Op zich alles goed te vinden. Een klein puntje als ik voor mezelf spreek is dat ik soms wat meer details had gezien, bv bij de CEE stroomverdelers had ik graag alle stopcontacten willen zien met de kl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Makkelijke site om zelf een groepenkast samen te stellen. Je kan switchen tussen verschillende merken en ziet gelijk het prijsverschil. Ruime keuze.Bij vragen direct antwoord via de chat. De volgende... ãã£ãšèŠã
Fijne hulp informatie betreffende een product van hun via whatsapp,zeer snelle reacties. Echt top. Nu nog afwachten als de Cabere Gootsteenveer ontstopper ook echt werkt. Bedankt in ieder geval vo... ãã£ãšèŠã
Werkschakelaar gekocht om buiten-wcd te kunnen schakelen (alleen aan als ik dat nodig heb, dus niet permanent spanning er op). Prima degelijke schakelaar, maar is wel wat aan de grote kant. De mat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GroepenkastBestellen.nl is een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten,groepenkast componenten en andere elektrotechnische materialen. Alle groepenkasten zijn voorzien van KEMA-KEUR, NEN 3140, NEN 1010, RoHS-certiticering en CE markering. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige producten.
Groepenkast Bestellen Support
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Niet goed, geld terug
- Na aankoop heeft u 30 dagen de tijd, mocht het product niet bevallen, om het product terug te sturen. Dan wordt het volledige bedrag terug op uw rekening gestort.
- 2 jaar garantie
- Op alle producten bieden wij 2 jaar garantie.
- Groepenkasten worden gratis verzonden via PostNL
- Alle groepenkasten worden in Nederland en België kosteloos verzonden.
- Bezorging binnen 24 uur
- Op maandag t/m donderdag voor 21.00 uur en vrijdag voor 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Op zaterdag voor 12.00 uur besteld, maandag geleverd.
- Veilig online betalen
- Betaal veilig via iDEAL, Paypal, creditcard, AfterPay, Bancontact, SOFORT.
- Deskundig advies
- Van maandag tot en met donderdag van 07:00 - 21:00 uur, vrijdag van 07:00 - 17:00 uur en zaterdag van 08:30 - 12:30 uur, staan wij voor u klaar om u, vrij bij wat voor vragen dan ook, te voorzien van deskundig advies door onze technische specialisten.
- ± 2000 afhaalpunten in Nederland
- Mocht u niet vaak thuis zijn, dan kunt u op onze website kiezen voor de optie Pakje Gemak. In Nederland zijn er ± 2000 PostNL kantoren beschikbaar waar u het pakje naar toe kunt laten sturen.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelde product heeft scherpe prijsâŠ
Bestelde product heeft scherpe prijs maar bovenal een extreem snelle bezorging !
duidelijk snel en netjes
Levert wat beloofd wordt!
Levert wat beloofd wordt. Tevens toen ik een probleem had met de kookgroepautomaat hebben ze dit netjes opgelost ook al lag het probleem bij mij en niet bij hun.
Duidelijk en overzichtelijk.
Duidelijk en overzichtelijk.
Keuze van diverse merken is aanzienlijk.
Bestellen gaat gemakkelijk.
Snelle levering.
Wordt goed op de hoogte gehouden.
Tevreden klant Vermeegen
Super super eenvoudig duidelijk vanâŠ
Super super eenvoudig duidelijk van duur tot goedkoop maar veilig vertrouwd spul echt Custom nu wachten tot deze binnenkomt en kan monteren
snel en makkelijk samenstellen en zeerâŠ
snel en makkelijk samenstellen en zeer snel geleverd.
Leveren binnen 6 dagen tot er betaaldâŠ
Leveren binnen 6 dagen tot er betaald is daarna 3 weken wachten dat is slecht!!
Naar mijn weten is dat al voor het betalen bekend!!ð¡

Groepenkast Bestellen ããã®åç
Mooie / duidelijke site en ze hebben kennis van zaken
Mooie en duidelijke site. Voor technische zaken even contact gehad en men weet waar ze het over hebben.
Prijstechnisch ook goed.
BESTELLEN WAS MAKKELEIJK EN DUIDELIJK.
BESTELLEN WAS MAKKELEIJK EN DUIDELIJK.
SNELLE AFHANDELING VOOR EEN GOEDE PRIJS.
Prima winkel maar neit alle tangen zijn goed.
De klantenservice is heel vriendelijk. De tang die ik ontvangen had vertoonde roest bij het scharnierpunt, De tangen die als vervangen werden gestuurd, hadden steeds hetzelfde roestprobleem. Uiteindelijk toch maar de tang met minste roest geaccepteerd. Jammer dat de zendingen vooraf niet zijn gecontroleerd.
Duidelijke en snelle afhandeling van deâŠ
Duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling. Klantenservice is behulpzaam en reageert snel
Het bestellen ging prima en een goedeâŠ
Het bestellen ging prima en een goede prijs.
Goede levering
Niet vragen wanneer je het bezorgd wiltâŠ
Niet vragen wanneer je het bezorgd wilt hebben, want de bezorger kan er niet aan voldoen. Gr

Groepenkast Bestellen ããã®åç
Prima communicatie.