レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Talte med kontoret 2 gange, og fik en fantastisk betjening begge gange, jeg havde nÊrmest den fornemmelse af at de kun var der for min skyld. PÃ¥ min skala fra et til til hvor Restaurant Fellini og SD... もっず芋る

Det er altid en god oplevelse at vÊre i kontakt med GVD Kundeservice. Fredag meldte jeg flytning og fik at vide at tv-signalet ville blive tÊndt mandag, men at internettet sikkert fÞrst kunne blive no... もっず芋る

Jeg har kun haft GVD siden August 2012, men har kun haft fÃ¥ problemer i starten. SÃ¥ i dag skulle jeg flytte, og ringede sÃ¥ sent som i forgÃ¥rs omkring flytningen af internet, og TV. Begge dele virkede... もっず芋る

Har vÊret medlem af GVD i mere end. 20Ã¥r og har fulgt udviklingen af denne medlems ejede forening. Ved tilmelding bliver man ikke kunde, men medlem af et stort fÊllesskab med mange tusind medl... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット プロバむダヌ
  2. むンタヌネット サヌビス プロバむダ

圓該䌁業による蚘述

GVD er en selvstÊndig antenneforening i Aalborg. Vi driver selv vores internet og sÊtter en Êre i at vÊre der for vores medlemmer.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

61件のレビュヌ

Ydmygende adfÊrd

Efter GVD's stÞrre nedbrud for et par dage siden, har vores internet vÊret ustabilt.
Ved fÞrste kontakt fik vi fin vejledning, dog uden det lÞste problemet. Derfor tog vi kontakt igen og hold da op en behandling vi modtog! LatterliggÞrelse over ikke at vide hvad bridgemode var. HÞjlydte grin når man prÞvede at forklare situationen, med de begreber en lÊgmand kan. Jeg bad om at snakke med chefen, og det fik jeg lov til. Han havde samme ydmygende attitude.
Ikke en rar behandling at opleve når det eneste vi gerne ville var, at få stabilt internet igen.
Savner muligheden for 0 stjerner i anmeldelse....

2024幎12月19日
自発的なレビュヌ

VÊlg aldrig Gug Visse og Dall.

VÊlg aldrig Gug Visse og Dall.
Jeg ringede ind for at opsige min mors tv abonnement da hun flytter. Jeg fik at vide af deres medarbejder jeg sagtens kunne opsige d. 15/10. EfterfÞlgende modtager jeg en mail om at det kan jeg ikke alligevel de har fejl informeret mig. Jeg synes ikke det er rimelig med 4 mdr. opsigelse når man har solgt en bolig.
UbehÞvlet svar fra GVD.
Vil ikke anbefale det til andre. Hvis man står og skal sÊlge sin bolig ved man jo ikke hvornår en overtagelse er fÞr handlen er på plads. Derfor er det alt for lang tid med 4 mdr. opsigelse af et tv-abonnement!!!
Det er at snyde folk når man alligevel ikke har mulighed for at benytte det.
UtrovÊrdig viksomhed der fejlinformerer folk og har urimelig lang opsigelse.

2024幎9月4日

Hurtig og Êrlig support

Vi havde vores betÊnkligheder ved at skulle vÊlge GVD som vores internetudbyder efter at have lÊst de mange mindre positive anmeldelser på trustpilot. Problemet er bare med mange anmeldelser at der ofte hÞrer to sider til samme sag.

I vores tilfÊlde var vi igang med at undersÞge muligheden for at få fibernet fra Nordlys - Stofanet, men efter adskillige forsÞg på at få en teknikker ud på adressen blev denne plan skrottet. Det var noget bÞvl med at Norlys står for fiberkablerne/installationen, og stofanet alene tager sig af selve abonnementet og dialogen med kunden. Derudover var det noget bÞvl at det ikke er kunden som vÊlger hvor boksen som udgangspunkt skal sidde, men derimod udbyderen.

Vi tog kontakt til GVD på en fredag for at lave en forespÞrgelse på om den eksisterende gvd installation som allerede var i det hus vi lige har kÞbt stadig var funktionsdygtig. Her blev vi mÞdt at en imÞdekommende kundesupport, som absolut ikke vare ude på at presse deres abonnement ned over en, men derimod allerede fik arrangeret at vi mandag kunne få besÞg af en teknikker som sammen med os gennemgik installationen. Alt var på dejlig "jysk" gratis, og var vi ikke tilfreds til besÞget have vÊret udgiftsneutralt.

Mandag morgen fik vi som aftalt besÞg af en teknikker fra GVD, som var imÞdekommende og meget serviceminded på at alt skulle vÊre på vores primisser. Han tog sig super god tid, og kÞrte ikke fÞr at vi havde fået alt testet og tingene kÞrte perfekt.

