Vordingborgnet レビュヌ 28

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Trods en “ glemt” ordre på ekstrakanaler, blev den lille fejl behandlet smidigt og med god kundebetjening. Ros herfra i en meget stresset periode med mange henvendelser i fb. med konverteringen

Jeg bestilte de nye udbydere fra Vordingborg net, har nu givet dem en mÃ¥ned til at fÃ¥ deres net til at virke, men der mangler stadig hastighed svinger fra download 18 til 185 og upload 70 til 245 ha... もっず芋る

Hej vordingborgnet ! Jeg fik hjÊlp fra jer da jeg havde et problem om betalingen, der fik jeg hjÊlp af Karoline denne flinke og sÞde pige som hjalp mig.. Tusinde tak til dig .😊 Vi Elin sonja Pede... もっず芋る

God information vedr. mine aktuelle spÞrgsmål. Venlig og munter betjening! Det gÞr det hele lidt mere forståeligt og indtil videre; overskueligt.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

28件のレビュヌ

Hold jer lagt vÊk fra dem

Hold jer lagt vÊk fra dem
de kan ikke levere det de lover og deres udstyr er elendigt

Og man kan fÞrst slippe ud af det efter 6mdr det blev man ikke oplyst da man bestilte det ..

muligt de er 40kr billigere per mdr men de penge må i aldrig spare

2026幎3月10日

Goodwill

SjÊldent, jeg udleverer 5 stjerner!!
Jeg fik hjÊlp helt hen til dÞren og retur. Det er dog sjÊldent med SÅ megen goodwill. Det gjorde sÃ¥ ogsÃ¥,at jeg har fundet min hylde. Jeg bliver her - hos Vordingborg Net!

2025幎12月9日

God kundeservice!

Vi havde udfordringer med at fremsÞge kanalerne, og til sidst ringede vi til kundeservice (det var vidst nok en Jonas, vi talte med), som på mindre end 3 minutter havde hjulpet os til at få adgang til samtlige kanaler - vildt god og behagelig kundeservice, af en tålmodig og dygtig medarbejder :-)

2025幎9月10日

Hej vordingborgnet !

Hej vordingborgnet !
Vi Elin sonja Pedersen

2025幎8月5日

Internet

Jeg bestilte de nye udbydere fra Vordingborg net, har nu givet dem en måned til at få deres net til at virke, men der mangler stadig hastighed svinger fra download 18 til 185 og upload 70 til 245 har bestilt en 600/600 så ikke tilfreds.
Vil ikke betale fÞr det virker, så standset
indbetaling.

2025幎8月2日

3 uger uden internet

Der var en tekniker ude for over 2 uger siden og sagde at der skulle en ny tekniker ud - jeg skulle nok blive kontaktet. Jeg hÞrte intet og ringede derfor flere gange til supporten. De kunne ikke fortÊlle mig hvornår teknikeren havde tid. Jeg kan se på facebook at rigtig mange andre også står uden internet og dem der har, har rigtigt langsomt internet. Jeg får så en mail her for et par dage siden med en lang smÞrer omkring hvordan det altså ikke er deres skyld, men Yousee som var her fÞr. Man kunne jo have testet udstyret fÞr man tog internettet fra en hel by, i stedet for at stole blindt på sin konkurrent. Jeg får så afvide at jeg altså stadig er bundet i 6 måneder da det jo var aftalen... Aftalen var også at jeg skulle have haft internet for 3 uger siden. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service fra nogen internetudbyder. Jeg har tilmed lige fået en regning for den fÞrste måneds internet :) Det var så også for en internethastighed jeg ikke havde bestilt. Den del er der så heller ikke styr på. Jeg prÞver i Þjeblikket at komme ud af den her binding på 6 måneder men det er ikke noget VordingborgNet vil give mig lov til

2025幎7月24日
自発的なレビュヌ

Magen til udueligt rod skal man lede lÊnge efter

Vordingborg net valgte at opsige samarbejdet med yousee og selv overtaget net forpligtigelserne. I den forbindelse blev de min nye udbyder af internet fra d. 1. juli 25. Det skulle jeg aldrig have gjort, jeg skulle vÊre blevet hos yousee. Intet virkede. FÞrst fik vi modem med kodere der ikke var rigtige. Beskeden var at det var dem med modem der ikke have informeret vordingborg net. Man kunne jo have prÞvet at tilslutte et, fÞr man fik hele byen i kaos, så havde man set de ikke duede. Jeg fandt ud af tilslutte mit med anden kode, men nettet duede ikke. Jeg rÞg af og på, hele tiden, siderne var en krig om at åbne på computer, jeg har aldrig set på så meget sort skÊrm som i de 10 dage jeg var kunde hos Vordingborg net. Da jeg sad midt i en hovedopgave var det "livsnÞdvendigt" for mig at have problemfri tilgang til internettet. Det kom aldrig til at ske, og når jeg kontaktede dem kunne jeg ikke få et tidsperspektiv, ikke ordentlig information om hvad det var, ikke ordentlige procedure, jeg talte med flere forskellige, skulle sende billeder af installationen til flere forskellige, den ene hånd vidste tilsyneladende ikke hvad den anden hånd gjorde. Dette er bare en snert af det besvÊr og den stress jeg har haft i min kontakt med dem, det fylder en halv bog hvis jeg skulle skrive det hele. Jeg fik at vide en sÞndag, at der ville komme teknikkere. Jeg fik mail mandag om at jeg skulle have min tlf. på lyd så teknikkerne kunne komme igennem til mig, jeg hÞrte aldrig noget til teknikkerne fÞr jeg var tilbage som kunde hos Yousee. For jeg valgt at skifte igen, det blev jeg simpelthen nÞdt til når jeg ikke kunne få tidsperspektiv trods jeg spurgte om det. Jeg opsagde min aftale med begrundelse at jeg ikke har fået leveret varen, eller man kan sige jeg fik en vare der var i stykker fra starten af og aldrig blev lavet. Jeg fortalte i den mail at jeg ikke agtede at betale for en vare jeg ikke har fået og det blev godtaget, dog i en tlf opringning med en Mikkel, og ikke på mail, som det meste ellers havde vÊret. Jeg truede også med en dårlig anmeldelse her. Jeg fik ny udbyder, det virkede med det samme, fik afleveret modem (det fik jeg 3 forskellige beskeder om hvordan det skulle foregå, meget kendetegnende) og endelig kunne jeg få ro til mit studie.
I dag kommer der så en mail fra dem med besked om en kommende regning. Som skrevet, den ene hånd ved ikke hvad den anden gÞr, rod, manglende procedure, struktur, kommunikation og information. Jeg er dybt dybt rystet over mit mÞde med Vordingborg net, og kan på de lokale grupper på Facebook se, at det er der mange andre der også er, med nÞjagtig de samme problemer som jeg.
Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at lave den dårlige anmeldelse som jeg havde sagt jeg ville, men efter modtagelse af mail der varslede den kommende regning, så er den her altså alligevel. Jeg kan kun anbefale at man holder sig langt langt vÊk fra Vordingbrog net. Jeg har heldigvis al dokumentation på plads, hvis de vil gå den vej.

2025幎7月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