bestiller ofte take away fra Hana Sushi - og alt er friskt og lÊkkert. 5 stjerner og anbefaling herfra
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget lÊkker sushi. Vi bestilte online en masse forskelligt som takeaway. Maden stor klar til afhentning til tiden og assisteret af et venligt og imÞdekommende personale. Maden var herlig frisk og su... ãã£ãšèŠã
Takeaway! KÞbte én varm ret, som smagte godt og holdt den adskilt fra den Sushi, jeg kÞbte, som havde kÞl pÃ¥ vej hjem. Vi var 3 der der fik mavepine, da 2 slags sushi var dÃ¥rligt. Tunen var grÃ¥... ãã£ãšèŠã
Kan desvÊrre ikke give minus stjerner ð¡ð¡ð¡ IgÃ¥r havde min datter og jeg reserveret bord. Vi skulle have en hygge aften. Vi kom 5 min fÞr reservationen, meldte vores ankomst. Personalet var noget f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfekte ris Hana Sushi NykÞbing S
Hana Sushi NykÞbing S. Fremragende. OpmÊrksom betjening. Der kan de lave ris som de skal laves.
Puha ..dårlig ris
Puha ... ja nÃ¥r man nu har hÞrt, at kunsten ved sushi er selve risene - sÃ¥ skal man ikke prÞve Hana Sushi I sydhavnen, var der i dag og al ris lÃ¥ i skÃ¥len efter et kort dyp i soya ð€¥
Skidt oplevelse specielt når det var fÞrste gang der ....
Har i dag som sÃ¥ mange gange fÞr fÃ¥etâŠ
Har i dag som så mange gange fÞr fået helt fantastisk sushi fra Hannasushi NykÞbing Sj. I laver bare verdens bedste sushi :-)
Hana sushi NykÞbing SjÊlland.
Hana sushi Nyk.Sj.
Havde bestilt sushi, hvoraf en af os pga cÞliaki skulle have glutenfrit, og vi forsÞgte virkelig at skÊre det ud i pap ved bestillingen, at tingene ikke måtte blandes. Da vi skal til at spise, ser vi, at der er hÊldt teriyaki sauce (som indeholder gluten) over hendes sushi, så hun kunne intet spise af sin portion. Vi ringede straks og klagede, og efter fÞrst at have fået at vide, at der ikke var en overordnet til stede, kom vi ved gentagen insisteren til at tale med chefen, som tilbÞd kompensation for dette ene måltid; endnu hårdere presset tilbÞd hun derefter et gavekort til os på kr 200,-. Det har vi imidlertid ikke afhentet, for vi kommer ikke til at kÞbe sushi der mere på trods af, at vi bor i lokalområdet.
D. 31/12-2020 stod vi i kÞ i over 1 time for at afhente en forudbestilt nytårsmenu, så der er vist en del, der halter i den sushi-restaurant.
Det er 2 gange nu, vi har fået Þdelagt vores aftensmåltider ved at bestille take-away fra Hana sushi i Nyk.Sj.
Har set mig nÞdsaget til at give en stjerne, da der ikke er mulighed for at give 0 stjerner.
Det er altid godt hos Hana sushiâŠ
Det er altid godt hos Hana sushi sydhavn KÞbenhavn SV. De hjemmelavede forårsruller er guf, sushien mums og jeg kunne blive ved. Har ikke vÊret skuffet endnu. Håber de bliver i Sydhavnen lÊnge og det går den godt.
Supermarkedssushi til gourmetsushipris. UhÞflig betjening.
Hanasushi i NykÞbing SjÊlland.
ForfÊrdelig sushioplevelse!
Sushi smagte af supermarkedssushi og kÞleskab men kostede gourmetsushipris. Betjeningen var grov og uvenlig. Her skal vi ikke kÞbe sushi igen!
god mad
god mad, men Þnsker ikke ikke faste kunder, husk at kigge på regningen.
Rigtig gode forretter
Rigtig gode forretter. Specielt frituren og kÞdet!! Man ku blive ved!
Smagte godt
Smagte godt, fin butik men servicen var ikke sÊrlig god (slet ikke imÞdekommende):)
DÃ¥rlig service og alt for lang ventetid
Dette sted vil jeg virkelig ikke anbefale, vi ventede 1,5 time på vores mad, og da man så spurgte tjenerne 2-3 gange, hvor lang tid der vil gå, fik man et flabet svar tilbage.
Vi bestilte ikke sÊrligt meget, folk der bestilte efter os nÃ¥ede og fÃ¥ deres mad 3 gange. Simpelthen for dÃ¥rligt!ððŒððŒððŒððŒHvis man ikke kan klarer presset af mange mennesker, skal man da ikke tage imod flere bordreservationer!
(NykÞbing SjÊlland)
Best sushi experience of all time!
Best sushi experience of all time!! Lovely and attentive staff. Fast service and great sushi, which for the price we paid were amazing. I can not recommend this place enough. Thanks for the staff for being extremely considerate, we got treated like royalty and we will be back many times more.
Okay, rist susshiiii
Oraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale,
Jeres sushi er insane, min mave går fuldstÊndig amok, når jeg ikke spiser Hanasushi. Ung hustler respekterer jeres fisk.
Betalt og sponsoreret af Hanasushi.
mvh.
Din gud
LÊkker mad og rigtig god service
LÊkker mad og rigtig god service! Kommer helt sikkert igen.
Mums..
Var pÃ¥ Hana i Sydhavnen.. Bedste sushi, vi nogen sinde har fÃ¥et..LÊkket hele vejen igennem. Og sÃ¥ til kun 158kr for frokost tilbudet. Spiste til vi nÊsten revnede. GlÊder os allerede os til nÊste gang, vi skal ha byen bedste sushi â€ïžâ€ïžâ€ïž
Den bedste Sushi jeg har fået
Den bedste Sushi jeg har fået meget lÊnge, sushi ad libitum til kun 208kr en helt fantastik sushi oplevelse, det eneste minus var at lokalet var lidt for koldt efter min smag
Dette skal absolut prÞves hvis du elsker Sushi
Rigtig god sushi
Vi har spist meget sushi rundt omkring på SjÊlland og dette er ultimative det bedste og friske sushi vi har fået.
SÞde og smillende piger og en rolig atmosfÊre.
Kommer helt sikkert tilbage.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã