レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス機噚提䟛業者
  2. 医療甚品店
  3. オフィス備品店

圓該䌁業による蚘述

Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goed op de hoogte gehouden wanner de

Goed op de hoogte gehouden wanner de bestelling is geplaatst, wanneer geleverd wordt enz.

2022幎11月4日

Health2Work からの回答

Bedankt voor je 5 sterren, wij zijn er erg blij mee!

Behulpzaam via chat

Behulpzaam via chat, kwamen er snel uit welk onderdeel nodig was; vlot besteld en verstuurd!

2022幎11月14日

Health2Work からの回答

Bedankt voor je leuke review Erna! Mocht je weer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Veel (werk)plezier met je nieuwe producten.

Prima service

2022幎11月1日

Bedankt voor je review!

Health 2 Work checkt niet bij de klant

Health 2 Work checkt niet bij de klant wanneer produkten geleverd kunnen worden. Planning kijkt alleen naar eigen agenda wat passend is.
Zelf na telefonisch contact geen passende oplossing.
Jammer dat er niet wordt meegedacht.

2022幎11月11日

Beste Willeke,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. We doen ons uiterste best om altijd zo goed mogelijk mee te denken. Zou je je contactgegevens willen sturen
naar marketing@health2work.nl. Dan kijken wij graag samen naar een passende oplossing.

Ergonomische groet,
Evelyn van marketing Health2Work.

5぀星のうち5の評䟡

Proef zending om te zien of deze voor mij geschikt is.

Goed telefonisch advies.
Helaas was de ergonomische muis niet geschikt voor mijn handen met artrose.
Daarom muis geretourneerd. De betaling werd zeer snel terug betaald.

Health2Work からの回答

Fijn om te lezen dat je telefonisch goed bent geholpen. Mocht je in de toekomst weer ergonomisch advies willen ontvangen onze ergonomische adviseurs helpen je graag.

Evelyn marketing Health2Work

5぀星のうち4の評䟡

Makkelijk om te bestellen en een snelle

Makkelijk om te bestellen en een snelle levering.

Health2Work からの回答

Leuk om te lezen dat je een positieve (bestel)ervaring hebt! Mocht je in de toekomst weer ergonomisch advies willen ontvangen onze ergonomische adviseurs helpen je graag.

Evelyn Health2Work

5぀星のうち5の評䟡

prima ervaring bij aankoop van

prima ervaring bij aankoop van producten en ook met de service die geboden word

Beste Gerald,

Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze service. We wensen je veel plezier met de producten.

Advies aangepaste muis

Advies gehad voor aangepaste muis, als heel prettig ervaren. Ik ben helemaal blij met de mousetrapper - centrische muis.

2022幎9月26日

Health2Work からの回答

Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over de mousetrapper.

snelle service

Beste Francis,

wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service.

5぀星のうち3の評䟡

Het artikel zelf is prima,

Het artikel zelf is prima,
Jammer van de lange levertijd.

Health2Work からの回答

Beste, wat fijn dat je blij bent met je artikel. We zien je graag terug bij Health2Work. Met ergonomische groet, Evelyn van marketing Health2Work

goede service

goede service, uitleg van mogelijkheden en verzending verliep soepel

Health2Work からの回答

Bedankt voor je mooie review! We zien je graag terug bij Health2Work. Met ergonomische groet, Evelyn van marketing Health2Work

Niet van tiepassing

Het terug sturen ging prima en snelle terug betaling super bedankt allemaal👍

Health2Work からの回答

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de afhandeling soepel verliep. Mocht je in de toekomst weer ergonomisch advies willen ontvangen onze ergonomische adviseurs helpen je graag. Met ergonomische groet, Evelyn van marketing Health2Work

5぀星のうち5の評䟡

Alles werd netjes en snel verstuurd

Alles werd netjes en snel verstuurd. Retourneren was ook geen probleem

2022幎10月20日

Health2Work からの回答

Bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug bij Health2Work.

