Alt fint. Det vil gÞre det endnu nemmere at vÊlge sko hvos I ogsÃ¥ skriver bredden pÃ¥. Troede normal passede barnet men var overrasket over hvor smalle skoene er. I mÃ¥ ogsÃ¥ gerne skrive flere detaljer... ãã£ãšèŠã
Meduse_badesandaler hurtig og nem levering Vi skulle lynhurtigt bruge nogle badesandaler til skolens brusere efter gymnastik, og vi skulle desuden bruge dem, til badesandaler nÃ¥r vi skal besÞge mormo... ãã£ãšèŠã
Perfekt delivery-wld like to return one pair of shoes have return formular but do not have GLS doc? Wld like to order beige gold dot pompom and bundgaard petit mid-winter? Send you an email. Thank... ãã£ãšèŠã
Super fin kundeservice ð Jeg bestilte et par sko samt en imprÊgnering. Da pakken kommer 2 dage efter har jeg kun modtaget skoene. Jeg skriver derfor til kundeservice om aftenen, som nÊste morgen s... ãã£ãšèŠã
GrowingFeet A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MÃRKER BÃRN Angulus, Bisgaard, Arauto RAP, Bundgaard, Pom Pom, Petit Nord, ECCO, Viking, Hummel, Adidas, New Balance, PUMA m. fl.
MÃRKER DAME: Angulus, Bisgaard Women, Billi Bi, Apair, AMUST, Birkenstock, New Balance, PUMA, TEVA m. fl.
Vi tilbyder dig 5% medlemsrabat på alle varer til fuld pris. Rabatten får du når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi giver dig Tryghedsgaranti, når du kÞber bÞrnesko. Du kan få byttet et fejlkÞb i op til 30 dage efter dit kÞb, uanset om skoene er brugte.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig:-)
GÃ¥bensevej 41, 4840, Nr. Alslev, ãã³ããŒã¯
- +45 70 26 94 04
- kundeservice@growingfeet.dk
- www.growingfeet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Mit nye sted at shoppe sko
Mit nye sted at shoppe sko til ungerne. Kyndig og fine vejledninger, hurtig levering. Gode priser. Godt udvalg.
God kundeservice og hurtig levering
Hurtig levering og gode sko.
Hurtig levering og gode sko.
Nem og tilgÊngelig hjemmeside.
KÊmpe udvalg til gode priser
KÊmpe udvalg til gode priser. Her skal jeg helt sikkert kÞbe flere sko til mine bÞrnebÞrn.
En helt igennem god oplevelse og detâŠ
En helt igennem god oplevelse og det var hverken fÞrste eller sidste gang, vi har kÞbt fÞr. Flot udvalg af kvalitetsvarer og overskuelig side. Levering var ikke dag til dag, men det havde vi heller ikke hverken forventning om eller brug for.
Bedste skobutik til bÞrn online âïž
Jeg handler altid bÞrnenes sko på Growing feet. Super service og fine fine sko
Kvalitetsprodukter, hurtig levering, god service
Kvalitetsprodukter, hurtig levering, god service. Har handlet der fÞr og vil gÞre det igen.
Hurtig levering og lÊkre sko
Flot service
Ingen problemer
Altid super service og hurtig levering.
God hjemmeside og hurtig levering ð
virkelig god oplevelse at handle hosâŠ
virkelig god oplevelse at handle hos growing feet. Det er bestemt ikke sidste gang..
Altid hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og fine produkter