䌁業情報

2. ランゞェリヌ補造業者
  3. 䞋着店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Gustaf Mellbin! Sedan 1867 har Gustaf Mellbin hjÀlpt generationer att hitta den perfekta bh:n med oslagbar passform, kvalitet och personlig service. Med ett av Sveriges bredaste sortiment, från kupstorlek A till O, erbjuder vi underklÀder som kombinerar komfort, stöd och tidlös elegans.

4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt trevlig och kunnig personal 😊

Otroligt trevlig och kunnig personal 😊 gÃ¥tt i mÃ¥nga Ã¥r och alltid lika nöjd nÀr jag gÃ¥r dÀr ifrÃ¥n

2026幎3月10日

Gustaf Mellbin からの回答

Tack snÀlla Felicia! Det gör mig verkligen glad att höra att du har kommit till oss i många år och fortfarande kÀnner dig lika nöjd varje gång. Vi lÀgger mycket tid på att hjÀlpa varje kund hitta rÀtt BH och underklÀder med riktigt bra passform, så det betyder mycket att du uppskattar både servicen och kunskapen. Varmt vÀlkommen tillbaka till oss i Stockholm nÀr du behöver nya favoriter!

Varm hÀlsning,

Fantastisk service!

Jag var hÀr första gången idag och fick perfekt service. Jag kommer att återkomma! VÀrt en omvÀg!

2025幎9月29日

Gustaf Mellbin からの回答

Tack snÀlla Nanna! 💕 Vi Àr sÃ¥ glada att ditt första besök hos oss blev en sÃ¥dan positiv upplevelse. Hos Gustaf Mellbin i Stockholm vill vi alltid ge fantastisk service, personlig bh-rÃ¥dgivning och underklÀder med perfekt passform. Det vÀrmer att du tycker vi Àr vÀrda en omvÀg – vi ser fram emot att vÀlkomna dig tillbaka snart!

VÀnliga hÀlsningar,

Äntligen hittat rÀtt bhar! TACK

Jag har haft sÃ¥ svÃ¥rt att hitta amningsbhar som verkligen sitter bra och kÀnns bekvÀma. Hos Gustaf Mellbin fick jag inte bara tag pÃ¥ fina modeller, utan Àven fantastisk hjÀlp med att vÀlja rÀtt storlek. Servicen var toppen – snabb Ã¥terkoppling och vÀldigt trevligt bemötande. KÀnner mig sÃ¥ nöjd och lÀttad att Àntligen ha hittat rÀtt! De vet verkligen sin grej och Àr vÀldigt professionella! Rekommenderar varmt!

2025幎9月2日

Gustaf Mellbin からの回答

Tack snÀlla, Sara – vi Àr sÃ¥ glada att du hittat amningsbhar som verkligen sitter skönt! 💕 VÃ¥r personliga bh-rÃ¥dgivning och fokus pÃ¥ underklÀder med perfekt passform Àr just det som gör oss stolta hÀr i Stockholm. Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags för fler favoriter!
/ Tina

super bra!

så trevlig personal! riktiga professionella som fick mig att kÀnna mig jÀttebekvÀm!! kommer definitivt komma tillbaka <3

2025幎7月14日

Hej Anastasia,

Vad glad jag blir! Det Àr precis det hÀr vi vill uppnå. Vi ses igen nÀr du behöver fylla på av vackra bekvÀma underklÀder och badklÀder i rÀtt passform.

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta utbudet och sÃ¥ behjÀlplig

BÀsta utbudet och så behjÀlplig personal. BÀsta köpet ever!!

2025幎7月18日

Hej Louise,

Så kul att få hjÀlpa dig hitta rÀtt passform och storlek i underklÀder! Exakt det vi Àlskar att göra :)
VÀlkommen tillbaka till oss på Mariatorget i Stockholm nÀr du behöver fylla på med nya underklÀdes-favoriter.

5぀星のうち5の評䟡

Den kunniga och trevliga personalen

Helt oslagbar butik nÀr du behöver köpa underklÀder eller badklÀder. Den trevliga Personalen hjÀlper till med mått, förslag på klÀder och bÀr fram allt till dig. Man får bra hjÀlp med vad som passar. Bra utbud på produkter.

