Hansenshave レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var en rigtig kedelig frokost vi fik. Stegt flÊsk med persillesovs, som ikke burde vÊre vanskelig at fÃ¥ til at smage godt! Sovsen mÃ¥ have vÊret tilberedt med kartoffelvandet. Noget tyndt plask ud... もっず芋る

Bestilte 'medium' men fik 'well done' og ganske hÃ¥rdt kÞd. Bad om at fÃ¥ bÞffen byttet. Lang diskussion med tjeneren, som med det samme havde en argumentation klar, om at bÞffens grÃ¥ farve skyldtes den... もっず芋る

vi holdt konfirmation pÃ¥ denne restaurant 15/4-2018, hvor vi var ca. 50 spisende gÊster. Alle gÊster synes det var et hyggeligt sted. Alt er forlÞbet glimrende ligefra bookning og kontakt med restaura... もっず芋る

Vi har i igennem Ã¥rende besÞgt Hansens familiehave og kun haft gode oplevelser Det havde vi desvÊrre ikke lÞrdag d 28.11. Vi var dels temmelig chokeret over den mangle overholdelse i forhold til re... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Et stykke med Danmarkshistorie. I en lille have på Pile Allé, finder man Hansens Gamle Familiehave. 150 års traditioner med, stemning, hygge og god dansk mad, i den smukke have. M.v.h. Familien Christensen

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Frokost!

Fredag d. 11/5-18 var vi tre personer i Hansens Gamle Familiehave. Vi har vÊret der mange gange og har altid vÊret tilfredse, men det var vi ikke alle tre denne gang. Jeg fik smÞrrebrÞd, to små mÞrbradbÞffer, som var som sålelÊder, det samme var tilfÊldet for den anden person, der fik det samme. Desuden fik jeg to stykker flÊskesteg, som desvÊrre var lige så tÞrre som mÞrbradbÞfferne. Den eneste der var tilfreds med sin mad, var den person, som fik varm mad, wienerschnitzel. Jeg ved, at jeg burde have sagt til tjeneren at kÞdet var tÞrt, men jeg orkede det ikke. Vi bestilte en kop kaffe og en irish coffee , samt dessert. Den person der betalte ser ikke så godt, så vi opdagede desvÊrre fÞrst senere, at hun havde betalt for tre kopper kaffe plus en irish coffee , trods det, at tjeneren bekrÊftede at vi skulle have én kaffe og én irish coffee Det varer lÊnge fÞr vi kommer igen, om nogensinde!

2018幎6月3日
Hansenshave ロゎ

Hansenshave からの回答

Fin andmeldese
Men det er da sjovt at man har fået
Cafelatte samt betalt for dette
Da vi slet ikke servere denne form for kaffe

Det er flot at lave en andmeldese
Men så skal det også vÊre af det rigtige sted

Hansens gamle familie have

Glimrende oplevelse - ikke noget at udsÊtte..

vi holdt konfirmation på denne restaurant 15/4-2018, hvor vi var ca. 50 spisende gÊster. Alle gÊster synes det var et hyggeligt sted. Alt er forlÞbet glimrende ligefra bookning og kontakt med restauranten til selve dagen. Glimrende mad af den traditionelle slags og overraskende gode vine. Vi betalte depositum men, det har jeg oplevet som princip andre steder også. UdmÊrket betjening og på intet tidspunkt fÞlte vi os glemte og vi fik fin hjÊlp til koordinering af servering, taler og sange. Deres festlokale er dog bedst egnet til mindre selskaber, derfor mangler den 5. stjerne...

2018幎4月17日

DÅRLIG reservations politik

Bestilte bord til et stÞrre selskab personligt.. Fik intet at vide om at der skulle lÊgges depositum ved denne lejlighed og det stod der heller ikke noget op på hjemmesiden. Fair nok at de ville have en bestilling på mad på i forvejen så de kunne forberede maden, men at forlange depositum uden at have give notits om det ved bestilling, er under al kritik, det endte med vi afbestilte. Dette sted har en alt for gammeldags og rigid reservationspolitik og kan derfor IKKE anbefales.

