Mycket onöjd med kontakten med dessa.
I am happy to share my experience with GrÃŒnderbox. Their expertise and strategic approach significantly boosted our online presence, resulting in increased engagement and tangible business growth.
Grunderbox gir god oppfÞlging og kan det de driver med! God og rask hjelp når man trenger det. Vi er fÞrnÞyde med en ny nettside som ser veldig bra ut! MVH Mats, TFT-Norge

Grunderbox ããã®åç
GrÌnderbox mÞter meg der jeg er i min prosess til enhver tid, med akkurat det jeg trenger der og da. Jeg fÞler meg sett og hÞrt. Uten GrÌnderbox hadde jeg ikke vÊrt der jeg er i dag. - jeg har endelig gjennombrudd i min coaching karriere takket vÊre disse dyktige menneskene, som har hjulpet med annonsering på sosiale medier i tillegg til å coache meg på salgsbiten.
Jeg vil anbefale dem til alle som Þnsker å få flere kunder og Þkt salg gjennom annonsering på sosiale medier!
Varme hilsener fra Unn Helen

Grunderbox ããã®åç
Veldig dårlig opplevelse. FÞr vi inngikkk avtale var det ikke måte på hva jeg skulle få. Logoforslagene som deretter kom så ut som de var laget med et gratisverktÞy på nett. Ting tar kjempelang tid, må purre på mail og jeg får ikke akkurat fÞlelsen av å bety noe som kunde. Etter å ha gitt denne tilbakemeldingen til firmaet, får jeg ikke noe svar. FÞrst etter et par uker og at jeg nevner rettslige skritt får jeg svar, og da er firmaet ikke villige til å diskutere en avvikling av prosjektet med prisavslag. De mener alt er tipp topp! Det finnes mange gode byråer med skikkelige folk der ute - hold deg unna Grunderbox.

Grunderbox ããã®åç
Hatt mye kontakt med Michael fra grunderbox, flinke folk som vet hva kundene trenger ð
Flott gjeng. Fikk hjelp med eksisterende nettside og en dÞdsbra logo.