Jeg har kÞbt en brugt ID.3 hos Hangaard Biler. DesvÊrre viste bilen en fejl omkring 10 uger senere. Efter lidt dialog blev Brian fra Hangaard Biler og jeg enige om, at jeg kunne fÃ¥ fejlen udbedret pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KÞbte en BMW hos Brian for snart 3 Ã¥r siden. Der har fra start af vÊret problemer med bilen, og trods flere forsÞg pÃ¥ at fÃ¥ Brian til at udbedre fejlene, stÃ¥r jeg stadig med en bil med fejl. Brian men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej ! Kommer fra Frederikshavn, mit eneste kendskab til virksomheden var via nettet. Men da jeg kom ind i udstillingen,fÞlte jeg omgÃ¥ende, at her var der ingen musereder fejet ind under bilmÃ¥tten.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er en glad ejer af en lÊkker Ford C-Max, jeg har kÞbt hos Hangaard Biler. I processen inden handlen blev vi bÃ¥de betjent af sÊlger og Brian selv, og begge leverede en super service. Alle biler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hangaard Biler specialiserer sig i kÞb og salg af kÞretÞjer af alle mÊrker og modeller. Vi har den opfattelse, at vores kunder kan vÊre travle personer, som ikke har tid til at lede efter "en god handel". Derfor tager vi ansvaret med at udvÊlge og indkÞbe, så der altid er sammenhÊng mellem kvalitet og pris. Kvaliteten og pris på bilerne kombineret med vores professionelle og servicemindede indstilling, viser vores mål: At du som kunde kommer igen. Dette gÞr Hangaard Biler til den bedste lÞsning, når du sÞger efter et andet kÞretÞj. Vi har gennem flere år opbygget stor ekspertise indenfor salg af brugte kÞretÞjer. Vort udvalg skifter ofte, så kom forbi eller se på vores hjemmeside, da der ofte kommer nye og interessante emner ind. Og vi er altid klar til at vise dig det kÞretÞj, som du har ledt efter. SÞger du efter en speciel bil eller varevogn, som ikke er på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os direkte - hvorefter vi vil finde lige prÊcis det, du sÞger. Ringe eller skriv til os. Vi ser frem til at tale med dig. Brian Hangaard
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ðkort og prÊcistð
En god oplevelse
Jeg har kÞbt en brugt ID.3 hos Hangaard Biler. DesvÊrre viste bilen en fejl omkring 10 uger senere. Efter lidt dialog blev Brian fra Hangaard Biler og jeg enige om, at jeg kunne få fejlen udbedret på mit lokale vÊrksted i à rhus. Herefter fik jeg refunderet omkostningerne til den nye del, mens jeg selv betalte arbejdslÞnnen. Jeg er glad for, at vi fandt en lÞsning, selvom det krÊvede lidt dialog undervejs.
En Volvo, der bare kÞrer godtð
For to måneder siden kÞbte jeg min bil hos Hangaard. Det var fÞrste erfaring med stedet og vil gerne sige tak for en rigtig fin proces i salgsafdelingen og, ikke mindst, en hurtig og effektiv rettelse af fejl, så fornÞjelsen ved kÞbet kan nydes hver dag! Tak til Brian, Anders og Mads!

Hangaard biler ããã®åç
Hold jer laaaangt vÊk fra sjusketâŠ
Hold jer laaaangt vÊk fra sjusket vÊrksted, de har endnu mere Þdelagt vores bil og ÞdelÊgge motor, de krÊver at vi skal betale 10.000 kr for at ÞdelÊgge mere for bilen, de er svindler

Hangaard biler ããã®åç
Vi begyndte at se pÃ¥ bil fÞrâŠ
Vi begyndte at se på bil fÞr sommerferien 2025 her udviste de en ualmindelig god venlighed og service i hele forlÞbet du bliver taget alvorlig som kunde,så det endte med at vi i august 2025 fik kÞbt en ny bil ,kan derfor varmt anbefale at se på bil hos Hangård biler

Vi kÞbte bil hos Hangaard biler i 2021
Vi kÞbte bil hos Hangaard biler i 2021. Vi har vÊret rigtig godt tilfreds med bilen og har den endnu. Vi har vÊret ude og âoseâ flere gange og bliver altid godt modtaget og informeret om de biler vi er interesseret i. Vi fÞler os i gode hÊnder bÃ¥de i salgsafdelingen, og ikke mindst pÃ¥ vÊrkstedet.

Fantastisk service meget imÞdekommende
Det var et professionelt og sÊrdeles behagelig oplevelse.

