レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk dejligt ophold. Absolut intet at klage over. Nem selv indtjekning. LÊkker tapas, vin, velkomstbobler og morgenmad som stod klar til os i lejligheden- lige til at lave/gÞre klar nÃ¥r vi ha... もっず芋る

Vi har ikke engang vÊret der endnu og det er allerede en dÃ¥rlig oplevelse. En lille familiedrevet virksomhed bÞr ikke sÊlge sÃ¥ mange deals at der ikke er nok datoer ledige. Derudover vÊlger de at tage... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig dejlig weekend tur med kÊresten, virkelig et flot og dejligt sted at tage et afbrÊk fra hverdagen. KÊmpe anbefaling, dejlig morgenmad, stor havstuite til et par, hvor vi kunne nyde en dejl... もっず芋る

䌁業情報

1. サヌビスアパヌトメント

圓該䌁業による蚘述

Ferieboliger de Lux med havudsigt. HAVsuites er ferieboliger for jer, der elsker naturen og det frie liv... – altsÃ¥ bare man kan fÃ¥ en god seng med blÞde dyner og puder at sove i, kÞkken- og badefaciliteter i topkvalitet og gerne egen opvarmet udespa. Det er ogsÃ¥ for jer, der sÊtter pris pÃ¥ et ophold ved Østkysten pÃ¥ HÞlken Strand med panoramaudsigt over Kattegat til SamsÞ og TunÞ – centralt beliggende i naturskÞnne omgivelse midt imellem Aarhus og Horsens.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

30件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk dejligt ophold

Fantastisk dejligt ophold. Absolut intet at klage over.
Nem selv indtjekning. LÊkker tapas, vin, velkomstbobler og morgenmad som stod klar til os i lejligheden- lige til at lave/gÞre klar når vi havde lyst. LÊkkert udvalg af minibar/snacks og til gode priser.
Dejlig rolig. SkÞn spa som også stod klar med fantastisk udsigt. Var lidt bekymret over at se at p pladsen lå lige uden for lejligheden men da lejligheden lå lidt oppe betÞd det absolut intet. Vi kommer gerne igen og igen.

2026幎4月26日
自発的なレビュヌ

Alt simpelthen alt var over al forventning

Alt simpelthen alt var over al forventning. Pladsen i hytten udnytter perfekt. Sengene, dynerne og hovedpuder af bedste kvalitet. KÞkken med alt hvad der er brug for. HavemÞbler, liggestole med puder, udsigten perfekt. Kan virkelig ikke finde noget negativt kun hvis man regner med tiden, den gik al for hurtig. Vi kommer igen, igen og igen

2026幎4月24日

Aldeles fremragende feriebolig

Aldeles fremragende feriebolig, elskede at sidde i spabad under stjernerne med bobler, gennemfÞrt lÊkre måltider, (tapas kan virkeligt anbefales), havudsigt og gåtur ved stranden ultra skÞnt - vi koblede bare så meget af, kan varmt anbefales.

2026幎3月19日

Super lÊkkert

Super lÊkkert, var lidt skeptisk det er jo også en campingplads, ikke et ondt ord, men oftes er det at man skal melde sig og bruge tid på at finde ud af hvordan det hele fungerer. Vi havde en fantastisk oplevelse spa'en var varm udsigten var smuk, maden var god og stod på kÞl sammen med de lÊkreste bobler alt var i top. Hvis jeg skal sige noget negativt.... der står ik rigtig hvad man skal inden afrejsen, udover tÞmme opvaskemaskinen det kommer på sms...... Som jeg så 2 timer efter afrejse, der er brochurer over det meste i huset, så sÊt lige en angående afrejse....

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Do not book this place!!

Dette sted udviser en uacceptabel grad af inkompetence og useriÞsitet i deres kundehåndtering.
(LÊs også de andre almdelser, vi kan nikke ja til dem alle!)
Jeg havde et fuldt betalt ophold kÞbt via Deal.dk. Stedet valgte ensidigt at annullere opholdet med henvisning til manglende betaling af en opgradering, som ifÞlge dealens betingelser var et frivilligt tilkÞb og ikke en forudsÊtning for opholdet. Det er grundlÊggende kontraktforståelse, som her åbenlyst mangler.
Jeg gjorde gentagne gange klart, at jeg var villig til at betale for opgraderingen. Konflikten handlede ikke om betaling, men om stedets rigide og disproportionale adfÊrd, herunder udsendelse af rykkere for et frivilligt tilkÞb lÊnge fÞr opholdets afholdelse og uden sagligt grundlag.
På trods af saglig og faktuel kommunikation valgte stedet at ophÊve en allerede indgået og betalt aftale. Endnu mere alvorligt er det, at de efterfÞlgende undlod at refundere belÞbet, selvom ophÊvelsen skete fra deres side. Jeg måtte selv gå gennem Deal.dk for at få mine penge tilbage.
Denne adfÊrd vidner om manglende respekt for danske forbrugerrettigheder og rejser alvorlig tvivl om stedets forretningsetik. Når en leverandÞr ensidigt annullerer aftaler og ikke returnerer betaling, fÞr tredjepart presses ind i sagen, er det et mÞnster, man som kunde bÞr tage meget alvorligt.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted og vil kraftigt fraråde andre at booke ophold her.

2026幎1月8日

KÊre Lila
Vi tager afstand fra din fremstilling. Dit ophold via Deal.dk var korrekt registreret, men alle ophold og eventuelle tilvalg skal – som tydeligt oplyst i vores betingelser – vÊre betalt fuldt ud forud for ankomst, da receptionen er vinterlukket, og alt foregÃ¥r via selv check-in.
Den pågÊldende opgradering blev aktivt valgt og faktureret, men ikke betalt trods flere påmindelser. Manglende betaling medfÞrte derfor annullering i overensstemmelse med vores vilkår. Refundering af selve Deal-opholdet er håndteret korrekt via Deal.dk.

Vi beklager, at du er utilfreds, men vi stÃ¥r inde for vores procedurer, som ogsÃ¥ sikrer en fair og ensartet behandling af alle gÊster – herunder dem, der betaler deres regninger rettidigt.

Rigtig dejlig weekend tur med kÊresten

KÊmpe anbefaling, dejlig morgenmad, stor havstuite til et par, hvor vi kunne nyde en dejlig udsigt fra jacuzzien som var perfekt.

Alt i alt 5 stjerner herfra

2026幎1月16日

Perfekt weekendtur

Dejlig oplevelse på Hygge strand Camping
Vi havde booket en HAVsuite, og der var styr på alle de små detaljer.
Spaen var allerede opvarmet og klar, der lå små chokolader på sengen, og kÞkkenet havde alt, hvad man havde brug for (hvilket ofte mangler i sådanne hytter).

Stor anbefaling til morgenmaden, hvor der både var brÞd og frisk wienerbrÞd, som man selv kunne varme. Derudover var der små pakker med smÞr, ost, marmelade og Nutella.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi besÞger Hygge strand Camping ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Ved kÞb af dealbevis ved sweetdeal

Personalet er venlige, når man ringer ind, men konceptet er desvÊrre ikke sÊrlig forbrugervenligt. Der er datoer, der ikke kan vÊlges uden ekstra tillÊg, selvom det ikke fremgår af betingelserne ved kÞbet. Derudover fremgår der, at opholdet gÊlder alle ugens dage, men der tages forbehold for rigtig mange datoer og med ekstra tillÊg, der lidt får karakter af skjulte tillÊg.

2025幎12月20日

Havsuites からの回答

Hej Charlotte, vi er kede af din oplevelse - men vi har ikke skjulte priser...!
Vi samarbejder med Sweetdeal om salg af ophold i vores HAVsuites.
Ofte når man kÞber en "deal" er det forbundet med visse betingelser og forbehold.
Når du kÞber en deal til vores sted, er alle betingelser synlige og vi har ingen skjulte tillÊg, som du beskriver...! Alle betingelser er altid tydeligt beskrevet i den deal du kÞber hos deal selskabet.
De deals vi sÊlger via dealselskabet er billige hverdags tilbud, med mulighed for at opgraderer til weekender og helligdage i begrÊnset omfang.
GlÊdelig Jul og Godt Nytår

SkÞn havsuite med spa

Et dejligt ophold, hvor tingene var som lovet. Spaen var dejlig varm og klar, da vi ankom. Suiten var ren og nydelig. Tapas og morgenmad stod klar i kÞleren samt vin og bobler.
Alt i alt en god oplevelse

Tilmed god service, da vi havde Þdelagt et glas, som vi ikke skal betale ekstra for.
Tak for denne gang. Vi kommer gerne igen.

2025幎12月3日

Havsuites からの回答

Hej Jeanette og tusind tak for din anmeldelse. I skal vÊre velkommen igen :-)

GlÊdelig Jul og Godt Nytår, hilsen HAV suites

Havde kÞbt luksus overnatning for at vi

Havde kÞbt luksus overnatning for at vi kunne sidde i spaen om aftenen og nyde et glas bobler. Spaen var iskold og den fÞrste time gik med besÞg af teknikker og den blev ikke varm nok fÞr dagen efter. Meget skuffende at vi ikke engang kan fÃ¥ nogle penge retur fra et ellers dyrt ophold der ikke levede op til vores forventninger. Vi skal kÞbe endnu et ophold for at fÃ¥ en kompensation pÃ¥ 500 kr. Øv! Er ikke enig i at den var varm kl 21- den var kun lunken ellers havde vi nemlig brugt den. En time ekstra nÊste dag er jo aldrig det samme som at kunne nyde aftenen.

2025幎10月15日

Havsuites からの回答

Hej Janne. Vi er selvfÞlgelig kede af at spaen ikke var varm ved ankomst, det beklager vi. Det passer ikke helt at spaen fÞrst var klar dagen efter - den har vÊret klar fra kl. 21.00...! Vi har også kompenseret jer med et forlÊnget ophold, så I kunne få en ekstra tur i spaen, den efterfÞlgende dag (vÊrdi 175,-) oveni det har vi også tilbudt jer et tilgodebevis på 500,- :-)

BrÊkket albue

Vi kommer til sure miner i receptionen, men da der kommer et udlandspar mens vi er der, bliver de skam sagt velkommen med hÃ¥nd😏. Jeg faldt pÃ¥ pladsen og brÊkkede albuen og er godt forslÃ¥et. Den der hjalp mig fortalte at der flere gange var sagt til vÊrtspar at det skulle laves sÃ¥ der ikke skete noget. Vi anmeldte det til vores forsikring. Og ringede til dem, at de ogsÃ¥ skulle anmelde det til deres forsikring. Deres svar var at det ville de ikke have noget med at gÞre og sÃ¥ afbrÞd de samtalen😡 sÃ¥ vi tÊnker om de ingen forsikring har??? SÃ¥ lige et advarselsrÃ¥b pas pÃ¥ Ny info Det er sÃ¥ mÊrkeligt du siger du har tryk forsikring nÃ¥r du har top Danmark/if😡 nu synes vi du skulle fÃ¥ andmeldt den skade vi kan jo ikke gÞre det for dig vi har forsikring selskab Vendsyssel i 9800 HjÞrring KOM NU IGANg

2025幎7月10日

Havsuites からの回答

KÊre Birgitte..! Hvad i alverden er det for noget sludder... Hvorfor skal du nu skrive herinde, du har ikke engang boet i den af vores HAVsuites - og det du skriver er jo direkte usandt...!!!

I har forladt vores campingplads med en besked om at I nu tog hjem, fordi du var faldet og brÊkket armen. Det er alt vi ved om dette...

EfterfÞlgende ringer I og får oplyst vores forsikringsselskab, som jeres selskab efterspÞrger, så burde der ikke vÊre mere i det og vi ville under normale omstÊndigheder forvente at vores forsikring ville hÞre fra jeres.

TÊnker hvis der er en forsikringssag, bÞr vi jo nok hÞre fra jeres forsikring, da vi ingen som i overhovedet intet ved om hvad der er sket, og derfor selvfÞlgelig ikke kan indgive nogen anmeldelse

Måske du skulle have skrevet en mail til os, i stedet for at blande alle vores andre kunder ind i jeres private affÊrer og forsÞge at smudse os til på internettet - det er ikke i orden.

HÞrer gerne fra dit forsikringsselskab, hvis der er noget vi kan gÞre.

De bedste hilsner Mette & Carsten

1.500 kr. spildt - Êrgeligt for alle parter

Jeg har kÞbt en deal, som desvÊrre udlÞb for 3 måneder siden. Da jeg tager telefonisk kontakt med Havsuites, så er der velvilligheden MEGET svÊr at finde. Jeg spÞrger venligt, om det er muligt at forlÊnge perioden, og ville booke en dato straks. Svaret var: "Alle gavekort har en udlÞbsdato og det er der en grund til" Sikke et trÊls og ikke sÊrligt serviceminded svar. Så det vil sige, at der er landet 1.500 kr. i lommen på Havsuites, uden de har leveret. TÊnk alle de penge han går glip af, når jeg kunne have siddet og bestilt drinks på terrassen - Êrgerligt Êrgerligt. Jeg kan ikke på nogen måde anbefale Havsuites til nogen.

2025幎6月24日

Havsuites からの回答

Hej Merete og tak for din helt urimelige anmeldelse...!

Du har kÞbt en "deal" HELT tilbage i 2023, som nu er udlÞbet nÊsten 2 år efter dit kÞb...!
Da du kÞbte dealen, blev du opfordret til at booke indenfor 2 uger, da der er rift om de ledige HAVsuites.
De ledige muligheder vi har haft i den periode som din deal gÊlder til, er desvÊrre udlÞbet, og har måske stået ledige. Vi kan derfor ikke overfÞrer din deal til en ny dealperiode, også af hensyn til andre glade gÊster, som har kÞbt en deal.

Vi syntes måske det er Êrgerligt at du på de forudsÊtninger, giver os en så hård medvind, det er trods alt vores levebrÞd :-)

God sommer til dig, hilsen HAVsuites

Perfekt

Vi havde en enkelt overnatning i suite med jacuzzi. SkÞn lejlighed, jacuzzi og tilhÞrende terrasse. Også dejlig smÞrrebrÞd. En perfekt oplevelse, hvor vi virkelig nÞdt det og kunne slappe af og oplade ny energi.

2025幎6月14日

Super god oplevelse

Vi har netop vÊret på overnatning i HAVsuite.
Super hyggelig lille lejlighed, med spa, terrasse og den skÞnneste panorama udsigt.
Meget fin kvalitet på tapas, vin/bobler og morgenmad - det hele er i kÞleskabet og klar.
Hele pakken til en meget fair pris.
Absolut en gentagelse vÊrd!

2025幎3月8日
自発的なレビュヌ

Dejligt ophold i skÞn hytte

En meget positiv oplevelse fra start til slut. Vi havde kÞbt en deal, hvori alt var fint beskrevet.
Der var dejligt pÊnt og rent i hytten og vi fik en skÞn tapas-anretning til aftensmad.
Der var rigtig god beskrivelse af ude-spaen, og den nÞd vi til fulde. Wow - sikke en smuk udsigt derfra.
Morgenmaden var god - der manglede intet.
Kun varme anbefalinger herfra. Vi vender gerne tilbage igen

2024幎11月10日

Havsuites からの回答

Hej Sara og tusind tak for din positive anmeldelse - Vi er super glade for at I har nydt jeres ophold i vores skÞnne HAVsuites...

Vi glÊder os til at se jer igen :-)

De bedste hilsner Hygge Strand Camping og HAVsuites

Fantastisk ophold!

Vi havde kÞbt en DEAL, og blev meget positivt overrasket over "hyttens" standard! Stor, flot stand, ren og pÊn, samt meget veludstyret. Super spa, med en dejlig udsigt! Skal jeg finde på noget negativt, mangler der sÊbe i brusekabinen, - og så var aftensmaden - (tapastallerken) - ikke lige vores smag, men det vidste vi jo på forhånd! Morgenmaden var fin, og på ingen måder skrabet... Alt i alt et fantastisk ophold, - vi vil holde Þje med kommende DEALS...

2024幎9月16日

Kan anbefales

LÊkker hytte, alt var rent og pÊnt. God infomation vedr. spa og ikke mindst dejlig udsigt der fra. Vi var inde og tale med receptionen i lÞbet af weekenden og oplevede imÞdekommende betjening.

2024幎8月9日

Mange dyre tilkÞb

VÊr opmÊrksom på at man skal betale 400kr for weekendtillÊg og 300 for at have hund med. ovenikÞbet skal man tilkÞbe mulighed for at ombooke, når man booker sit ophold, hvis man går hen og bliver forhindret. Vi har fået opholdet som en gave, og vi havde derfor ikke forventet at man skulle betale så meget ekstra oveni.

2024幎5月29日

Havsuites からの回答

Hej Ane og tak for dine kommentarer og din, syntes vi dårlige anmeldelse, som umiddelbart bunder i manglende indsigt...

Du har fået en "Deal" i gave som et gavekort. Den som har givet dig "gaven" har formentlig kÞbt et almindeligt ophold, som er billigst i hverdage.

Booker man ophold i helligdage, weekender og ferieperioder kan der vÊre sÊsontillÊg - det fremgår også meget tydeligt af det produkt som giveren har kÞbt til dig.

Som en ekstra service tilbyder vi dig, ved booking en "afbestillings sikring" som er frivillig, da mange selv har afbestillings/rejseforsikring som dÊkker disse muligheder.

Hvis du havde booket i en "almindelig" periode og ikke tilvalgte en ekstra service det er at tage hund med, havde du ikke skulle betale ekstra - valget har helt og holdent vÊret dit :-)

HÃ¥ber du kommer til at nyde dit ophold i vores dejlige HAVsuites.

Hilsen Mette & Carsten - Hygge Strand Camping og HAVsuites

Vi havde kÞbt en deal til opholdet i en havsuite

Vi havde kÞbt en deal til opholdet i en havsuite. Vi skulle have hund med og fik oplyst ekstra belÞb for dette samt et sÊsontillÊg ialt 500kr, det var ok.
MEN jeg var ikke opmÊrksom på at dette skulle indbetales inden opholdet og 5 dage over frist for dette kom der en rykker med 100 Kr i rykkergebyr - altså 20%. Ret uhyrligt.Da vi selv har haft virksomhed og aldrig brugt den slags metode, ringede jeg straks derover for at få dem til at fjerne rykkergebyret. Her havde jeg en ikke sÊrlig behagelig samtale med Carsten, der var helt uforsonlig.
I forvejen er det mÊrkelig de skulle have dette belÞb inden ankomst, de havde jo fået betaling for selve opholdet. Nå men vi betalte og sagde at det bliver både fÞrste og sidste gang vi kom så. Den slags åger er ikke i orden. Ved faktisk ikke om det er lovligt at tage så meget på et lille belÞb.
Nå, men selve opholdet var faktisk ok, der var det lovede, dog mÊrkeligt at der ikke er kaffe og te inklusiv, når det er med morgenmad. Det opdagede vi fÞrst derovre.Det. Var ikke oplyst- så dårligt.!

2024幎4月24日

Havsuites からの回答

KÊre Hanne, tak for dine kommentarer.

Det er helt normalt at betale for ophold, inden ankomst. Det fremgår også tydeligt af vores handelsbetingelser.

I forbindelse med din reservation, har vi sendt dig en mail, med oplysninger om at vi har sendt dig en bekrÊftelse med indbetalingsoplysninger, samt en ordrebekrÊftelse med indbetalingsoplysninger mv.

Vi skal også lige have fakta på plads, vi har sendt dig en rykkerskrivelse med opkrÊvning af rykkergebyr, 8 dage efter det skulle have vÊret betalt.

Et rykkergebyr er en engangs ydelse for medgået tid til bogholderiet og ikke en procentsats af opholdet - Det er ganske normal procedure og det står også beskrevet i kÞbeloven, at det maksimalt må vÊre 100,- og det fremgår også af vores handelsbetingelser.

At der ikke er kaffe og the i dit ophold, står også tydeligt beskrevet i din bekrÊftelse samt den informations mail, vi har sendt til dig 5 dage fÞr dit ophold.

Vi syntes faktisk selv at vi har et forholdsvis hÞjt informationsniveau til vores gÊster :-)

Fortsat go' sommer, hilsen Mette & Carsten Hygge Strand Camping

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。