Fryse fisk
Havde forventet friskfanget fisk når restaurant ligger lige ned til vandet. Det var spiseligt men en skuffelse.
Der er ikke rent på toilet og gårdhaven flÞd med ting og sager så den var ikke tilgÊngelig.
Hyggelige omgivelser var hvad vi blev mÞdt med dog meget rodet beskidt sted.
Langsom og rodet betjening. Måtte rykke efter maden flere gange, da den kom var min bÞf gennemstegt og kold. Så den kom ikke i nÊrheden af medium stegt.
Ca1 time efter jeg var kommet hjem gik jeg på toilet det fortsatte hele natten.
Det er vigtigt for mig at sige det kan vÊre en ener at det er sket, men jeg tÞr ikke prÞve igen venlig hilsen Carl.
KÊre Heimdal, det er en ommer....vi kom langvejsfra for at få den fantastiske biksemad som vi fik sidste gang, men denne gang fik vi fik den dårligste biksemad som vi nogensinde har fået, og vi er ellers ret erfarne i at spise ude. Jeg måtte lad det meste af min biksemad gå ud idet den var uspiselig, kartoflerne var fuldstÊndig tÞrstegte, de små stykker bacon var nÊsten forkullet, og der var nÊsten ingen kÞd i og ingen sauce eller bare den mindste smule smÞr. Portionen var lille og brÞdet var også tÞrt og serveret uden smÞr. Der var et lille glas med sennep, og et lille glas med rÞdbeder til to voksne personer.....hvordan kan man servere dette til 129 kr. med råvarer for max 20 kr. Som nÊvnt fik vi sidste gang den bedste biksemad som vi nogensinde har fået, den blev serveret i en pande med rigeligt med kartofler, bacon, kÞd og endda sauce, alt tilberedt perfekt....hvor er den blevet af, sÞrgelig udvikling....vi tÞr nok ikke komme igen for at se om den gode biksemad kommer tilbage, desvÊrre.
FÞrst besÞg pÃ¥ Heimdal, sÃ¥ hyggeligt og dejlig mad. Wienerschnitzel med det hele. God service. Vi kommer igen nÊste gang vi er i FÃ¥borg. ðð
De er umulige at komme igennem til på telefon. Det er jo ikke små penge, man betaler for at få adgang til deres services, og jeg syntes det er lidt at 'skide' på vÊrdien af min tid, at de så ikke kan sikre mindre end 20-30 min ventetid i telefonen. Alternativt et system, hvor de ringer op, når det er min tur i kÞen. Det er der mange andre, der kan finde ud af.
Når man i forvejen er stresse og presset over sådan et forlÞb/den situation vi står i, så er den svÊre tilgÊngelighed drÊnende.
Når man er igennem og er til aftaler, er det en anden sag. Jeg har ikke noget at udsÊtte på personalet.
Helt fantastisk mad. Fik varmrÞget laks med hÃ¥ndpillede rejer ð og til hovedret
Snitzler med det hele ððð
God mad, til en fornuftig pris.
Kan virkelig godt anbefales, hvis du Þsnker et hyggeligt sted at spise
Vi spiste på Heimdal i Faaborg den 16 juli og fik begge en stor lÊkker helstegt rÞdspÊtte med nye kartofler og fjordrejer. Det var utroligt lÊkkert og vi kommer gerne igen når vi kommer på de kanter.
Det er 3. gang vi har haft fornÞjelsen af at spise frokost på Heimdal i Fåborg. Virkelig lÊkkert smÞrebrÞd til rimelige priser. Vi kan anbefale denne gode oplevelse.
Fik en lÊkker frokost med pariserbÞf og hel rÞdspÊtte det var en rigtig god oplevelse
Restaurant Heimdal Faaborg
Vi havde en rigtig god frokost oplevelse. Vi fik rigtig lÊkker smÞrrebrÞd super godt og god pris. HÞflig betjening i nogen meget originale omgivelser
Jeg har bestilt varer d. 11.1. Ikke modtaget bekrÊftigelse på at varen er afsendt. Skrevet til virksomheden 3 gange, og intet hÞrt.
Pengene er trukket