Hangaard biler ããã®åç
Styr langt udenom Hangaard!
Hvor skal vi starte?
â Vi kÞber en bil, som fÞrst kan hentes en uge senere, fordi den âskal serviceresâ. Den bliver dog ikke serviceret, men Hangaard pÃ¥stÃ¥r hÃ¥rdnakket â uden evidens, hverken skriftligt eller digitalt â at det er den er blevet.
â Hangaard tilbyder at hente den gamle bil, der var en del af kÞbsaftalen. I den forbindelse modtager vi fÊrdselsbÞder.
â Hangaard lover os, at vores nye bil er dÊkket for fejl og mangler hos visse udvalgte samarbejdspartnere i Kbh.
Men nÃ¥r vi endelig henvender os dér, dÊkker Hangaard pludselig kun et meget begrÊnset, men dog helt uspecificeret omrÃ¥de af fejl/mangler, og at vi Ã¥benbart skal helt tilbage til Hangaards garage (i Thisted!) â en garage, som vi jo nu allerede har erfaret, sjusker bÃ¥de med deres service og papirarbejde.
De tilbyder at hente bilen (dog ikke at aflevere), men vi ved jo, at de kÞrer rÊs og får bÞder i kundernes biler.
Uanset om Hangaard i sidste ende (igen modvilligt) overfÞrer bÞdernes belÞb, bliver de jo registreret hos bilens ejer, og det går ud bl.a ud over ejerens forsikringer og kÞrebevilling.
â NÃ¥r Hangaard endelig meget modvilligt henvender os til en lokal mekaniker, vil de ikke fÞlge mekanikerens anbefalinger om, hvilke reservedele, der skal installeres, medmindre VI SELV betaler differencen mellem det anbefalede produkt, og det billigste alternativ Hangaard har adgang til, som i vores tilfÊlde sÃ¥ hedder smÃ¥ 200,- og det pÃ¥ trods af â hold godt fast â at VI SELV TILBYDER AT BETALE DERES MEKANIKER FOR AL INSTALLATION PÃ
EGEN REGNING. Altså noget, Hangaard lovede, at de ville dÊkke.
Gang pÃ¥ gang forsÞger vi at fÃ¥ Hangaard til at efterleve bare en brÞkdel af det, de har lovet pÃ¥ skrift i forbindelse med kÞb af bilen â og gang pÃ¥ gang sidder vi med en lang nÊse, og Êrgrer os over, at vi ikke kÞbte vores bil hos en anden forhandler.

Hangaard biler ããã®åç
Meget tilfreds med mit kÞb og rigtigtâŠ
Meget tilfreds med mit kÞb og rigtigt god service

Hangaard biler ããã®åç
Har kÞbt bil der og er kommet pÃ¥âŠ
Har kÞbt bil der og er kommet på vÊrkstedet, i flere år og har altid fået god og venlig behandling.

Hangaard biler ããã®åç
Meget professionel og god vejledning

Hangaard biler ããã®åç
DÊk skifte uden ekstra fÊlge
DÊk skifte uden ekstra fÊlge. Opgaven drillede, men fik flere gang info om hvad problemet var. Meget betryggende og god service.

Hangaard biler ããã®åç
Har handlet bil for anden gang hosâŠ
Har handlet bil for anden gang hos hangaardbiler. God oplevelse hver gang. Kan klart anbefales.

Hangaard biler ããã®åç
Jeg kÞbte min bil hos haangard for etâŠ
Jeg kÞbte min bil hos haangard for et lille år siden. TÊnkte at det var en forhandler, så mon ikke han var til at stole på ( dumt af mig) da jeg så stÞder ind i et problem nogle måneder senere tager jeg den til mekanikeren, som så informere mig om at der er flere ting i vejen, og flere dele der skule vÊre skifte for år siden, hvor han fortÊller mig at hvis jeg har kÞbt dem hos en forhandler så har han snydt mig. Snakker så derefter med flere som kan fortÊlle hvordan de er blevet snydt af det fjols. Utroligt man kan kÞrer sådan en virksomhed. Skammeligt.
Da det var fÞrste gang jeg kÞbte hos en forhandler troede jeg man kunne stole på hvad der blev sagt, nu er bilen kÞrt til skrot.

