レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget lÊkker sushi. Vi bestilte online en masse forskelligt som takeaway. Maden stor klar til afhentning til tiden og assisteret af et venligt og imÞdekommende personale. Maden var herlig frisk og su... もっず芋る

Takeaway! KÞbte én varm ret, som smagte godt og holdt den adskilt fra den Sushi, jeg kÞbte, som havde kÞl pÃ¥ vej hjem. Vi var 3 der der fik mavepine, da 2 slags sushi var dÃ¥rligt. Tunen var grÃ¥... もっず芋る

Kan desvÊrre ikke give minus stjerner 😡😡😡 IgÃ¥r havde min datter og jeg reserveret bord. Vi skulle have en hygge aften. Vi kom 5 min fÞr reservationen, meldte vores ankomst. Personalet var noget f... もっず芋る

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Puha ..dårlig ris

Puha ... ja nÃ¥r man nu har hÞrt, at kunsten ved sushi er selve risene - sÃ¥ skal man ikke prÞve Hana Sushi I sydhavnen, var der i dag og al ris lÃ¥ i skÃ¥len efter et kort dyp i soya 🀥
Skidt oplevelse specielt når det var fÞrste gang der ....

2022幎5月24日
自発的なレビュヌ

Hana sushi NykÞbing SjÊlland.

Hana sushi Nyk.Sj.
Havde bestilt sushi, hvoraf en af os pga cÞliaki skulle have glutenfrit, og vi forsÞgte virkelig at skÊre det ud i pap ved bestillingen, at tingene ikke måtte blandes. Da vi skal til at spise, ser vi, at der er hÊldt teriyaki sauce (som indeholder gluten) over hendes sushi, så hun kunne intet spise af sin portion. Vi ringede straks og klagede, og efter fÞrst at have fået at vide, at der ikke var en overordnet til stede, kom vi ved gentagen insisteren til at tale med chefen, som tilbÞd kompensation for dette ene måltid; endnu hårdere presset tilbÞd hun derefter et gavekort til os på kr 200,-. Det har vi imidlertid ikke afhentet, for vi kommer ikke til at kÞbe sushi der mere på trods af, at vi bor i lokalområdet.
D. 31/12-2020 stod vi i kÞ i over 1 time for at afhente en forudbestilt nytårsmenu, så der er vist en del, der halter i den sushi-restaurant.
Det er 2 gange nu, vi har fået Þdelagt vores aftensmåltider ved at bestille take-away fra Hana sushi i Nyk.Sj.
Har set mig nÞdsaget til at give en stjerne, da der ikke er mulighed for at give 0 stjerner.

2021幎8月13日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service og alt for lang ventetid

Dette sted vil jeg virkelig ikke anbefale, vi ventede 1,5 time på vores mad, og da man så spurgte tjenerne 2-3 gange, hvor lang tid der vil gå, fik man et flabet svar tilbage.
Vi bestilte ikke sÊrligt meget, folk der bestilte efter os nÃ¥ede og fÃ¥ deres mad 3 gange. Simpelthen for dÃ¥rligt!👎🏌👎🏌👎🏌👎🏌Hvis man ikke kan klarer presset af mange mennesker, skal man da ikke tage imod flere bordreservationer!

(NykÞbing SjÊlland)

2020幎6月5日
自発的なレビュヌ

Best sushi experience of all time!

Best sushi experience of all time!! Lovely and attentive staff. Fast service and great sushi, which for the price we paid were amazing. I can not recommend this place enough. Thanks for the staff for being extremely considerate, we got treated like royalty and we will be back many times more.

2020幎5月17日

Okay, rist susshiiii

Oraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale,
Jeres sushi er insane, min mave går fuldstÊndig amok, når jeg ikke spiser Hanasushi. Ung hustler respekterer jeres fisk.

Betalt og sponsoreret af Hanasushi.
mvh.
Din gud

2020幎2月21日

Mums..

Var på Hana i Sydhavnen.. Bedste sushi, vi nogen sinde har fået..LÊkket hele vejen igennem. Og så til kun 158kr for frokost tilbudet. Spiste til vi nÊsten revnede. GlÊder os allerede os til nÊste gang, vi skal ha byen bedste sushi ❀❀❀

2020幎1月5日

Rigtig god sushi

Vi har spist meget sushi rundt omkring på SjÊlland og dette er ultimative det bedste og friske sushi vi har fået.
SÞde og smillende piger og en rolig atmosfÊre.
Kommer helt sikkert tilbage.

2018幎7月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