3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

HÞj service og overholdte aftaler

Jeg har efterhånden haft en del biler, men dette var min fÞrste Skoda. Faktisk var jeg blot på "ose-tur", men takket vÊre den yderst behagelige gennemgang af den Elroq, jeg var kommet for at "snuse" til, endte det ret hurtigt med en handel. Alle aftaler overholdt. Meget hÞjt serviceniveau. Fremragende gennemgang af den nye bil. Mathias gjorde kÞbsoplevelsen til en af mine bedste. Og forÞvrigt - min Elroq 85 Sportline kÞrer som en drÞm.....

2025幎6月10日

Hej Thomas
Tusind tak for det fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse. Mange bruger Trustpilot til det modsatte.
Vi glÊder os til at se dig og din bil igen.
De bedste hilsner Mathias og Mads

Et besÞg vÊrd.

Vi kÞbte en ny Skoda Elroq og fik en både en professionel betjening og behagelig instruktion i bilens muligheder. BesÞgende har altid vÊret en stor fornÞjelse, altid mÞdt med et smil og i en behagelig tone.

2025幎5月15日
自発的なレビュヌ

Uviden, slÞv og upassende.

Vi er et par der efterhånden har vÊret forbi nogle gange for at se på en Cupra Born og gerne ville have lidt viden inden et kÞb.
Ved fÞrste besÞg bliver vi mÞdt af en mand der absolut intet ved om biler, og vi kom faktisk til at joke på vejen hjem omkring om manden muligvis ved at de findes med 4 hjul.
NÊste besÞg bliver vi så mÞdt af en anden mand som så egentlig kan tilbyde en prÞvetur, for efterfÞlgende at sende os videre til en anden, da han ikke lige har tid.
NÊst efter prÞver vi så faktisk at ringe ind, hvor vi bliver mÞdt med den stÞrste flabethed og faktisk en indirekte besked om at vi skal handle et andet sted hvis vi ikke kan li lugten.
Som sagt så gjort. Så vi handlede en Cupra Born VZ et lang bedre sted, med folk der faktisk ved hvordan man taler og behandler andre (kunder), og som virkelig har noget viden om bilen og de ting den kan.
Og endda 60.000 kr billigere end afdelingen i Thisted kunne.
En opfordring., tal pÊnt og vis andre respekt. Og.. få lidt viden omkring hvad I sÊlger.

2025幎5月11日
自発的なレビュヌ

Vi havde booket en til til at få

Vi havde booket en til til at fÃ¥ skiftet vinterhjul om til sommerhjul pÃ¥ vores cubra hos skoda i Thisted og ankom som aftalt kl 14 tirsdag😕min kone sad og ventede til kl.15.30 hvor der sÃ¥ kommer en og beklager at de ikke kan finde vores sommerhjul sÃ¥ efter 1 1/2 time mÃ¥tte hun kÞre hjem med beskeden om at de ville kontakte os onsdag som sÃ¥ ikke lykkedes for dem.
I dag er det sÃ¥ fredag og jeg kÞrte forbi for at hÞre hvad f
.. der sker men intet nyt dog beklager de og lover at finde ud af noget.
Det er en dårlig service

2025幎4月22日

Hej Ken og Tina
Tak for jeres vurdering, selvom den nok ikke er så positiv som man kunne drÞmme om.
Jeg tror simpelthen at der er sket et kommunikationsbrist. Det er korrekt at vi har fået jeres sommerdÊk vÊk. Det beklager vi meget. Vi har dog lovet at skaffe nogle nye hjemme u/b for jer, og så kontakte jer når de var hjemme. Det håber jeg stadigvÊk er en aftale!?
Efter dit besÞg i dag har vi forsÞgt at ringe på det nummer i har oplyst. Dog uden held. Derudover har vi også sendt jer en mail tidligere.
Vi er kede af jeres oplevelse og vi synes også at vi gÞr alt for at nå i mål.
I er velkommen til at kontakte mig direkte hvis I har yderligere spÞrgsmål der ikke er besvaret i mailen fra tidligere.
De bedste hilsner
Mads Dahl (96172339 - md@skoda-thisted.dk)

Fantastisk service hos LD Auto

Super service og imÞdekommende personale

Vi bestilte en Skoda Enyaq 85 Sportline. Mathias var yderst behagelig at handle bil med. Jeg vil beskrive det som en åben og Êrlig bilhandel. Alle aftaler blev overholdt.

Claus stod for at udlevere bilen til os, da vi hentede den. Han gav en god gennemgang af bilen og dens funktioner, så vi trygt kunne kÞre derfra i vores nye bil.

Ved vores nÊste bilkÞb kommer vi helt sikkert forbi igen.

2024幎10月4日

Hej Mikkel
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg videregiver den straks til de to "unge" herrer. Vi glÊder os til at modtage jer i fremtiden :-)

Mads, LD Auto ApS

Victor

Victor
Kurt

2024幎7月6日

Hej Victor
Vi kan umiddelbart ikke finde dig i vores systemer. Har du mulighed for at kontakte os, så vi måske kan rette op på din oplevelse?

Mads, LD Auto

Super service, de fortjener 10 stjerne hvis det var muligt Vi har fået leveret en ny Skoda Enyaq 85
professionel håndtering fra prÞvekÞrsel til salg og ikke mindst levering af bilen wow Tak Mads.
Man bliver altid mÞdt med smil af hjÊlpsom personale når man trÊder inden for hos LD Auto i Thisted
Kan kun varmt anbefales.

2024幎1月23日

Tusind tak for alt

Vi fÞlte os sikkert fra starten af. Det var en super oplevelse og helt sikkert ikke den sidste bil vi har kÞbt hos Ld biler. Tusind tak for hjÊlpen i de mange år som kunde.

2023幎7月8日

Hej Svenja og Sascha
Det er altid en fornÞjelse at handle med jer.

Rigtig god service

Rigtig god service vedr., salg af brugte fÊlge med nye dÊk.

Havde kÞbt min brugte Skoda Octavia ved anden forhandler, som dog skulle have nye dÊk og fÊlge.

Jeg tog derfor kontakt til Skoda Thisted, hvor jeg tidligere har kÞbt ny bil for at hÞre, hvorvidt de havde brugte fÊlge med nye dÊk.

Trine ved Skoda i Thisted var utrolig service orienteret og fandt efter lidt sÞgen et par gode fÊlge, med nye dÊk til. Den ene fÊlg havde dog en mindre skade, der selvstÊndigt blev udbedret af Skoda i Thisted.

Alt i alt en rigtig god oplevelse for få penge.

Kan varmt anbefale Skoda i Thisted

2023幎6月8日

Hej Benjamin
Tusind tak for den fine anmeldelse.

Ny bil/vÊrksted/service/tillid

Jeg har kÞbt min bil fra ny hos jer. Overholdt alle services hos jer. Har vÊret overordnet tilfreds, indtil nu. Min historie: En advarsels lampe begynder at lyse, mens jeg er pÃ¥ langtur. Jeg kÞrer pÃ¥ nÊrmeste vÊrksted, som foreskrevet i hÃ¥ndbogen. Han siger, det er generatoren. Jeg ringer til jer, og vi aftaler, jeg forsÞger at kÞre op til jer. Men I tror nu ikke, det kan vÊre en generator. Jeg nÃ¥r ikke til Thisted, men har jo som fast kunde den fine aftale om vejhjÊlp, sÃ¥ min bil kommer op til jer. I ringer og fortÊller mig, det faktisk er generatoren. I vil bestille en ny. Jeg spÞrger om der er andre muligheder her op til jul, inflation osv. Vi snakker en brugt. I vil finde ud af prisen. Ringer sÃ¥ og fortÊller, at der faktisk er en virksomhed tÊt pÃ¥, der kan lave min egen generator. Det bliver 1/3 af den oprindelige pris. Alternativet er en brugt generator til 2/3 af den oprindelige pris. Det er aftalen; reparer eller brugt. Jeg kan hente min bil dagen efter, nÃ¥r jeg har fri. Det er udenfor jeres Ã¥bningstid, men I kan lÃ¥se nÞglen inde. Det har vi gjort fÞr. Jeg kÞrer op for at hente min bil. Lang historie kort, jeg finder den fÞrst, da jeg til sidst kigger ind i vÊrkstedet, hvor den stÃ¥r ufÊrdig. Jeg forventer en opringning dagen efter. Den kommer ikke. SÃ¥ over middag ringer jeg selv. Min egen generator kunne ikke laves. SÃ¥ nu har I bestilt en ny. Og i Þvrigt beklager I, at der ikke er blevet ringet, SMS-ser eller mailet, at jeg ikke kunne hente min bil alligevel. Men fÞrst da jeg siger, det havde jeg forventet. Jeg pÃ¥minder jer om, jeg ikke vil have en ny generator, men en brugt. FÃ¥r at vide, min bil sÃ¥ ikke bliver fÊrdig fÞr jul. Det er jeg helt indforstÃ¥et med. Kort fÞr nytÃ¥r fÃ¥r jeg en SMS, hvori der stÃ¥r, min bil er fÊrdig. Jeg henter den i Ã¥bningstiden, fordi jeg gerne vil hÞre om, hvad der er sket. Ingen i butikken, ingen i vÊrkstedet, jeg venter
.. til sidst gÃ¥r jeg. Man mÃ¥ jo gerne holde pause. Jeg fÃ¥r tilsendt en faktura, som er 6/7 dele af den oprindelige pris for en ny generator. Noget dyrere end forventet. I mellemtiden tjekker jeg pÃ¥ FTZ hvad en ny generator koster, 1/3 del af den pris, der stÃ¥r pÃ¥ min faktura. SÃ¥ tÊnker jeg, der mÃ¥ vÊre sket noget, jeg ikke helt forstÃ¥. Der er nok en forklaring. Derfor ringer jeg for at fÃ¥ den. Øh, det ved manden ikke rigtig, men jeg har jo fÃ¥et en ny generator. Han kan ikke helt forklarer mig hvorfor de ikke har gjort som vi aftalte. Da jeg fortÊller, jeg selv har tjekket prisen siger han, at den pris jeg har tjekket er for en uoriginal. Den der er sat i er en original. SÃ¥ gider jeg simpelt hen ikke mere! PÃ¥ fakturaen fremgÃ¥r det jo, at det er en uoriginal generator, der er sat i! Han fÃ¥r ogsÃ¥ sagt, at jeg ikke betaler for den mislykkede reparation af min generator og at jeg har fÃ¥et afslag i prisen, men han kan ikke uddybe det, for det er ikke lige ham, der har skrevet min faktura! Jeg tÊnker, SEAT/SKODA Thisted har tÊnkt; ”Her er en single kvinde, som ikke aner noget om biler, en bÞvlet udfordring med bil, vi sÊtter en ny i, uanfÊgtet hvad hun vil og skriver en regning, trÊkker en lille smule fra”. KÊre SEAT/SKODA Thisted, I har haft alle muligheder for at forklare mig, hvorfor jeg ikke kunne fÃ¥ det, vi gentagne gange aftalte til evt. til en pris i nÊrheden af det aftalte. Jeg ved godt, der i min tid er sket et ejerskifte, nye tider. I ejer en virksomhed jeg havde tillid til, som jeg havde planer om at bruge i fremtiden. Jeg ville oven i kÞbet anbefale jer. Den tillid er forsvundet. Til gengÊld slipper i for at se mig igen.

2023幎1月2日

Hej Tina
Tusind tak for snakken i telefonen.
Igen kan jeg kun beklage mange gange at du ikke fÞler at vi har handlet korrekt. Vi ligger os alle fladt ned og beklager!
Vi forsÞgte at lÞse opgaven efter hvad vi mente var den optimale lÞsning, men var ikke gode nok til at kommunikere det videre til dig.
Vi forsÞger altid at gÞre alt for at vores kunder er tilfredse, og jeg er meget ked af at du fÞler at du har mistet tilliden til os.
Jeg håber at såfremt du har yderligere spÞrgsmål, vil kontakte mig for en lÞsning.
Mvh Mads

Brugt Skoda Fabia

Min mand og jeg har lige kÞbt vores fÞrste nyere bil fra Skoda i Thisted og vi fik den bedste behandling! Vi snakkede med Mads og det var en reel samtale helt nede på jorden. Der blev set på situationen efter vores behov og vi blev taget så godt hånd om som fÞrstegangs kÞbere. Vi vil helt klart anbefale en tur til Skoda Thisted, hvis man mangler en ny bil!

2022幎12月19日

Hej Monica og Rahmat
Tusind tak for handlen og den fine anmeldelse.
Mvh Mads

Super service 👍

Har idag hjulpet et ungt par med at kÞbe deres fÞrste Skoda Fabia.
Fik en helt fantastisk god, reel og sober rådgivning af Mads.
Bedre service fåes ikke.
Stor respekt herfra.

2022幎12月19日
自発的なレビュヌ

Ringer ikke tilbage efter aftale og

Ringer ikke tilbage efter aftale og virker ikke som om de har lyst til at sÊlge biler, men der er heldigvis andre der sÊlger biler.

2022幎7月18日

Hej Jakob.
Det kan vi kun beklage. Jeg håber at du har fundet hvad du sÞger, ellers så skal du vÊre velkommen til at give os en chance mere.
Mvh Mads Dahl

Dårlig service efter kÞb af bil

Jeg vil virkelig overveje en extra gang, hvis jeg skulle kÞbe bil hos Skoda Thisted, da de ikke fortÊller hele sandheden ved salget, samt der er ingen hjÊlp i garanti perioden. Mails bliver slettet/ikke svaret og man skal rykket adskillige gange pr.telefon for at nå frem til vÊrkfÞrer, som kun har et svar. Bilen fejler ikke noget, medmindre bilens computer siger det......Vel og mÊrket uden at have set/undersÞgt bilen... Nu afventer jeg igen svar på mail fra ham, nu på snart 6 uge...... Kan ikke anbefale dem og nu sender de påmindelse til mig omkring service...

2022幎2月23日

Hej Niels
Vi er meget kede af din oplevelse! Jeg håber at vi får mulighed for at tjekke din bil. Det krÊver dog at du kommer fordi med den. Kontakt mig gerne direkte, så tager jeg mig af sagen.
Jeg er ked af at du fÞler at vi ikke har fortalt hele sandheden om bilen. Det kan jeg kun beklage. Dog er brÊndstofforbrug (som anken nok vedrÞrer) en lidt svÊr stÞrrelse. Bilen er op givet til et forholdsvis lavt forbrug fra fabrikken og vi nÊvnte et mere pessimistisk tal, vi mener der er opnåeligt. Det kan jeg kun beklage, men vi nÊvnte det ud fra egne erfaringer.
Som sagt tag endelig fat i mig, så vi kan få lukket sagen bedst muligt.
Mvh Mads Dahl

Altid god service

Jeg har netop måttet opgive mit kÞretÞj efter at have fået konstateret epilepsi. Faktisk opdagede jeg min lidelse ved at få et blackout mens jeg kÞrte. Min bil blev beskadiget da jeg kÞrte ind i et skilt.
Da min bil ikke havde vÊret voldsomt dyr havde jeg ikke kasko. Skoda Thisted tilbÞd alligevel en rimelig pris for den beskadigede bil, der gjorde at jeg ikke er havnet i vanvittige Þkonomiske problemer efter mit uheld.

De har altid leveret den bedste service og gerne skudt over målet, når der skule gives en pris. Det er god stil ud over excellent service.

2022幎2月11日
自発的なレビュヌ

I januar kÞbte jeg en brugt bil hos LD

I januar kÞbte jeg en brugt bil hos LD og aftalte mundtligt, at jeg kunne få garantireparationer udfÞrt hos et skodavÊrksted i mit nÊrområde.

Turboen gik meget hurtigt i stykker og selv om der blot var tale om en mundtlig aftale, fik jeg uden videre min bil repareret for LD's regning i mit lokalområde.

Bravo!

2020幎9月12日