lyst fordi de smager skÞnt.

2024幎3月24日

Greenwitch からの回答

KÊre Pia, vi er kede af, at du ikke kunne lide produkterne. Det er naturligvis en smagssag og det kan variere meget, hvordan forskellige mennesker kan lide forskellige ting. Heldigvis er der rigtigt mange af vores glade kunder, der rigtigt godt kan lide vores grÞnne smoothies og får stor hjÊlp i hverdagen. Vi leverer ugentligt ud til flere 100 mennesker, så ja, smagslÞg er jo noget, der er unikt for os alle.

Fedt at lÊse, at du allerede selv er med på greenie-bÞlgen der hjemme! Og det lyder som om, at du selv har nogle favorit-opskrifter i gang hjemme i kÞkkenet. På den måde, så får du dine mange grÞntsager gennem lÊkre greenies på din helt egen lÊkre måde. Vi har naturligvis annulleret din ordre og vi refunderer dig dine penge.

Det er bestemt ikke nogen abonnementsfÊlde, vores mange medlemmer vÊlger helt selv, om de Þnsker at kÞbe en enkelt gang eller Þnsker et abonnement. Det står klart og tydeligt på vores hjemmeside, hvis man vÊlger en enkeltlevering eller vÊlger abonnement, når man kÞber vores produkter. Men det er klart, at intet er perfekt og vi forsÞger altid at oplyse og guide vores skÞnne medlemmer så godt som muligt både fÞr kÞb og efter kÞb hos os. Vi har fået godkendt og gennemgået hele vores hjemmeside af E-Maerket og således oplyses det også, når man vÊlger et abonnement hos os med alle dets fordele. Men ja, man skal da naturligvis holde Þje med dette, når man generelt kÞber produkter på nettet :-)

Men det er super sejt, at du har så gode opskrifter med 99% grÞnt i, der smager himmelsk.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag,

de bedste grÞnne hilsner,
Team Greenwitch.

Verdensklasse produkter.

Verdensklasse produkter.

2024幎1月2日

Greenwitch からの回答

KÊre Dennis! Vi er så glade for at hÞre, at du kan lide vores grÞnne og sunde produkter! :-)

Rigtig god dag,
Kh. Greenwitch

Jeg bestilte deres Smoothies via

Jeg bestilte deres Smoothies via. hjemmesiden. Virkelig lÊkker kvalitet og smag. Meget tilfreds og ikke sidste gang jeg bestiller.

2023幎8月18日

Greenwitch からの回答

KÊre AsbjÞrn, ja, vi husker godt vores levering til dig! Det er så skÞnt at hÞre du kan lide dem og de hjalp dig i din travle og arbejdsomme hverdag! Vi hjalp dig i hvert fald godt i gang med sundheden på arbejdspladsen og i hverdagen med vores grÞnne smoothies.

Rigtig god dag!
Vh. Greenwitch

Godt og velsmagende produkt

Jeg har til- og afmeldt mig nogle gange og det har fungeret fint. Der var dog 1 enkelt gang, hvor at varerne ikke kom som lovet, men Julie var let at få fat på og det kan jo ske, at der lige sker en smutter (måske pga. det elektroniske system), men ellers, så har alt fungeret helt fint og jeg har vÊret glad for vÊre kunde og har netop tilmeldt mig som abonnement igen :-)

2023幎5月18日

Greenwitch からの回答

KÊre Caspar, ja, vi er så glade for, at du har vÊret grÞnt medlem hos os i så mange år! Ja, nogle gange kan det jo medfÞre enkelte udfordringer, når vi leverer hver eneste uge hvert eneste år :D MEN vi finder altid en lÞsning til dig og leverer og producerer altid med det stÞrste smil!

Rigtig god dag Caspar,

Bedste hilsner
Julie & Sebastian fra Greenwitch

Velsmagende grÞntsagssmoothies

Greenwitch grÞntsagssmoothies smager friskt, som var de lige blevet tilberedt. Jeg bruger dem som et måltid, nogle gange tager jeg to. Jeg fÞler mig mÊt på en let måde, uden at energien dykker. Med 7 varianter får min krop en alsidig nÊring. Jeg vil helt sikkert anbefale Greenwitch produkter som en del at en sund livsstil

2023幎5月10日

KÊre Annette

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og anbefaling. Den betyder meget for os. Hvor er det bare dejligt at hÞre, du kan lide vores grÞntsags-smoothies, og at de fungerer som et måltid og en masse varierende nÊring :).

Dbh. Greenwitch

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。