Op maandag 28-04-2025 de Bitron eco 120 watt besteld. Op de website staat 1-2 dagen levertijd (staat er dus nog steeds). Nu 5 dagen later, nog steeds geen levering en ook onbereikbaar via mail en tele... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Van besteld waterornament bleek na montage en ingebruikname het reservoir lek te zijn. Op mijn mail hierover werd prompt gereageerd door medewerkster Mediha die, na een vraag om nadere uitleg van het... もっと見る
Hier mijn tab kraantje besteld voor de regenton. De oude was gaan lekken. Nieuw tab kraantje sluit uitstekend open en dicht. Miste alleen een tape oid om het schroefdraad waterdicht te maken. Bestelli... もっと見る
Ondanks dat de bestelde onderdelen niet op voorraad waren zijn ze zeer snel geleverd en werd ondertussen goed op de hoogte gehouden met de voortgang van de bestelling. Helaas waren de ledunits nie... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Niet leveren terwijl wel betaald
Wat besteld en betaald verder hoor ik en zie ik niks.
Waardeloos bedrijf lijkt op oplichting
FANtastisch Spelletje!
Hi,
-Onlangs kocht ik het spelletje Kubb (SMALL) art.nr:55135.
-Ik heb het leren kennen toen ik in een ziekenhuis verbleef, een zeer plezant spelletje.
-De bestelling en de levering was zoals meestal
prima verlopen.
-Bedankt,
MVG; Alfons.
Klantenservice is niet goed !
Ik heb een regenton terracotta besteld waar op de foto duidelijk 1 platte kant te zien was en 1 ronde kant. Toch kregen wij een ronde regenton met een bijgeleverde kraan (that's it ! ). Er zitten zelfs geen aansluitingsgaten in die ton ?! Wij proberen al dagen na elkaar te bellen, chat, mailen maar krijgen maar niemand te pakken...200 € armer ! Dus echt niet tevreden !
Niets dan lof!
Door de slechte reviews (toch een flink aantal), was ik een beetje bevreesd om bij Haxo te bestellen. Ik ben echter niet teleurgesteld door Haxo! Keurig binnen de op de website vermelde levertijd werd het waterornament geleverd. En ook nog eens voor de helft van de prijs die een tuincentrum rekent! Niets dan lof.
Slechte, nee geen communicatie.
Op 5 mei een order geplaatst en nog niet eens een bevestigingsmailtje gekregen, laat staan de order.
Telefonisch onbereikbaar. Slecht bedrijf waar ik in ieder geval geen order meer plaats.
Levertijd is slecht
Levertijd is slecht, 2-5 werkdagen? Reken er niet op! Wacht nu al 3 weken op mijn spullen.. En natuurlijk ligt het aan de leverancier zoals hier ook steeds benoemd wordt. Je naam benoemen in de email is blijkbaar ook probleem. Dus bijna geen voorraad en puur een tussenhandel.. Ik kijk het nog even aan en dan anuleer ik de bestelling, verschrikkelijk bedrijf is dit..
Deze club is volstrekt onbetrouwbaar !
Deze club is volstrekt onbetrouwbaar !
Bestelling geplaatst en betaald op 26/03/2022. Nog steeds niets geleverd; telefonisch onbereikbaar en er wordt niet gereageerd op emails. Er worden volautomatisch zogenaamde uopdates gestuurd (altijd rond 20:15); Dit lijkt op een fakebedrijf om geld uit je zak te kloppen. Inmiddels aangemeld bij Consumentenbond, Kassa en ACM.
bestel hier niets!!!
Ik bestel iets bij hen omdat zij aangeven dat het direct leverbaar is. vervolgens krijg ik een mailtje dat het pas 3 weken later geleverd wordt. dag na deze datum nog niets gehoord over een track en trace, dus ik bellen. denk maar niet dat ze telefonisch bereikbaar zijn. nu 5 dagen na die datum krijg ik doodleuk weer een standaard gegenereerd bericht met een volgende verwachte leverdatum. nou ze kunnen de spullen houden.
waardeloze service. weken aan het lijntje houden en geen enkele keer persoonlijk contact.
Prima aanbod
Prima aanbod! Toen ik belde met de klantenservice, kreeg ik goed antwoord en werd ik geholpen met mijn keuze!
Aanrader dus!
Gewoon goed
Prijs was goed en bestelling was op tijd binnen en zeer tevreden over mijn grasmaaier.
Slechte ervaring
Slechte ervaring, bestelling geanuleerd, het artikel was volgens haxo verkeerd geprijsd, zo is het wel gemakkelijkensen lokken naqr hun website
Ik ben er bang voor.............
Update:
Het bedrag terug storten na mijn annulering ging wel voorspoedig
Ik lees hier de reviews en ik zie een duidelijk patroon waar ik nu ook in zit met mijn bestelling, vrees ik. Echte dropshipper praktijken dit. De levertijden zoals op de website zijn een lokkertje en daarna begint het gedoe. Als men weet dat de levertijden niet haalbaar zijn er er toch mee adverteren, is dat misleiding en kan gemeld worrden bij de ACM
Ik wacht nog even maar waarschijnlijk ga ik de bestelling annuleren en/of Haxo melden bij de ACM
Vreemd dat ze hier zo goed beoordeeld…
Vreemd dat ze hier zo goed beoordeeld worden. Ik zit nu al weken op mijn spullen te wachten en geen vooruitzicht van levertijd.
Bestel hier niets!!!
Snelle levering!
Artikelen besteld en gekeken of deze op voorraad waren op het moment van bestellen, betalen en de levering vond plaats binnen enkele dagen!
Een prima klantenservice.
Snelle levering en goede verpakking
Valdorpel
Goed geholpen door klantenservice.
Had verkeerde besteld maar m.b.v. klantenservice goed gekomen door g u ed advies
Alles ok.......
Terrible store they don't answer the…
Terrible store they don't answer the telephones and they don't sent my order you must never ever order from them
25-7-2021 Elyte 8 Pro weed drukspuit…
25-7-2021 Elyte 8 Pro weed drukspuit besteld na heel lang wachten maar eens gebeld uiteindelijk geleverd zonder hulpstuk de onkruidkap vervolgens weer gemaild onderdeel zou alsnog opgestuurd worden echter nog steeds niets ontvangen.vandaag geprobeerd de klantenservice te bellen echter geen contact wel heel lang naar muziek mogen luisteren.Ben er nu helemaal klaar mee en wil de drukspuit retour sturen en mijn geld terug.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。