Jag har haft hjÀlp av Team Botvid i tre mÃ¥nader och Àr verkligen supernöjd med bÃ¥de upplÀgget och resultaten! Det har gett mig en riktigt bra start pÃ¥ min resa mot min drömkropp. Jag har lÀrt mig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Körde 6 mÃ¥nader med Mattias och har bara positiva saker att sÀga. Fick schema efter mina önskemÃ¥l, alltid snabba svar och hjÀlp nÀr det behövdes. Detta gav mig en hÀlsosam bild av kost och trÀning ige... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med min tid hos Team Botvid. FrÃ¥n dag ett har jag kÀnt mig vÀl omhÀndertagen och fÃ¥tt ett fantastiskt stöd genom hela resan. Coacherna Àr engagerade, kunniga och genuint mÃ¥na om... ãã£ãšèŠã
Jag körde 6 mÃ¥nader och fick bra feedback frÃ¥n incheckningar, tips & rÃ¥d hur jag skulle tÀnka nÀr man skulle ivÀg /ute pÃ¥ resande fot. Appen var smidig och lÀtt att anvÀnda och gillade att man kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varma rekommendationer!
Att ta hjÀlp av en coach Àr det bÀsta beslutet jag tagit. Ãr mycket nöjd med Team Botvid och den hjÀlp jag fÃ¥tt. Jag har lÀrt mig otroligt mycket om kost + trÀning hitintills (pÃ¥ bara 1,5 mÃ¥nad) som jag kommer bÀra med mig i min resa!
Hampus Àr en stjÀrna
Hampus Àr en stjÀrna. Snabb att svara bra tips och flexibel
Rekommenderas starkt!
Riktigt lÀrorik och givande resa med Hampus som Coach. Aldrig fattat mig på PT innan jag började denna resan. Det bÀsta Àr att det Àr riktigt enkelt att följa och anpassningsbart efter var och en, och följer man det man ska ja då får man sjuka resultat. Se en bÀttre JAG av dig sjÀlv med hjÀlp av Hampus!
5 av 5 - kanonnöjd
Jag Àr nu inne på min 3e månad och jag har trivts bra med upplÀgget. Helt underbart att slippa fokusera på vad man ska göra för mat varje dag nÀr allt Àr fÀrdigt planerat och utrÀknat hur mycket jag ska Àta. Vilket har varit största problemet för mig tidigare. Maten Àr god och det finns många alternativ ifall man vill variera maten varje dag tex.
TrÀningsschemat Àr roligt med variationer och appen funkar perfekt nÀr man vill jÀmföra hur man presterar.
Rekommenderar starkt!
Kan verkligen inte komma på något som inte varit bra med denna resan. Otroligt trevlig coach!
Finns alltid till hands och svarar på alla möjliga frågor man kan tÀnkas ha.
VÀldigt bra och goda recept, vill du ha det snabbt och enkelt löser han det.
TrÀningen och kosten byts ut var fjÀrde vecka för att få en bra variation och balans i kroppen och man blir lika taggad varje gång det Àr oöppnade grejer i appen! På tal om appen, lÀtt att förstå, enkelt att navigera i och allt man behöver finns.
Rekommenderar Hampus till ALLA som ens funderar på att ta tag i sig sjÀlva, viktnedgång eller uppgång, ökad muskelmassa eller vÀlmående, han fixar.
Har hittat nålen i höstacken!!!
Coacherna Àr så himla måna om din hÀlsa och ditt vÀlmående, de vill bara ditt bÀsta, de vill verkligen att du lyckas!
Om du inte gillar en matrÀtt - får du en ny. Om du inte Àr bekvÀm med allt på en gång med trÀning, mat, vÀska osv - så löser de en plan.
Om du inte orkar - så finns de och peppar dig varje dag!
Om de Àr något som tynger dig - de kommer med vettiga och bra lösningar!
Kan varmt rekommendera dessa underbara coacher!
Rekommenderas starkt!
Min upplevelse av Hampus och team Botvid har varit fantastisk! Det låter kanske klyschigt, men mitt liv har gjort en hel klar positiv vÀndning. Det Àr lÀtt att få svar på frågor, Hampus svarar snabbt och ger tydliga instruktioner. Appen Àr lÀtt att anvÀnda och har funkat riktigt bra under hela tiden. Hela upplevelsen har varit helt otrolig och Àr vÀrd varenda krona!
Superbra investering
Fantastiskt upplÀgg av kost och trÀning som passar min rutin. Jag Àr supernöjd med av Hampus. Men blir inspirerad och taggad att fullfölja planen. SÃ¥ tveka inte om du vill ha en magisk förÀndring. âNo pain No gainâ ðªð
Online PT
Tycker att det fungerar utmÀrkt med online coachingen hittills. Kost och trÀningsschema Àr varierande och effektiva. Man fÃ¥r snabbt svar pÃ¥ sina frÃ¥gor och allt anpassas efter hur man vill ha det. Vill man Àndra sin livsstil och ta tag i trÀningen sÃ¥ rekommenderar jag att vÀlja Hampus som coach ð
Vill du ta din trÀning till nÀsta nivå vÀlj Team Botvid!
Team Botvid Àr riktigt bra att ha och göra med. Under min resa på ca 10 månader blev jag extremt inspirerad av deras coachning. De har alltid funnits dÀr för en och peppat en till 100% för att nå ens mål.
Har bett om uppdateringar i kostscheman ett antal gånger för att få variation, detta löste team botvid utan problem. Inte heller Àter man kyckling och ris varannan dag utan kosten Àr påhittig och har bra variation.
Vill du få respons på teknik i trÀningen Àr det bara att skicka videos så löser de detta.
Extremt nöjd med allt!
Min resa med Hampus som coach.
Min resa med Hampus har varit och Àr fortfarande bland det bÀsta valen jag gjort. Allting fungerar sÃ¥ oerhört bra. Man fÃ¥r hjÀlp med allt och Hampus svarar alltid vÀldigt snabbt i chatten om man har funderingar eller frÃ¥gor samt att han kommer med massa bra tips och tricks pÃ¥ bÃ¥de kosten och trÀningen. Hampus har vÀldigt mycket kunskap och vet vad han pratar om vilket Àr viktigt. Oerhört nöjd med coachningen hos Hampus. 5 av 5 stjÀrnorâïžâïžâïžâïžâïž
GuldstjÀrnor till Team Botvid
Har absolut inget negativt att sÀga om team Botvid! Att få ha dom vid sin sida nÀr man gör sin resa, all pepp och alla upplÀgg det Àr verkligen guldvÀrt!
Har fått en helt annan syn på både kost och trÀning och det Àr verkligen hållbart!
Jag kommer aldrig någonsin att ångra att jag tog kontakt med team Botvid, dom Àr proffs på riktigt!
SÃ¥, vÀnta inte. Ta de första steget mot ett bÀttre liv och signa upp idag ðð
Har fÃ¥tt coachning i 8 mÃ¥nader och ÀrâŠ
Har fÃ¥tt coachning i 8 mÃ¥nader och Àr vÀldigt nöjd. Allt var tydligt frÃ¥n kostsschema till trÀningsupplÀgget. Hampus fanns dÀr nÀr jag hade frÃ¥gor och funderingar. Jag rekommenderar verkligen hampus ð
Helt fantastiskt, magiskt och underbart!
Helt fantastiskt!
Kört med Team Botvid nu i 5 veckor och det dröjde inte lÀnge innan man kÀnde skillnad, redan efter 1 vecka kÀnde man en magisk kÀnsla framför spegeln men framförallt inombords. Att kroppen mår så mycket bÀttre med rutiner och bra mat! Man trodde man hade koll på sådant men ack så fel jag hade.
Kontakten med Hampus Àr med ett völdigt stort plus dÃ¥ han svarar snabbt om det skulle vara nÃ¥got ibland undrar man om han sover nÃ¥got överhuvudtaget ð
man var tveksam i början och vågade inte riktigt men fy vad jag Àr glad jag gjorde de sen!
Ser fram emot mÃ¥nga veckor med detta teamet!ð€©
VÀrt varenda krona!
Till skillnad från anda OnlinePTs jag testat så Àr Hampus den mest personliga PTn jag stött på. VÀldigt engagerad och anpassar verkligen upplÀgget efter hur det passar en.
Jag har fått mycket hjÀlp som jag Àven kommer att kunna dra nytta av i framtiden. Han Àr kanske inte den billigaste PTn men det Àr helt klart vÀrt pengarna! Rekommenderas starkt!
Bra och utmanande upplÀgg inom trÀning
Bra och utmanande upplÀgg inom trÀning, goda och varierande måltider! Varit supernöjd sen dag 1!
Får alltid tips och hjÀlp nÀr man behöver det!
Rekommenderar starkt Teambotvid!
Rekommenderar starkt!
Så tacksam för Team Botvids hjÀlp. Goda recept som passar min vardag och rolig trÀning som gjort att jag nått grymma resultat.
Rekommenderar starkt!
Grymt team som alltid finns dÀr och supportar!
Grymt team som leds av grymma Hampus Botvid. Bra support nÀr man ibland kanske inte har den dÀr motivationen och Àndå kommer vidare i processen.
Grymt upplÀgg med kost som Àr kul att Àta och bra tips pÃ¥ hur man kan fÃ¥ in nÃ¥got restaurang besök och ÀndÃ¥ fÃ¥ resultat! Teamet finns alltid dÀr som bollplank vid frÃ¥gor med tips pÃ¥ hur man kan tÀnka i situationer som inte finns i âskolbokenâ och sÃ¥ att man ÀndÃ¥ nÃ¥r resultatet.
Helt enkelt grymt team som bara Àr att rekommendera ððŒðªðŒ
Highly recommend Hampus and his team
Highly recommend Hampus and his team, they know exactly what they are doing.
I am super grateful for all the help I am getting. Meal plan is perfect and all the meals taste great, the workout schedule is amazing and the app helps so much with being able to see exactly what you have to do everything day.
I would highly recommend you try out Hampus and his team if you want to make a change for the good
Ãr supernöjd med Hampus och hans team
Ãr supernöjd med Hampus och hans team! Rekommenderas starkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã