Er man til enkelte tests er siden sÃ¥mÊnd ganske udmÊrket, men som forbruger savner jeg de store sammenligninger, som man ofte finder pÃ¥ stÞrre websites. Hvad angÃ¥r forum, mÃ¥ jeg give SuperflyDK ret. D... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sidens styrke er de dygtige brugere og dygtige medarbejdere, der sÞrger for gode svar i trÃ¥dene og gode artikler om Hardware og andet. Den svage side er de hyppige nedbrud, men jeg kommer altid ti... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret daglig gÊst pÃ¥ HWT i mange Ã¥r og det er den eneste IT-relaterede side, med et, oven i kÞbet, behageligt Forum, som jeg efterhÃ¥nden frekventerer. KÞb og salg- forum har jeg benyttet jÊ... ãã£ãšèŠã
En udemÊrket nyheds- og artikel-kilde når det gÊlder hardware. Der er et stort forum på siden også, som dog bÊrer mere og mere prÊg af meget unge brugere.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super godt forum!!
Super godt forum!!! Har vÊret medlem i 8 år nu..
Danmarks bedste
Super forum, både til hjÊlp med hardware og salg og kÞb.
Altid gode for et brugbart svar.
Siden yder kanon service mht. div. test & her kan man altid efterlyse et svar om div computer problemer eller bare om et godt råd.
4 Stjerner.. for alt kan blive bedre.
Jeg har vÊret daglig gÊst på HWT i mange år og det er den eneste IT-relaterede side, med et, oven i kÞbet, behageligt Forum, som jeg efterhånden frekventerer. KÞb og salg- forum har jeg benyttet jÊvnligt gennem mange år også og er aldrig blevet skuffet. Held?? - jeg mener at brugerne selv sorterer ud i brådne kar meget hurtigt.
Jeg er nu frivillig skribent på siden, lÞnnen er bl.a. en tilfredsstillet nysgerrighed samt udfordringer, som brugerne stiller én i en god tone. At mit Nick-name er barnligt (som skribent), er udelukkende begrundet med at: "sådan skal dét vÊre".
Mvh. Kurt.
Der er det hele :o)
Synes HWT er god, for der er sgu lidt af det hele uden problemer.
Kan altid finde info eller en god handel derinde !
Godt nytår !
Nummer 1
Efter min personlig mening er HWT:DK nummer et i danmark...
BÃ¥de forumet og anmeldelser..;-)
Fantastisk side
HWT er altid med på at hjÊlpe en hvis man er i nÞd, om det er ny pc til moar, en BSOD fejl, eller noget helt tredje!
Ganske tilfreds!
Det bedste hardwareforum
Uden tvivl det bedste hw forum i DK.
Et hardware forum der har det hele.
Har vÊret bruger på siden sidne 2009 og har endnu ikke noget dårligt at sige om forummet.
hwt.dk har det hele man sÞger på et hardwareforum. Godt crew, hjÊlpsomme brugere, nyheder og anmeldelser at hardware samt andre ting, salg/kÞb forum og at man skal have/lave en bruger for at kunne skrive på siden. Det er godt fordi forummet slipper for iriterende gÊster der kun kommer for at spamme og det synes jeg er virkelig dejligt.
Alt i alt en forumside hvor jeg forsat vil komme langt ud i fremtiden også.
Bedste HW side i DK
Hwt har altid budt på venlighed og masser af hjÊlpe.
De laver fyldestgÞrende anmeldelser og sÞrger godt for deres brugere.
Det er langt det bedste hardware site vi har i Danmark.
Fantastisk side, med fantastisk forum og test-sektion :-D
Jeg har sjÊldent mÞdt så kompetent hjemmeside med hensyn til test at nyt hardware og samtidig er der et fantastisk forum hvor man altid kan få hjÊlp til det man lige står og har brug for. Takket vÊre den side har jeg nu fået samlet mig en fantastisk pc med de bedste komponenter til en rimelig pris ved hjÊlp af forummet og deres fantastiske test sektion.
Det kan faktisk ikke blive ret meget bedre :-)
Det bedste hardware forum i DK.
Der er altid hjÊlp at hente, salg bytte og kÞb er lette at konfigurerer rundt i, hjemmesiden er simpel og fungerer upåklageligt. Er man utilfreds med noget får man altid en detaljeret grund og siden forbedres hele tiden i forhold til brugerne og funtionaliteten af hjemmesiden :)
Nr. 1 Forum inden for Hardware
Stedet Hwt.dk er helt klart nr 1 inden for hardware ,der er altid hjÊlp at hente hvis man har problemer med en ting og gode reviews af hardware og en masse flinke "nÞrder" der ved hvad de taler om
Helt klar det bedste Hardware forum i DK
Helt klar det bedste Hardware forum i DK.
Bedste i DK om PC stof
Sidens styrke er de dygtige brugere og dygtige medarbejdere, der sÞrger for gode svar i trådene og gode artikler om Hardware og andet.
Den svage side er de hyppige nedbrud, men jeg kommer altid tilbage fordi det er her jeg får mit behov dÊkket.
Derfor kun 4 stjerner men jeg vil til enhver tid anbefale siden til alle jeg kender.
hip hip. :-)
Bedste hardware forum
Jeg har vÊret en glad bruger af HWT i de sidste mange år efterhånden, startede ud med at vÊre den, som intet vidste om noget som, men igennem test og forummet på hwt.dk fik jeg et stÞre og stÞre indblik i hardware branchen.
En glad lÊser og bruger af hwt.dk igennem mange år.
Rigtig fedt hardware forum
Der er ikke så meget at sige. Der er for det meste styr på tingene plus de har opdateret layout som virker rigtig godt.
4 svin til dem.
hol kunne lÊre en hel masse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã