レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Grill cateren stod for maden til vores datters konfirmation. Super god vejledning mht valg af menu. Jan havde en masse gode ideer vi ikke selv havde tÊnkt pÃ¥. Maden smagte fantastisk, og servicen var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Grillcateren har netop stÃ¥et for maden til vores havefest til 40 personer. Laks, kylling, oksesteg og pÞlser med tilhÞrende alle de lÊkreste salater, samt pandekager til dessert. Der var STOR ros fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. りェディング ビュッフェ

圓該䌁業による蚘述

Cateringvirksomhed, der leverer kompromislÞs mad til alle slags fester, Vi benytter kun gode råvarer, og vores service skal og er i top. Der kommer hvert år nye tiltag, så fÞlg os på vores hjemmeside www.grillcateren.dk

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk firma.

Fantastisk firma.

Da jeg skulle holde min 30 års fÞdselsdag, fandt jeg ud af 10 dage forinden at den jeg oprindeligt havde bookede igennem var gået konkurs uden at meddele mig dette. Jeg ringede rundt til alle firmaer jeg kunne finde for og få helstegtpattegris på dagen. Svaret var at ingen kunne, de var fuldt bookede. Så snakkede jeg med Jan, han var godt nok booket på dagen, til et andet arrangement, men han kunne sagtens levere gris, udstyr og alt andet som menuen bestod af, hvis vi bare selv kunne skÊre kÞdet.

Med en byrde, nu lettet fra mine skuldre kunne jeg bare lÊne mig tilbage og vente på dagen. Og sikke en dag. Jan kom ca 6 timer fÞr spisetid satte alt op og smed grisen på grillen. Vi fik en god snak om, hvordan man skar ud og skulle tilberede resten af retterne - og det blev lÊkkert, hele festen roste maden til skyerne.

Dagen efter kom han og hentede alt udstyr og gjorde det selv rent igen. Kan ikke andet end at anbefale Grillcateren, super service, lÊkker mad og en kÊmpe hjÊlp der reddet min 30 års fÞdselsdag på falderebet.

Endnu en gang tusinde tak Jan og Dunja!

2025幎6月28日

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastisk oplevelse og
Ikke mindst fantastisk personale ❀

2025幎5月17日

Grillcateren からの回答

Hej Martin, tak for den fine anmeldelse, og tak for nogle hyggelige timer, hvor vi måtte forkÊle jeres gÊster

Grillmad til sommerfest

Grillcateren har netop stået for maden til vores havefest til 40 personer. Laks, kylling, oksesteg og pÞlser med tilhÞrende alle de lÊkreste salater, samt pandekager til dessert. Der var STOR ros fra alle vores gÊster, og det er skÞnt de kommer nogle timer fÞr og tilbereder salater m.m. så det hele er frisk lavet.
Tak til Grillcateren, for at vores fest blev vellykket, De kan virkelig anbefales !

2024幎8月3日

Grillcateren からの回答

Hej Lene, Tak for din flotte anmeldelse, og tak for nogle hyggelige timer i Jeres selskab

Grillcateren til Housewarming/60 års fÞdselsdag

Grillcateren sÞrgede for helstegt vildsvin samt forret ved vores Housewarming/60 års fÞdselsdag med ca 50 gÊster.
Forret var Lakse/reje salat på sprÞd salatbund.Til vildsvinet lavede Jan pÞlser, flÞdekartofler / timiankartofler, tzatziki / broccoli salat, tomatsalat / vandmelon salat og vildsvampesauce.
Alt var meget lÊkket og velsmagende samt flot anrettet. GÊsterne roste maden hÞjt.
Samtidig sÞrgede Dunja og Emely for at klargÞre/rydde borde, ordne kÞkken og kaffe/dessert bord. Alt fungerede, som man kunne Þnske sig.
Grillcateren - Jan, Dunja og Emely, får vores varmeste anbefalinger

2024幎5月25日

Grillcateren からの回答

Herfra et stort tak for en hyggelig aften i fantastisk selskab. De varmeste grillhilsner fra Dunja, Emely og Jan / Grillcateren

Konfirmation.

Fantastisk lÊkker og mÞrt alt sammen, dejligt tilbehÞr, havde lejet 2 tjenere igennem
Grillcateren til 35 mennesker, og det hele spillede bare så fint.
Kan til hver en tid varmt anbefales.

GOD VIND FREMOVER.

2024幎5月11日

Grillcateren からの回答

Hej KIm, tak for din flotte anmeldelse, og tak for sidst

Konfirmation

Jan lavede helstegt pattegris samt tilbehÞr til min sÞns konfirmation den 5 maj 23,vi har i 2016 fÃ¥et det til min anden sÞns konfirmation og det levede ligesom den gang fuldt ud op til vores forventninger. Vi har i andre sammenhÊng stÞt pÃ¥ Jan og han madlavning og ka’ varmt anbefale ham.
Jeg havde glemt en gÊst havde skaldyrsallergi ( forret ) men der var Jan hurtig og tryllede en fin forret sammen til denne gÊst så det gik ubemÊrket hen , stor ros hertil .

2023幎5月5日

Grillcateren からの回答

Grillcateren takker mange gange for den flotte tilbagemelding, Vi er glade for at I fortsat benytter Grillcateren, tak.

5぀星のうち5の評䟡

Grillcateren stod for vores guldbryllup

Grillcateren stod for vores guldbryllup, 02.06.23, hvilken oplevelse og service, Jan og Dunja gjorde dagen så vellykket. Dunja havde pyntet op og virkelig fundet blomster og pynt der passede til et guldbryllup, Jan lavede den mest fantastiske mad, som alle roser til skyerne, også her dagen efter. Arrangementet blev afholdt på Greve Langsiden, så synd at de skal stoppe der, vi kommer til at savne dem.
Afviklingen af arrangementet var yderst professionelt, og forlÞb lige efter bogen, ingen slinger i valsen.
Tusind tak for denne gode oplevelse.

2023幎6月2日

Grillcateren からの回答

Selv tak herfra. Det var en dejlig dag, og vi er glade for at have vÊret en del af den. De varmeste hilsner Grillcateren

Grillcateren top service!

Vi anvendte Grillcateren (Restaurant Langsiden i Greve) til min sÞns konfirmation. Dunja og Jan gjorde det til en uforglemmelig aften. Der var styr på alle detaljer og maden smagte vidunderligt. MÞrt kÞd, lÊkre salater og kartofler. Flot dÊkket op. Ikke en finger at sÊtte på arrangementet.

2023幎5月20日

Grillcateren からの回答

Tak for den flotte anmeldelse, og tak for at I benyttede os til den store dag

Konfirmation

Vi havde fornÞjelsen af Jan fra Grillcateren til vores sÞns konfirmation. Maden var helt igennem fantastisk lÊkkert. Vores sÞn havde valgt smÃ¥ burgere med flÊskesteg og bÞf samt spareribs “on the side”. Dertil var der lÊkre salater, forskellige slags kartofler, sovs og dyppelse. Dessert var hjemmelavet pandekager med is og tilbehÞr.
Der var stor ros til maden fra alle gÊster både på dagen, men også efterfÞlgende.
Maden var klar som aftalt og Jan udviste stor fleksibilitet i lÞbet af dagen, så servering af maden kunne passes perfekt ind i festen. Vores i forvejen hÞje forventninger blev til fulde indfriet. Vi vil klart anbefale grillcateren.

2022幎5月4日

super dejlig mad

super dejlig mad, god service, alt kÞrer bare så festen bliver perfekt

2021幎5月15日

Tak for den fine anmeldelse. Hilsen Dunja og Jan

5぀星のうち5の評䟡

Har lige vÊret til konfirmation

Har lige vÊret til konfirmation, hvor vi fik buffet fra grillcateren. Super lÊkkert. Alt smagte fremragende og kÞdet var super mÞrt og for fÞrste gang spiste jeg lam med velbehag.(Og så elsker jeg konceptet friland/dyrevelfÊrd)
Sidste sommer fik vi helstegt pattegris til min sÞns fÞdselsdag. Også super lÊkkert.
Har kun de bedste anbefalinger.

2021幎5月15日

Tak for den flotte anmeldelse. Hilsen Dunja og Jan

5぀星のうち5の評䟡

Topklasse mad, betjening og selskab

Hele forlÞbet gik snorlige, og der var godt humÞr hele vejen igennem. Maden var klar til tiden, og smagte ganske enkelt fantastisk! Den blev også rost flere gange af alle gÊsterne.

Vi vil helt sikkert bruge dem igen nÊste gang vi holder noget 👍

2020幎9月20日

Grillcateren からの回答

Vi takker for den flotte anmeldelse, ligesom vi takker for en hyggelig dag i Jeres selskab.
Fortsat stort tillykke med dagen.

5぀星のうち5の評䟡

I anledning af vores guldbryllup holdt

I anledning af vores guldbryllup holdt vi fest den 5. September 2020

Vi fik helstegt pattegris med fantastiske salater og kartofler til. Det var helt friske råvarer. Og nogle smagfulde pÞlser.
Der var en afslappet og behagelig stemning. Cateren var fantastisk til at få vores gÊster til at hygge sig.

2020幎9月10日
5぀星のうち5の評䟡

Grillcateren leverede bare varen til

Grillcateren leverede bare varen til min sÞns konfirmation den 22.august 2020. Alt var lÊkkert tilberedt og super velsmagende, og ikke mindst deres hjemmelavede grillpÞlser var et kÊmpe hit. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen. De bedste hilsner fra Anne-Cathrine

2020幎8月25日
5぀星のうち5の評䟡

Grillcateren klarede alt, så vi kunne nyde at vÊre sammen med gÊsterne

Grillcateren lavede mad til os og vores 30 gÊster til vores kobberbryllup. Hvor var det skÞnt bare at nyde samvÊret med gÊsterne og overhovedet ikke spekulere på maden. Jan og Dunja klarede alt. Maden var lÊkker, der var rigeligt af den, og den blev serveret med et par hyggelige ord med på vejen til os og gÊsterne. Der var også styr på håndsprit og handsker til buffeten. Vi bruger meget gerne Grillcateren en anden gang.

2020幎7月22日

Grillcateren からの回答

Vi er meget taknemmelige for Jeres kommentar her, ligeledes tak for at I benyttede os til Jeres arrangement. Endnu engang tillykke med Jeres kobberbryllup.
De varmeste hilsner

Jan og Dunja

Grillcateren

Et godt rejsegilde

I sommers grillede Dunja og Jan lÊkre flÊskestegssandwiches til vores rejsegilde. Belejligt hjulpet af en dag med godt vejr, blev det et rigtigt godt arrangement. Ikke mindst grundet Grillcateren, som tilberedte traditionel mad hÊvet til en stor smagsoplevelse med gode råvarer og sammensÊtninger.
Helle & Vagn

2020幎1月20日

Mega mega lÊkker mad

For knap 2 mdr. holdt vi fest for ca. 65 mennesker. Vi har kun fået meget positive tilbagemeldinger på maden og hele arrangementet omkring det. Her et par mdr. efter bliver det stadig nÊvnt, hvor lÊkker maden var, hvor professionelt Jan og hans hjÊlper fremstod og hvor flot det hele var rettet an. Alt var så frisk, flot og lÊkkert.
Vi vil helt sikkert anbefale Grillcateren til andre og vi vil også selv benytte os af dem igen.

2019幎11月17日
5぀星のうち5の評䟡

Perfekt mad og personale.

Har igen haft fornÞjelsen af, at have Grillcateren til at lave mad for os. Denne gang til min 50 års fÞdselsdag. LÊkker pattegris på grill samt hjemmelavet pÞlser. Dertil lÊkre salater som bliver lavet på stedet, så man er ikke i tvivl om de er helt friske. Dertil kartofler og en lÊkker sovs. Alt spillede bare. Har man brug for serveringspersonale, kan han også skaffe dem. Det er ikke sidste gang vi har benyttet ham.

2019幎10月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス