Bestilte mine varer torsdag, havde dem lÞrdag morgen, så levering gik hurtigt. Hyggeligt med en håndskrevet hilsen i pakken. FÞrste gang jeg har bestilt på hjemmesiden, men ikke sidste.
God service og meget hjÊlpsomt personale. Har de ikke lige den rigtige stÞrrelse har jeg oplevet de skaffe varen pÃ¥ under 24 timer - ganske enkelt fantastisk. Minder meget om den gode service man fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
HÞjt serviceniveau og fantastisk betjening. Hurtig svar og hurtig levering. Bestiller onsdag og fredag ligger varer i postkasse. Endvidere en fin overraskelse i pakken. Her lÃ¥ en pakke tee, et par... ãã£ãšèŠã
Bestilte et sÊt regntÞj og fik en helt fantastisk service i forhold til at fremskaffe den rigtige stÞrrelse, som ikke lige var pÃ¥ lager. Fik rigtig god vejledning mht. stÞrrelse,. Hele tiden mails f... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Passioneret golfshop der brÊnder for at finde nicheprodukter til dig! Vi forsÞger at yde den bedste service hver dag og gÞr alt for at hjÊlpe dig.
Skovsvinget 25, 3480, ãã³ããŒã¯
- Butik@grevernesgolfshop.dk
- www.grevernesgolfshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God og hurtig service Bukserne er bareâŠ
God og hurtig service Bukserne er bare rigtige gode Kvalitet og prisen er bare helt ok
Super god service og gode priser
Super god service og gode priser. Fik mine varer dagen efter bestilling og hurtig og god respons, da jeg skulle bytte til en anden stÞrrelse.
Super fin service
Super fin service. Hurtigt levering, lÊkker kvalitet og gode priser. Vil helt sikkert bruge shoppen igen.
Bestilte udstyr til super priser âŠ
Bestilte udstyr til super priser fredag formiddag. Det blev lynhurtigt afsendt, og kunne afhentes lÞrdag formiddag på posthuset. Dejlig info under hele forlÞbet. Det kan vist ikke gÞres bedre.

Grevernes Golfshop ããã®åç
Sådan skal det gÞres!
God, personlig og hurtig betjening. SÃ¥dan!
SuverÊn kundebetjening
SuverÊn kundebetjening, kan klart anbefales :)
Utrolig god service og hurtig levering
Jeg kan på det kraftigste anbefale Grevernes Golfshop
jeg bestilte varene lÞrdag aften og mandag kom pakken med posten
Virkelig professionel shop
Handler der bestemt igen
Hans Rasmussen
Aalborg
Super proffessionel
dejlig overskuelig side
Gode priser
hurtig tilbagemelding samt proffessionelt svar på relevante spÞrgsmål.
lynhurtig levering.
Kan kun anbefale denne shop.
Nemt og hurtigt
Meget let og overskuelig hjemmeside. Og lyn-hurtig response. :-)
Absolut god service
Endvidere en fin overraskelse i pakken. Her lå en pakke tee, et par blyanter og en pitchfork. Tak for god betjening. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.
/Brita
RÞdekro
Best in Class
Super priser, gode produkter og perfekt service. Bedste golf webshop i DK efter min mening
Super betjening.
Rikke var mig en stor hjÊlp pr. telefon. Hjalp mig med at bestille i netbutikken.
Modtog min pakke som lovet 1-3 hverdage.
TÊnk en lille gave var der i pakken , nemlig 2 golfbolde Titleist samt en lille pose med en neglelak samt et sÞdt armbånd i pink ( man skulle tro hun kendte mig ,da det er en af mine hoffarver ).
NÊste gang jeg skal shoppe vil jeg bestemt gå til Grevernes Golfshop.
Karen Brask Skaaring.
Fantastisk!
Det er fÞrste, men absolut ikke sidste gang jeg handler hos Grevernes Golf Shop. SÞde Rikke var fantastisk hjÊlpsom, da jeg ikke lige kunne finde ud af at få bestilt det, jeg gerne ville have over nettet. Pakken kom nÊsten fÞr blÊkket var tÞrt. Butikken kan varmt anbefales.
Fantastik golfwebshop
Endelig en fantastisk golf webshop, som absolut har ALT, også til gode priser!!
Ud over et meget bredt sortiment, yder de også en super service!!
Jeg kan absolut give mine varmeste anbefalinger af Grevernes Webshop !!
Fantastisk service.
Bestilte et sÊt regntÞj og fik en helt fantastisk service i forhold til at fremskaffe den rigtige stÞrrelse, som ikke lige var på lager. Fik rigtig god vejledning mht. stÞrrelse,.
Hele tiden mails fra Rikke, så man aldrig fik fornemmelse af, at vÊre glemt, men at ens bestilling var prioriteret hÞjt. Grevernes Golfshop kan varmt anbefales som et sted med fantastisk service og effektivitet.
LÊkker hjemmeside, hurtig ekspedition
Jeg ledte efter et par Daily bukser og faldt over denne skÞnne hjemmeside med så mange lÊkre ting. Nem og overskuelig og en super god shoppeoplevelse. Jeg vil for fremtiden kÞbe mine golf ting her. Kan varmt anbefales.
Fantastisk service!
Dejligt at handle med nogen som forstår betydningen af service. Handler helt sikkert der igen.
God oplevelse
Man får altid en god behandling og en Êrlig og professionel vejledning. De har alt i golf udstyr til alle niveauer, et stort udvalg af Scotty Cameron puttere, samt et stort udvalg af fedt tÞj. Der er altid et godt tilbud at hente. Klart et besÞg hver mere end en gang også på deres flotte hjemmeside.
Gode priser - hurtig levering :)
Shoppen har et bredt udvalg og fornuftige priser. God service og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg har kÞbt hos Grevernes Golfshop