Kan ikke anbefales
Da vi, hurtigt, skulle finde en ny bil så vi at Hangaard Biler havde sådan en bil som vi gerne ville have.
Vi fortalte sÊlgeren at hvis det var den bil vi gik med, så skulle vi gerne have den indenfor en uge efter vi havde lavet aftalen.
Det var ikke noget problem i fÞlge sÊlgeren.
Herudover var det meget vigtigt for os at det var Apple CarPlay i bilen eller at der var mulighed for at få det.
SÊlgeren sagde at den bil vi så på ikke havde Apple CarPlay, men at den var forberedt til det og at det derfor ikke var noget problem at få det med såfremt vi kÞbte bilen hos dem.
Vi valgte at kÞbe bilen ved dem med nogle tilkÞb som evt. fÊlge som den stod med. Herudover forsÞgte vi flere gange at finde ud af hvad det kostede at få Apple CarPlay installerede.
Da det hastede med at få bilen, og sÊlgeren skulle have nogle fridage, så aftalte vi at få prisen og installationen efter handlen.
Efter vi blev enige om prisen fik vi herefter afvide at der vil få lÊngere tid med at få bilen da de nu havde solgt de fÊlge som bilen stod med i en anden handel. Herudover ville de ikke nå at få de tilkÞb hjem som vi havde valgt inden den dato vi gerne ville hente den, til trods for at sÊlgeren havde lovet de kunne nå at gÞre det klar. Det accepterede vi modvilligt da vi akut havde behov for bilen, og så måtte vi tage turen hele vejen til Thisted igen for at få eftermonteret delene.
Da vi skulle handle bilen, og dermed havde skrevet under på kÞbsaftalen, nÊvnte vi igen at vi stadig manglende at få prisen på installation af Apple CarPlay. Her nÊvnte sÊlgeren, en anden end ham vi havde handlet med, at det IKKE var muligt da bilen ikke var forberedt til det og at det heller ikke var noget man ville kunne gÞre. Måske kunne man gÞre det uoriginalt, men det var ikke noget de kunne hjÊlpe med. Det var heller ikke noget vi var interesseret i da vi jo havde fået afvide at bilen var forberedt til det. Apple CarPlay var et must som vi også havde givet udtryk for!
Nu havde vi skrevet under på det og kunne ikke få handlen trukket tilbage. SÊlgeren var ikke lÞsningsorienteret og lastede blot hans kollega under bussen ved at sige at han ikke forstod han havde lovet det men det kunne han ikke gÞre noget ved.
Da vi kÞrte vÊk efter at bilen havde fået de nye fÊlge, lavede den fejl ved dÊktrykket som vi fik afvide at det var fordi vinterdÊkkene lå i bilen og ar når de var vÊk skulle vi kÞrer i bilen i 30 min. med under 60 km/t så ville det gå vÊk. Efter flere forsÞg får vi afvide at vi skal tage den med til et dÊkcenter for at få kigget på det.
Det gÞr vi og han kan hurtigt fortÊlle os at der er monteret de forkerte censorer på dÊkkene, som er fra en forkert årgang.
Da vi ringer og siger det til Hangaard Biler får afvide at vi skal komme op til dem igen (igen 200+ km), og få det lavet.
Der er ingen undskyldning, kompensation eller noget. De siger igen at fejlen skyldes at vinterdÊkkene låne bilen selvom vi nu ved det ikke passer.
Efter denne oplevelse med forkerte informationer, lÞgne og at de hverken vÊlger at tage ansvar eller kompensere (for manglende mulighed for Apple CarPlay, mange kÞreture frem og tilbage som de er skyld i eller andet) for deres fejl gÞr at vi ikke på nogenmåde kan anbefale nogle at handle med dem.

Hangaard biler ããã®åç
ImÞdekommende sÊlger og vÊrksted ogâŠ
ImÞdekommende sÊlger og vÊrksted og meget lyttende. Jeg kÞbte en bil hvor jeg var tilfreds med forhandlingen om en bytte pris på min gamle bil , og fik den service jeg har jar brug for . Udad til et flot bilhus med biler som er flot klargjorte- som jeg imponeret over .

Bil til skrot
Handlet en bil, der efter et halvt år dÞde og måtte skrottes.

Hangaard biler ããã®åç
Den bedste oplevelse på vÊrkstedet
Den bedste oplevelse på vÊrkstedet.
OpsÞger vÊrkstedet med akut problem, uden forudgående tidsbestilling. MÞder den mest venlige, hjÊlpsomme og kompetente mekaniker Mads, som gÞr sig meget umag og lÞser problemet på en fantastisk vis.
Kan varmt anbefales

var derinde med min sÞn
var derinde med min sÞn, som skulle finde sin fÞrste bil. simpelthen så flot et bilhus. smilende sÊlger. jeg synes han gav min sÞn en god vejledning og han er meget glsd for sin nye bil! jeg har ikke selv bil eller behov for en men jeg ville bruge dem hvis jeg havde. så anbefaling herfra.

DÊksensor hurtigt fikset
Vi har vÊret på vÊrkstedet, da vores Renault Megane havde en servicelampe som blinkede, og sagde at dÊksensoren ikke virkede på det ene dÊk. VÊrkstedet var hurtige til at fixe problemet. Jeg nåede kun lige at få en halv kaffe, inden de havde fixet det.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