Jeroen van marketing Health2Work

5぀星のうち2の評䟡

Twee keer een gebruikte muis ontvangen ipv een nieuwe

Twee keer een gebruikte Penguin muis ontvangen terwijl ik een nieuwe besteld had. En surprise, surprise, toen dit de tweede keer gebeurde, bleek dat de door mij bestelde muis helemaal niet op voorraad was. Dat had vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd kunnen worden. Ik wacht op dit moment nog steeds op een nieuwe muis en op het door Health2Work beloofde 'goedmakertje'. Ik ben benieuwd. Contact met klantenservice verliep wel redelijk goed.

2022幎11月2日

Health2Work からの回答

Goedenavond Margarita. Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelde muis nog steeds niet geleverd is en zelfs tot twee keer toe het verkeerde artikel is verstuurd. Ik zorg ervoor dat we dit met de hoogste prioriteit oppakken. Je ontvangt deze week een passende compensatie van ons.

Jeroen van marketing Health2Work

Ontzettend slechte klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice. Ik heb talloze verschillende mensen gesproken en moet steeds een nieuwe order plaatsen omdat niemand het opvolgt/ vergeet. De bureaus moesten en in mei zijn en kreeg net weer een automatische mail dat ze er pas mid juni. Ga nu ergens anders opzoek.

2022幎5月24日

Health2Work からの回答

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met onze klantenservice.

5぀星のうち4の評䟡

OMG...

OMG, een paarse, muf ruikende, 10 jaar oude bureaustoel?

Bescherm de arme thuiswerkers door jullie opdrachtgevers beter te adviseren! Wie wordt hier nou blij van?

Update:
Na het plaatsen van deze review heb ik gebeld met Health2Work. Ze zijn zeer service gericht en gaan kijken wat ze voor mij kunnen betekenen binnen de gemaakte afspraken met mijn werkgever. Ik moet zeggen dat mijn werkgever hier ook niet vrijuit gaat, zij hebben niet aangegeven dat we een refurbished bureaustoel zouden krijgen. Ik zou health2work dan ook sterk aanraden (en wellicht hebben ze dat ook gedaan) hun opdrachtgevers te adviseren om hun personeel te informeren over wat ze kunnen verwachten. Een keuze optie zou ook niet gek zijn, denk aan kleur en hoogte van de rugleuning.

Ik heb mijn rating in iedergeval van 1 ster naar 4 sterren aangepast, omdat ik het gevoel heb dat Health2Work haar afspraken nakomt. Echter geen 5 sterren, omdat het een muf ruikende paarse 10 jaar oude bureaustoel blijft die ik op marktplaats voor 100 euro had kunnen kopen (wat ik uiteraard nooit zou hebben gedaan). Ben wel benieuwd wat mijn werkgever hiervoor moet betalen...

2021幎12月6日

Health2Work からの回答

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met ons en onze producten.

Update:
Bedankt Dennis voor de update :) Wij zijn blij dat we er samen uit zijn gekomen.

5぀星のうち1の評䟡

Waarom stuurt u mij talloze "niet

Waarom stuurt u mij talloze "niet gelezen" antwoorden op mijn e-mail?

2021幎11月25日

Health2Work からの回答

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze mails van ons krijgt. Graag komen wij in contact met u zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is. Zou u ons kunnen bellen (088 240 00 60) of mailen (info@health2work.nl)?

Update 29-11-2021
We hebben onderzoek gedaan naar dit voorval, helaas kunnen wij niet ontdekken waar dit probleem ontstaan is. We zouden het erg fijn vinden om in contact met u te komen zodat we het probleem op kunnen lossen.

Update 12-01-2022
Inmiddels hebben wij kunnen achterhalen waar het probleem vandaan komt. We hebben het ook opgelost en de 'niet gelezen' mails worden niet meer verzonden. Wij willen u bedanken voor het doorgeven van deze opmerking.

Fantastische service

Eerlijk bedrijf met open communicatie. Zeer goed bereikbaar zowel per telefoon als per email.
Klant en oplossingsgericht!
Heel erg tevreden.

2021幎10月14日

Health2Work からの回答

Bedankt voor je complimenten Yvet :)

Fijn weekend gewenst.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス