Yderst dÃ¥rligt service - Þv Til orientering sÃ¥ ydes der desvÊrre kun fortovsgaranti dette sted. Jeg kÞbte en brugt bil, som jeg blev lovet var mekanisk i orden. Kort tid efter viser det sig, at bilen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kÞbte en brugt opel astra til 50000. Vi konstaterede fÞrst at sÊdevarmen ikke virkede, at en stÞddÊmper vÊskede og at udstÞdningen var utÊt. Derefter ville bilen ikke starte, hvilket krÊvede tre tu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke mindre end en fantastisk service leveret af Mikkel og Nicolaj ððŒ. Som kunde fÞlte jeg mig taget godt imod igennem hele kÞbsprocessen samt alt det der fÞlger med ved siden af, nÃ¥r man kÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk flot og serviceminded personale! - Jeg var i forhandling med deres ansat; Mikkel. Det var de mest behagelige samtaler som vi havde igennem forlÞbet. Bilhandlen blev desvÊrre ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÞjbogaard Biler er dit lokale vÊrksted og bilforhandler i Aabybro i Nordjylland. Vi forhandler nyere brugte biler og har altid kvalitet i fokus. Hos os finder du både benzin, diesel, el- og hybrid biler. Vi reparerer ligeledes også ALLE slags biler. TÞv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjÊlpe. Med vores brede udvalg af biler er du nÊsten altid sikret, at vi har en bil der passer til netop dine behov. Med mange års erfaring inden for bilbranchen er vores dygtige medarbejdere klar til at tage hånd om din bil. Vi arbejder med alt fra små reparationer til stÞrre opgaver, og vi sÞrger altid for at holde dig informeret undervejs. Hos HÞjbogaard Biler er det vigtigt for os, at du fÞler dig tryg, når du overlader din bil til os. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi arbejder altid med fokus på dine behov og Þnsker.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god service
Super god service. De er super hjÊlpsomme. Kan kun anbefale dem.
De tog sig tid til at hÞre pÃ¥ hvad jeg Þnskede og fandt den rigtige bil til mig. De tog min gamle bil i bytte og sÞrgede for det hele.ððª
KÞb kun bil her
KÞb kun bil her, hvis det er en bil med fabriks garanti!
Kanon handel og efterfÞlgende service
Jeg kÞbte en af deres talrige Hyundai Kona'er, der tidligere har kÞrt som leasingbil i Tyskland. Udvalget er stort - både hvad angår varianter, farver, udstyr osv. Jeg prÞvede to eller tre andre biler, inden jeg besluttede mig for at handle. Det var der intet problem i overhovedet, selvom det ellers er noget, man nok kan opleve andre steder. Jeg fÞlte mig velkommen hos Mikkel og Rasmus fra fÞrste fÊrd.
Nu har bilen vÊret til sit fÞrste serviceeftersyn - som skolevogn er det desvÊrre ofte. Selve eftersynet havde en fast, lav pris. Dog skulle der også skiftes kÞlevÊske på batteriet. Det er en lidt kostbar affÊre, men en del af programmet. Efter nogen tid blev jeg ringet op af Rasmus fra vÊrkstedet. Han havde fundet ud af, at Hyundai i Aalborg kÞrer kampagne (gratis) på netop min model lige nu - han kunne endda booke en tid for mig, hvis jeg var interesseret i at spare dé penge. Det er fan.de.me da service, der vil noget!!!
Bilen er min fÞrste Hyundai og elbil, og den har ikke skuffet mig på noget tidspunkt. Faktisk kan jeg lade den op til mere end 98% af det kilometertal, som den var opgivet til som ny for 4 år siden. Som alle andre elbiler, er der en vis fejlvisning i de kolde måneder - men det er intet sammenlignet med andre mÊrker!!!
Vi var på udkig efter en elbil
Vi var på udkig efter en elbil, der kan kÞre med en lille trailer. Vi fik anbefalet HÞjbogårdbiler af vores sÞn, der hjalp sin svigermor med at kÞbe en elbil hos dem.
Vi havde en el byttebil, som vi fik en fair pris for.
Nikolaj fandt hurtig en elbil til os og Mikkel hjalp os med det finansielle. Vi fik en venlig og imÞdekommende behandling. Vi kan på det varmeste anbefale at kÞbe en elbil hos HÞjbogård biler.
Godt sted at handle bil
Godt sted at handle bil, dejlig betjening og god service
Har lige kÞbt en polestar hos dem
Har lige kÞbt en polestar hos dem, alt var som aftalt, og jeg blev hentet pÃ¥ stationen, da jeg kom helt over fra djÊvele Þen. Kan klar anbefale dem, og Mikkel er ogsÃ¥ god til IT opsÊtning over telefonen. Fik ogsÃ¥ en gave inden jeg kÞrte hjem over, det skal vÊre usagt om det var for at slippe af med mig igen ð
TrovÊrdig, tillidsfuld og ligefrem
HÞjbogaard Biler formår at gÞre bilhandel til en rigtig god oplevelse.
De er ikke bare ude på at sÊlge en bil men at finde den helt rigtige bil til kunden.
Der er god tid til grundig information og instruktion samt prÞvekÞrsel.
Personalet er trovÊrdige og ligefremme.
Vi har kÞbt vores fÞrste elbil og kan varmt anbefale at kÞbe bil hos HÞjbogaard.
Fantastisk nede på jorden service
Fantastisk nede på jorden service, hvor der er rig mulighed for at stille så mange dumme spÞrgsmål man kan komme på.
KÞbte bil hos dem og de gjorde kÞbet utroligt let, både at kÞbe men også at bytte den gamle bil ud med en ny på ingen tid.
Ingen problemer med at prÞve flere biler af fÞr kÞb.
Kan varmt anbefales, hvis man sÞger en ny bil til en god pris.
Jeg kÞbte en Hyundai Kona el bil fraâŠ
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service - imÞdekommende mennesker.
Rigtig god sericve .
Vi har fået en rigtig god service da vi kÞbte vores fÞrste elbil. Mikkel var utrolig imÞdekommende og tog sig god tid til at snakke med os og svare på store og små spÞrgsmål.
De var hurtige til at få bilen klar til afhentning. Vi oplevede også en god kontakt via sms.
Nicolaj gav os en rigtig fin gennemgang af bilen . Vi kan på det varmeste anbefale HÞjbogaard biler.
Fantastisk
Fantastisk oplevelse at handle med jer!
Da jeg virkelig stod og akut manglede en bil, gjorde I i sådan jeg kunne nå det hele til tiden. Så taknemmelig for den service I gav. Tak til Mikkel og hele teamet !
Ikke mindre end en fantastisk serviceâŠ
Ikke mindre end en fantastisk service leveret af Mikkel og Nicolaj ððŒ.
Som kunde fÞlte jeg mig taget godt imod igennem hele kÞbsprocessen samt alt det der fÞlger med ved siden af, når man kÞber el-bil. Alt fra gennemgang af bilen, vejledning om laderstander og levering af vinterdÊk til adressen.
De to brÞdre fÃ¥r min varmeste anbefaling og helt klart et sted, jeg vil handle igen ððŒ

We found Jan on our way to Norway andâŠ
We found Jan on our way to Norway and he offert us to park our Van at his place and offert us to take a shower or eat with him, Jan is a very respectful and kind man. We are glad to meet him and I recommend him for buying a car. He is a honest man!
God handel
Vi kÞbte en brugt Opel Corsa e for et halvt år siden, og vi er rigtig tilfredse med bilen. Der har ikke vÊret nogle problemer overhovedet - alle i familien elsker den bare.

God oplevelse hos HÞjbogaard Biler
Jeg kÞbte en Hyundai Kona el bil fra dem, og det var en fornÞjelse hele vejen igennem. FÞr jeg overhovedet trådte ind i butikken, havde jeg en rigtig god snak med dem, og de gav mig virkelig god vejledning. Det gjorde hele kÞbsoplevelsen meget bedre, da jeg fÞlte mig godt klÊdt på og informeret.
Priserne hos HÞjbogaard Biler er også rigtig gode, hvilket gjorde det endnu bedre at handle hos dem. Jeg fÞlte virkelig, at jeg fik value for pengene.
Som fÞrstegangs elbilsejer var jeg lidt usikker, men personalet i butikken var så venlige og hjÊlpsomme. De tog sig tid til at forklare alt om at eje en el bil, og det gjorde mig virkelig tryg ved mit kÞb.
På den specifikke bil jeg ville kÞbe var der en bule, som forhandleren selv gjorde mig opmÊrksom på . Det blev ordnet problemer og uden ekstra omkostninger. Deres kundeservicen var yderst tilfredsstillende.

Lige hentet min nye bil.
Lige hentet min nye bil.
God behandling og få svar på alle spÞrgsmål..
God serviceð

Godt sted at handle
Hurtig, prÊcis og åben. Godt sted at handle.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