2025幎7月16日

Hej Lena,
Så glatt att kunna hjÀlpa dig hitta rÀtt bland storlekar, passform och material. Varmt vÀlkommen till och på Gustaf Mellbin på Mariatorget nÀr du behöver hjÀlp igen.

5぀星のうち5の評䟡

Amazing experience looking for plus size bras

I had read the reviews for this bra store and was worried but the positive reviews dissauded me. When I arrived at the store, it was immaculate and well stocked. One of the two employees immediately greeted me and easily switch to English when it was clear that I was a native English speakers. I was shown to a large changing room with a privacy curtain. The staff quickly came in and accessed my size. After bringing out several bras to find my size since I did not know after loosing 30 kg, they brought out several bras in my size and color/ style preference. They had no issue helping me adjust the bra and fit after asking for permission to touch me first. The staff worked diligently and pleasantly. They were friendly and knowledgeable bringing out many different styles and colors. I left with two bras in the colors that I requested. Definitely my prefered bra store as I am a larger plus size not often found in regular stores.

2025幎6月27日

Hi Lena,

Many thank's for describing the way we work. To help you this way is our bare minimum. We are so happy you appreciate it!

Regards

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta underklÀdesbutiken jag varit i!

En butik som verkligen förstår vad service och passform betyder! Jag blev så fint bemött och fick hjÀlp att hitta underklÀder som inte bara satt perfekt, utan också fick mig att kÀnna mig fantastisk. Det mÀrks att de har kunskap, erfarenhet och ett riktigt bra sortiment.
Om du ocksÃ¥ letar efter en butik dÀr du fÃ¥r personlig hjÀlp och underklÀder som verkligen sitter – dÃ¥ Àr det hit du ska gÃ¥. Rekommenderar starkt!

2025幎5月9日

Gustaf Mellbin からの回答

Tack snÀlla för dina fina ord, ❀ det betyder otroligt mycket för oss! Att du kÀnde dig bÃ¥de sedd och fantastisk i vÃ¥ra underklÀder – det Àr precis det vi vill uppnÃ¥ med vÃ¥r personliga BH-rÃ¥dgivning och vÃ¥rt handplockade sortiment. Vi brinner för att hjÀlpa varje kund hitta den perfekta passformen, oavsett storlek eller behov. Varmt vÀlkommen tillbaka till Gustaf Mellbin – din underklÀdesbutik i Stockholm nÀr det gÀller passform, service och kvalitet.

Varma hÀlsningar,

5぀星のうち1の評䟡

EXTREMT DÅLIG SERVICE

Jag har jobbat med sÀlj och service i butik i 12 Ã¥r. Jag vet hur man tar hand om kunder; hela min sjÀl vet hur man hjÀlper nÃ¥gon. DÀrför fick jag en CHOCK över personalen. Ingen i butiken som vÀlkomnar en nÀr man kommer in, istÀllet sitter de och kollar pÃ¥ tv eller nÃ¥got liknande pÃ¥ lagret (?). Jag ville ha professionell hjÀlp med att vÀlja ut en storlek, men var inte sÀker pÃ¥ om jag skulle handla pÃ¥ en gÃ¥ng. Ärligt sÀger jag som det Àr, men fÃ¥r dÃ¥ som svar att DE INTE TÄNKER HJÄLPA MIG OM JAG INTE HANDLAR ?????? SÀger det inte heller pÃ¥ ett trevligt sÀtt. Hon snÀsde och i princip kastade ut mig. Handla inte hÀr! Jag fick jÀttefin hjÀlp hos Twilfit (fast jag inte handlade dÀr). SÃ¥ litet tips :)

2022幎9月1日
5぀星のうち5の評䟡

Rekommenderar alla bröstbÀrare att gå hit

Underbara produkter oavsett storlek. Efter att ha burit underklÀder hÀrifrån vill man aldrig mer gå till de stora kedjorna, hÀr finns nÀmligen inte bara bra mÀrken, utan kunnig personal, verkliga proffs! Butikerna Àr mysiga och inbjudande och man blir varmt och vÀnligt omhÀndertagen.

2020幎3月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス