Hammershoj Autoophug レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÞgte et fÞresÊde og en solskÊrm til min Nissa Quaqai og dagen efter fik jeg svar med pris og fotos. Bestilte Mandag og har fÃ¥et leveret idag torsdag. SÊde i super flot kvalitet, solskÊrm ditto i lang... もっず芋る

Meget positivt Fandt lige prÊcis den autodel pÃ¥ deres hjemmeside, jeg havde brug for til en gammel bil. Havde lidt kontakt med en Alexander pÃ¥ mail om mulig afhentning af delen, samt overvejelser om... もっず芋る

Super god oplevelse. Skulle bruge en reservedel til en Nissan Qashqai, og havde set pÃ¥ nettet at HammershÞj havde det jeg skulle bruge. Jeg talte med Kim, super frisk fyr, som senere ringede til... もっず芋る

bestilte 2 kaliber til vores picanto om lÞrdagen og tirsdag modtager jeg dem med posten pÃ¥ min adresse i kassen der iÞvrigt var noget forkommet pga hÃ¥rd hÃ¥ndtering lÃ¥ der 2 rigtig rigtig fine... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車解䜓業者
  2. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi beskÊftiger os med skrotning, samt salg af reservedele til personbiler. Vi har over 100 års erfaring i branchen, og kan dermed kalde os Danmarks Êldste autoophug. Vi sÊtter en Êre i at finde den rigtige reservedel til jeres biler, så tÞv ikke med at kontakte os.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

56件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Verensklasse Service sÞgte et fÞresÊde og en solskÊrm til

SÞgte et fÞresÊde og en solskÊrm til min Nissa Quaqai og dagen efter fik jeg svar med pris og fotos. Bestilte Mandag og har fået leveret idag torsdag. SÊde i super flot kvalitet, solskÊrm ditto i langt bedre kvaitet end beskrevet og foto prÊsentation. Super service og rigtig god kommunikation - har handlet der flere gange og kan varmt anbefale dem.

2026幎2月16日

Velholdt sted

Velholdt sted; orden på tingene.
Men arrogant medarbejder som nÊrmest virkede irriterede over at vi var der. Han trak meget ned.
Ikke et sted jeg vil anbefale.

2024幎1月18日
Hammershoj Autoophug ロゎ

Hammershoj Autoophug からの回答

Hej Eva-Maria.

Jeg vil til at starte med sige tak for anmeldelsen, det sÊtter vi virkelig pris på.
Dejligt med gode, såvel som knap så gode anmeldelser, så vi ved hvad det er vi skal arbejde på, og forbedre.

Jeg vil også rigtig gerne beklage den oplevelse du har haft hos os, det er jeg rigtig ked af at du skulle opleve, og det er bestemt ikke meningen at nogle skal have den oplevelse her hos os.

Jeg lover dig med sikkerhed at vi ikke er irriterede over at vi får kunder, da i jo er grunden til at vi overhovedet har en butik i kan komme ind i.

Jeg er dog ret nysgerrig på din oplevelse, og håber du måske vil uddybe lidt mere på min mail Alexander@86451666.dk, om du eventuelt har et fakturanummer, eller et tidspunkt på dagen du var her, så vi forhåbentlig kan komme ind på hvem der skulle have ekspederet dig, og at vi kan arbejde med det internt.

Jeg vil takke dig for at du tog vejen forbi os, og Þnsker inderligt at vi kan få fornÞjelsen en anden gang, så vil jeg love dig at vi vil gÞre det bedre. :-)

Endnu engang beklager jeg mange gange, og jeg håber du havde en god dag trods alt. :-)

God oplevelse

Super let, overskuelig hjemmeside.
Fornuftige priser og hurtig levering.
Dog mangler jeg stadig en lovet refusion for en reservedel, som var defekt, men tÊnker den inden lÊnge dukker op.

Kan varmt anbefale at handle her.

2023幎5月19日

Meget positivt

Meget positivt
Fandt lige prÊcis den autodel på deres hjemmeside, jeg havde brug for til en gammel bil. Havde lidt kontakt med en Alexander på mail om mulig afhentning af delen, samt overvejelser om skrotning af bilen, men endte med at Êndre til at få delen sendt og fik solgt bilen. Oplevede fin kontakt og respons og god kundeservice.

2023幎4月27日