Jeg bestilte nogle udsalgstitler og en bamse. DesvÊrre nÃ¥ede GLS pakken ikke frem, og den kunne ikke spores. Gyldendal sendte straks en ny pakke. Det er virkelig god service. Jeg er virkelig meget til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selve lÞbet af bÞgerne var iorden, men afleveringen pÃ¥ min mors adresse var under al kritik. Pakken blev lagt oppe pÃ¥ en reol i selve indgangen til huset, min mor havde ikke opdaget den, det var en an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt er perfekt. BÞgerne gode, og de kommer hurtigt. Man får mail-besked undervejs. Så ved man, hvornår man skal kigge efter dem. De er også godt emballerede - aldrig beskadige under vejs.
äŒæ¥ãåçããŸãã
BÞgerne blev leveret indenfor det lovede tidspunkt, dog lidt utilfredshed med DAO, som lagde bÞgerne foran huset pÃ¥ en havebÊnk, istedet for, som de plejer ved bryggersdÞren. Og det kom heller ikke e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gyldendals Bogklub er for dig, som holder af bÞger. Duften af bÞger, vÊgten af bÞger, samlingen på hylden, samtalen om det, du lÊser, og fornÞjelsen ved at fordybe sig. GÞr tidens bedste bÞger til en del af dit liv, tilpasset dine vaner, med et medlemskab uden binding til 0 kr.
Klareboderne 3, 1001, Kbh. K, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã

Hej
Det var noget rod!
Jeg bestilte en bog og to KreaÊskerâŠ..
Der gik mange dage, og jeg fik pÃ¥ et tidspunkt en besked om, at pakken ikke kunne leveres pga stÞrrelseâŠ.!
Jeg ville dog hÞre nÊrmere om afhentningsstedâŠâŠ
Jeg hÞrte ikke nÊrmere, og mÃ¥tte selv kontakte Gyldendals Bogklub for at hÞre nytâŠâŠ..!
Efter en uge var der pludselig leveranceâŠ
Det varer nok lÊnge inden jeg kÞber hos jer igen!
Hilsen
Trine Fangel

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Hurtig og effektiv levering, - som altid. Men fra 1. januar 2023 er dette slut. Jeg har vÊret medlem af Gyldendals Bogklub siden 1978.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Meget hurtig levering (midt om natten)....

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg har altid vÊret tilfreds med mine bogkÞb hos Gyldendal. ð

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Nem og lynhurtig levering, tak. Dejligt når man går og glÊder sig til nÊste lÊsning.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Fint med at bogen står ude foran dÞren om morgenen

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg er glad, fordi jeg ved, hende der skal have bogen bliver glad ð

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg fik de fineste to bÞger med hurtig levering og til en god pris som altid.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
GlÊder mig meget til min nye bog om de tyske bÞrn efter krigen. Glad for den fine omtale i det dejlige blad som nu desvÊrre forsvinder Þv Þv

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Hurtig betjening og glÊder mig til at lÊse bÞgerne i efterårsferien

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Der er ikke meget at opleve i bogen , og ikke mange sider til den pris

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Kun gode lÊseoplevelser. Fantastisk bogklub at vÊre en del af. Bestillingerne kommer lige til tiden med fine rabatter.

Gyldendal+, Gyldendals Bogklub ããã®åç
Jeg fik trukket penge ret hurtigt, forsendelsen var dao med hjemmelevering, de plejer at vÊre hurtige, levering er lovet til 3-5 dage hos Bogklubben. Efter 7 dage får jeg mulighed for at anmelde her, jeg spurgte til, om de var sikre på, jeg skulle det pga manglende bog efter 7 dage...det gjorde jeg torsdag og fredag...vupti var nogen på min dÞrmåtte mandag morgen. Så...hmmm....mon nogen havde fumlet i det??? Det er i hvert fald trÊls at stå til en fÞdselsdag uden gave, når man nu var i god tid...