2018幎2月23日
Hansenshave ロゎ

Hansenshave からの回答

Ja der kan man se hvor meget man lÊser,
For der står helt tydeligt på hjemmesiden at der skal betales deposita,
NÃ¥r man bestiller til 10 personer eller flere.

HH.

BOYKOTTER DETTE STED FOR FREMTIDEN!

BOYKOTTER DETTE STED FOR FREMTIDEN!
Vi havde sygdom i familien og måtte afbestille vores bord til 3 personer. Vi skriver allerede om morgen kl 6 og får et ok tilbage. -Det skal lige nÊvnes at det var pinsemandag, hvor folk og turister er ude for at nyde det gode vejr. Så selvfÞlgelig kom der nogen ind fra gaden.
Vi har nu modtaget en regning på 750kr, hvilket jeg synes er under AL kritik. Vi har altid vÊrdsat at komme nede hos jer, men dette har i den grad fået mig til at skifte mening! #trustpilot

2017幎6月13日

Meget dårlig oplevelse

Vi var 2 personer,som spiste frokost i Hansens familiehave SÞndag d. 2. April 2017. Men det skulle vi aldrig have gjort. FÞrst kom vores fiskefilet med remoulade. Den ene fiskefilet var halvt så stor som den anden,og med kanter der vendte opad? Den kom direkte fra frituregryden ingen tvivl om det.Smagte meget underligt.Vores 2. stykke var rejemad med majonaise,og mÞrbradbÞf. Rejerne var godtnok de mindste rejer jeg har set til dato. Hele rejemaden med brÞd og det hele,var bare blevet presset ned i en lille glasskål. Og det tager man 99 kr. for?? Latterligt. Rejerne var totalt uden smag.
Og så var der mÞrbradbÞffen. 2 stk mÞrbradbÞffer,meget små med en diameter på omkring 10 cm. Ikke nok med det,så var de ikke stegt nok,rÞde inden i?? Enhver restaurant med respekt for sig selv,burde vide,at svinekÞd absolut ikke skal vÊre rÞdt invendigt. Og det kostede 88 kr. for mÞrbradbÞffen. Helt hen i vejret.
Desuden virkede tjeneren fuldstÊndig uinteresseret og ventede bare på at det hele var overstået.
Der er kun en positiv ting at sige om dette restaurantbesÞg,og det er at så ved man,at man ikke skal derind mere.

2017幎4月4日

AmatÞrer af vÊrste skuffe 😱

En rigtig ØV oplevelse .10-09-2016
Vi er gruppe på 40 stk, som har bestilt bord til frokost, 179,- pr kuvert.
Det fÞrste vi bliver mÞdt med da vi ankommer er,, kommer i allerede ???, jeg kikker pÃ¥ uret, hmm, kl er 12,14, okay der er bestilt til kl 12,30🀔
Vi kommer til bords,
Vi sidder 10 personer pr bord, MEN der er kun 9stk fiskefilet og det samme gÊlder flÊskestegs-skiverne, 9 skiver 😡😡 BARE IKKE IORDEN.
Virkelig dÃ¥rlig kundepleje og dumsmarte bemÊrkninger😳
Vi bestiller 4 Þl, da tjeneren kommer med dem, siger vores formand til ham, "også en mere hertil", ja ja du skal nok få, når det bliver din tur .
En som er i fÊrd med at spise, oplever at tjeneren tager gaflen ud af hÃ¥nden pÃ¥ ham, hov !! jeg er ikke fÊrdig, nej nej , du bruger bare det andet sÊt, vi skal jo have dem brugt😳😡
En anden fÃ¥r en virkelig ØV oplevelse med hÞnsesalaten, syntes at konsistensen var noget underlig, det viser sig at vÊre 2 stk cigaret- filtere Jaaa, 2 stk cigaret-filtere, tÞr slet ikke gÊtte pÃ¥ hvordan de er havnet der😡, ved ikke hvad tjenerens kommentar var , men han havde travlt med at komme ud i kÞkkenet med dem, Þv at der ikke blev taget billeder af dem.
Til hjemturen var der bestilt 40 stk sandwich , halvvejs hjemme skal de nydes,, MEN ak, så er den s.. gal igen, en finder et stykke plastik på ca 2x4 cm, minder meget om noget fra en plastikbÞtte.
Det er simpel hen bare for ringe.
Det er helt sikkert at jeg / vi aldrig kommer hos jer igen , I kan bare ikke vÊre jer selv bekendt.

Der har her vÊret tale om et menighedsråd samt personer med tilknytning til Kirken, der var på årlig udflugt

2016幎9月10日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service og kedeligt mad

Vi var en virksomhed der have booket Lux frokostanretning til 40 personer, hvor der 14 dage fÞr bliver sendt en mail at vi kun bliver 29. Men de siger at de aldrig har modtaget nogen mail, selv og vi kan dokumenterer dette da vi ankommer til Hansen Gamle Familiehave. Vi kommer til at betale for alle 40 personer :( Vi havde bestilt drikke vÊrdikupon til hver person, og havde fået oplyst at der kun skulle betales for de vÊrdikuponer der blev indlÞs, men nej vi fik lov at betale for alle, dvs. for noget som vi ikke havde fået :( . Servicen var så dårlig med servering af drikkevare, og trods der var bestilt bord kl. 14 fik vi fÞrst anretningen kl. 14.35. Den mÞrbradbÞf der var på Lux frokostanretning var så tÞr at den var uspiselig. Vi kommer aldrig der ind igen og vil aldrig anbefale andre at tage der til. :( :(

2016幎8月27日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig betjening og en trist kalvesteak

Bestilte 'medium' men fik 'well done' og ganske hårdt kÞd. Bad om at få bÞffen byttet. Lang diskussion med tjeneren, som med det samme havde en argumentation klar, om at bÞffens grå farve skyldtes den lavtstående sol. Han havde nok haft lignende tilfÊlde tidligere. Ved udgangen stod kokken som sagde det samme, trods at jeg overhovedet ikke havde talt om bÞffens farve, men om dens smag og hårde struktur.

2014幎7月24日
自発的なレビュヌ

God mad - arrogant og vildledende betjening.

Jeg deltog i dag i et firmaarrangement på omkring 70 personer med spisning her i Hansens Have. Og hvor er det dog synd at der sådan et dejligt sted forekommer en så arrogant tjener, at man går derfra med en rigtig dum fÞlelse i maven. Efter vi var ankommet og havde indtaget vores pladser, kom tjeneren endelig over og spurgte til hvad vi ville have at drikke. Jeg spurgte til hvad han kunne anbefale til den menu som var bestilt til os, og han anbefalede "husets vin" - en Valpolicella, et rigtigt godt valg. Jeg spurgte til prisen og fik oplyst af tjeneren at den kostede kr. 250,-. Jeg spurgte om der så også fulgte en kande vand med, og jeg fik oplyst at jeg da bare kunne kigge på bordet, for der stod jo kander. Javel, det har vi oplevet der fÞr, men kanderne var også fÞrt på regningen sidst vi var der, uden vi var klar over det. Vi spiste og fik efterfÞlgende regningen og ser, at vinen står på til kr. 275,- for en flaske. Vi spurgte tjeneren om det kunne vÊre rigtigt at han oplyser os kr. 250,- og så bonner os 275,- på regningen. Så siger han, at han havde sagt forkert og vi da bare kunne have kigget på vinkortet. Vi mente nu at når nu han havde oplyst os kr. 250,- så var det også det vi skulle betale, men nej, vi havde bare at betale kr. 275,-. Det er bare ikke i orden - og det gÞr, at nÊste gang går vi ikke derind og spiser - for til de priser må man jo nok forvente at det som tjeneren oplyser er det man skal betale.

2011幎6月25日