Så alt i alt er vi meget tilfreds med den service vi har fået af GVD. FÞlgende positive ting har jeg registreret ved GVD:

- Det er lokalt, og man kan mÊrke at de er der for deres kunder.
- De er Êrlige og pakker ikke tingene ind.
- Hurtig service, og allervigtigst er at man rent faktisk få muligheden for at teknikker besÞg inden man vÊlger GVD som ens udbyder. STORT plus!
- Det er Nordjysk, så hvad bedre :)

FÞlgende ting håber vi i fremtiden at der bliver endnu bedre:

- At der kommer en 1000/500 eller 1000/1000 opkobling :)
- At den nye boks de bruger kommer som en hvid udgave (ligesom den gamle boks) :)

Vi håber på en fortsat god oplevelse med GVD.

2022幎11月21日
自発的なレビュヌ

Dårlig kundeservice...og uÊrlig forretningsfÞrelse?

I februar 2022 opdager jeg til min frustration at jeg ikke har fået opsagt vores betalingsaftale i banken vedr. GVD Antenneforening.

Super dumt og helt klart min fejl at vi har betalt mere end 8000,- igennem 2021 til GVD Antenneforening for en vare som vi ikke har modtaget.

Jeg kontakter derfor GVD Antenneforening via e-mail for at få refunderet belÞbet.

Efter 4 uger har jeg ikke modtaget et svar...

Jeg ringer derfor for at spÞrge til hvad den normale svartid er og får besked på at sende min e-mail igen til fakturaafdelingen.

2 uger går uden svar...

Jeg ringer igen til GVD Antenneforening og bliver lovet at de vil ringe tilbage til mig.

Flere dage går uden en opringning...

Endelig dukker der et svar op på e-mail hvor de forklarer mig at det er mit ansvar at opsige min betalingsaftale med banken... er naturligvis stadig 100% enig i dette.

Derefter oplyser de:

"Du skal rette henvendelse til de nye ejere som har overtaget tilslutningen på adressen, det er adressen der har tilslutningen og ikke en person og det er ikke GVD der skal bestemme hvem der betaler for tilslutningen..."

Så står jeg dog tilbage med et par ubesvarede spÞrgsmål:

1. Da vi fraflyttede boligen meldte jeg flytning, afmonterede routeren og afleverede den hos GVD Antenneforening i december 2020...hvordan skal de nye ejere så på nogen måde have lyst til at betale for en vare som de heller ikke har modtaget?

2. Jeg har betalt for en vare som jeg ikke har modtaget...er det normal praksis i et handelsforhold?

2022幎4月16日

Jeg kontaktede GVD

Jeg kontaktede GVD, da jeg Þnskede at opsige min tv-pakke pga et forringet produkt. Jeg bliver mÞdt af en medarbejder, der fortÊller mig, at jeg kun kan opsige pr kvartal. Jeg gÞr opmÊrksom på, at det er om 12 dage. Han fortÊller, at jeg ligeledes skulle indgive en opsigelse 30 dage forinden. Dette gÞr jeg skal betale for et forringet produkt frem til 30.06.22. Der blev hverken udvist forståelse, alternativ eller kompromis lÞsning.

2022幎3月18日

GVD har sÊnket standard til under 0

Hej. Det er svÊrt ikke at anvende "stÞdende sprogbrug" når man anmelder GVD.
Skift til Yousee, samt nye kanaler er en uanstÊndig behandling af medlemmer.
Den boks man får udleveret kan ikke håndtere YouTube, og det er en kendt fejl på YouSee boks.
Jeg burde have Viaplay som en del af mit abonnement men den skal tilvÊlges via vÊlg selv, med deraf manglende point til at vÊlge andre.
De faste kanaler i fuldpakken indeholder ikke sportskanaler osv. uhyggeligt at blive behandlet sådan

2022幎2月12日
自発的なレビュヌ

Der er bare ikke noget godt at sige

Der er bare ikke noget godt at sige, men man kan ikke give 0 stjerner.
Jeg har stadig problemer med min mail. Jeg har prÞvet at ringe, men har vÊret nr. 39 i kÞen og det har jeg ikke tålmodighed til.
Jeg er så sur og gal over, at jeg selv skal få min mail Êndret, og det der står jeg skal gÞre, er bare russisk for
mig.

2022幎2月3日

Virkelig en bundskraber

Man kan desvÊrre ikke give 0 stjerner, MEN det fortjener GVD, de har skiftet kanaludbyder, og det er virkelig til meget ringere TV pakker.
Vi har vÊret kunder i 15 år, håber der kommer andre udbydere vi kan vÊlge imellem, for så er det slut.det er ikke pengene vÊrd, så kan man vÊlge andet, så gÞr det.

2022幎1月9日

Hej alle i gvd

Hej alle i gvd
Nu har vi lige fået nye kanaler
Vi har mistet nogle af de gode og fået noget meget dårlig kanaler.
Og ca samme pris

.hvorfor ?????
Har vÊret kunde i 29 Ã¥r ved gvd
.men nu er det snart
Slut

Det må kunne gÞre bedre.
Peer meldgaard Jepsen Svenstrup j

2022幎1月4日